Connect with us

Dâmboviţa

Copilă cu dizabilităţi, mamă la 13 ani, după ce a fost siluită de tatăl vitreg!

Publicat

pe

Caz înfiorător petrecut în Dâmboviţa! O copilă de 13 ani, care mai suferă şi diferite dizabilităţi, a născut o fetiţă. Se pare că, de frica unor eventuale consecinţe, familia a ţinut la secret sarcina fetei de 13 ani.

Ulterior, s-a aflat că tatăl vitreg al minoei a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei Târgovişte, care a deschis o anchetă.

În sprijinul fetiţei care a devenit mamă prea de timpuriu a sărit „Asociaţia tinerilor care acordă o şansă”, condusă de Nicolae Marin, care i-a oferit îmbrăcăminte şi obiecte necesare întereţinerii unui bebeluş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ludovic Orban vine să lanseze oficial Organizația Forța Dreptei Dâmbovița

Publicat

pe

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, va participa joi, 26 mai 2022, la prima ședință de lucru a Biroului Județean Interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, condus de deputatul Gabriel Plaiasu. Ludovic Orban va fi însoțit de alți membri fondatori ai partidului.

La finalul întâlnirii, cei doi președinți vor susține o conferință de presă la sediul Organizației Județene Forța Dreptei Dâmbovița, din Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bl. X2A, Sc. A, parter (intersecția cu strada Nicolae Filipescu, fostă Rodnei).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Apel umanitar. Familia lui Alexandru are nevoie de bani să aducă trupul neînsuflețit în țară

Publicat

pe

Primăria Produlești, din județul Dâmbovița, a lansat un apel umanitar în numele familiei tânărului din comună, care a decedat în Germania, cu speranța că va fi strânsă suma de bani necesară aducerii trupului neînsuflețit în țară.

„Statul nu poate să ne ajute în această situație, de aceea apelăm la bunătatea și bunăvoința dumnevoastră. Persoanele care doresc să ofere un ajutor umanitar sunt rugate să-l contacteze pe viceprimarul Ionescu George la numărul de telefon 0760.564.093”, a scris edilul George Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT