Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Centrul psiho-social din comuna Voineşti a primit licenţa de funcţionare

Publicat

pe

La Voineşti, activitatea socio-educativă se defăşoară ca la carte. Primarul Gabriel Dănuţ Sandu, după ce a realizat şi dotat într-un timp record Centrul de consiliere psiho-socială pentru copii din satul Gemenea, a reuşit să obţină şi licenţa de funcţionare provizorie pentru respectiva unitate. Cu alte cuvinte, Centrul dispune de toate avizele necesare desfăşurării activităţii.

În momentul de faţă, în cadrul instituţiei se acordă consiliere şi sprijin pentru 30 de copii din comună. Se lucrează conform standardelor în vigoare, micuţii beneficiari fiind împărţiţi în trei grupe.

Programul se desfăşoară după consumarea orelor de curs de la şcoală. Copiii merg acasă, servesc masa, se schimbă, după care sunt aduşi de părinţi la centrul de la Gemenea, unde îşi pregătesc lecţiile şi desfăşoară diverse activităţi educative şi recreative.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: 450 de cireși japonezi, plantați de-a lungul Bulevardului Ferdinand

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a dat, în această dimineață, startul unei acțiuni de plantare de arbori ornamentali în municipiu. Se vor planta 450 de cireși japonezi de-a lungul Bulevardului Ferdinand (strada care duce la Dâmbovița Mall), care va deveni probabil cea mai frumoasă arteră a orașului.

Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, campania de plantare de arbori va continua în data de 24 aprilie, în noul parc de lângă Complexul Turistic de Natație, cu participarea a câtorva sute de elevi de la școlile din oraș.

De menționat că este prima dată când se plantează cireși japonezi în Târgoviște, iar locația aleasă este una foarte potrivită fiind una in plină dezvoltare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița finanțează 25 de proiecte care contribuie la promovarea județului

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 11 aprilie 2024, contractele de finanțare pentru cele 25 de proiecte de promovare a județului, prin sport, acțiuni pentru tineret, turistice și de educație civică, declarate câștigătoare în prima sesiune deschisă în acest an. În total, au fost depuse 30 de proiecte, din care au fost admise la finanțare 25, respectiv: 8 în domeniul sport, 4 – tineret, 10 – educație civică și 3 – promovare turism local.

Reamintim că administrația publică a județului Dâmbovița susține astfel de activități încă din anul 2021. Consideră președintele Corneliu Ștefan că este foarte important să fie ajutați financiar toți cei care atrag atenția asupra județului într-un mod pozitiv, prin urmare se va continua în această direcție. Spre exemplu, anul acesta va mai exista cel puțin o sesiune de depunere de proiecte.

Proiecte admise în prima sesiune de finanțare deschisă de Consiliul Județean Dâmboviţa în anul 2024

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite