Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Sadism! Câine, transformat într-o torţă vie de doi adolescenţi din Dâmboviţa! VIDEO

Publicat

pe

Foto: mditv.ro

Cruzime fără margini în judeţul Dâmboviţa! Doi adolescenţi, se pare veri, unul din satul Lăculeţe, celălalt din Dragodăneşti, au legat un câine de un pom, l-au stropit cu benzină, după care i-au dat foc. Bietul animal, cuprins de flăcări, a luat-o la fugă urlând de durere.

Unul dintre cei doi sadici se amuza copios, în timp ce filma oribila scenă. Poliţia a pornit imediat o anchetă, după ce imaginile înfiorătoare au fost difuzate în spaţiul public. Adolescenţii cu apăucături barbare vor fi cercetaţi pentru cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Robert

    februarie 13, 2019 at 8:27 pm

    Acelasi lucru le as face si lor in cap pana raman chelii jigodii de oamenii.pacat cs la legile romaniei cu 100 de lei amenda scapa bazma curata.plus ca cainele putea produce un incendiu in padure sa ii acuze si de asta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!