Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Peştele a devenit un lux pentru români!

Publicat

pe

Prof. univ. dr. emerit Valeriu Tabără, preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, prezent în judeţul Dâmboviţa, a criticat dezinteresul faţă de piscicultură şi acvacultură, faţă de potenţialul enorm pe care îl are ţara noastră pentru a dezvolta aceste domenii vitale pentru siguranţa alimentară a românilor.

A spus profesorul Tabără că, între cele două Războaie Mondiale, România se afla printe primele trei ţări producătoare de peşte crescut în apele interioare, iar acum am ajuns să importăm peşte. În plus, acest aliment extrem de ieftin altădată, a devenit un lux, mulţi români neputând să cumpere peşte ori de câte ori şi-ar dori.

Preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole a deplâns soarta unor acumulări de apă din zona Moldovei, care au fost lăsate de izbelişte, în loc să producă „aur”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Cinste pompierilor din Târgovişte pentru gesturile lor de omenie!

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Detaşamentului Târgovişte au adus un stop de bucurie în sânul a şase familii din localităţile Dragomireşti, Viforâte, Nucet, Lăculeţe şi Olari, oferindu-le pachete cu produse alimentare şi dulciuri.

A fost un gest de omenie al salvatorilor, aşa cum au făcut în multe alte situaţii, iar bucuria de pe chipurile copiilor şi mulţumirile părinţilor sunt suficiente pentru a continua acţiunile umanitare şi în lunile viitoare.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Stropi de bucurie pentru copiii din Centrul de zi de la Găeşti

Publicat

pe

Femeile social-democrate din cadrul organizaţiei din Găeşti, coordonată de Georgeta Dincă, au mers cu daruri la copiii aflaţi în Centrul Social de Zi care funcţionează în oraş.

Devenită deja tradiţie, întâlnirea cu prichindeii din Găeşti a constituit un bun prilej de a comunica cu ei, de a le afla gândurile şi planurile de viitor, de a descoperi câte talente nebănuite există în aceşti copii.

Obiectele de decor confecţionate de mâinile iscusite ale micuţilor, având ca semnificaţie Sfintelele Sărbători de Paşte, le-au încântat privirea şi sufletele doamnelor de la PSD.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!