Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgul de apicultură de la Ciulniţa l-a inspirat pe liderul ALDE Dâmboviţa!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, s-a afat, în aceste zile, împuternicit de partid, într-o acţiune de control tematic la filiala ALDE din judeţul Ialomiţa. Cu această ocazie, liderul ALDE a fost invitat să participe şi la prima ediţie a Târgului naţional al producătorilor de stupi, accesorii şi unelte pentru confecţionarea stupilor. Evenimentul a fost organizat în localitatea Ciulniţa.

„A fost o manifestare reuşită, chiar dacă s-a aflat la prima ediţie şi au mai existat sincope în ceea ce priveşte organizarea. Alături de cei care se ocupă de confecţionatul stupilor, s-au aflat la târg şi producători şi distribuitori de tratamente pentru combaterea bolilor la albine, producători de miere şi produse derivate, veniţi la Ciulniţa din toată ţara.

Un lucru foarte important a fost că, la târg, au fost invitate şi şcolile din zonă. Elevii au putut vedea, pe viu, specificul acestei frumoase îndelenticiri care este apicultura. Totodată, copii au putut afla, de la specialiştii în domeniu, cum se obţine mierea şi care este rolul deosebit de important pentru natură al polenizării realizate de albine”, ne-a precizat Ionel Petre, care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Totodată, liderul ALDE Dâmboviţa, şi-a exprimat disponibilitatea de a se implica pentru realizarea unui târg al stupăritului şi în judeţul Dâmboviţa.

ACTUALITATE

GAL „Arcul Târgoviștei”: Prelungire apeluri de selecție M4/2A, M5/1C și M7/6B

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Conducerea Happy Day lămurește situația COVID-19 apărută în cofetăriile din Târgoviște

Publicat

pe

de

Foto arhivă (Sursa: showmine.ro)

În vederea clarificării stării de fapt reale privind infectarea cu gripa Covid a unei părți din personalul laboratoarele noastre, facem următoarele precizări:

Sursa îmbolnăvirilor este participarea a trei angajate, în timpul liber, la o manifestație publică neconformă normelor legale privind prevenirea răspândirii virusului. Nu știm câte zile au fost la serviciu infectate întrucât nu prezentau absolut niciun simptom, însă facem precizarea că au anunțat autoritățile în vederea testarii după 12 zile de concediu medical și după alte două zile au anunțat și conducerea firmei că au fost depistate pozitiv.

Duminică 28 iunie, când am aflat vestea, am întrerupt concediul, ne-am întors în localitate și am făcut demersuri telefonice insistente în vederea testării întregului personal la o prestigioasă firmă calificată în acest sens.

Testarea s-a făcut în două tranșe – luni și marți – iar rezultatele au venit corespunzator, în două zile consecutive, marți și miercuri.

Marți 30 iunie, după aflarea primelor rezultate, am decis închiderea de îndată a unității.

Este important de știut că absolut tot personalul depistat pozitiv era asimptomatic – nu prezenta nici cea mai mică urmă de îmbolnăvire, fapt pentru care doar ideea de protecție a clienților și angajaților noștri ne-a determinat să declanșăm această investigare din proprie inițiativă.

Miercuri 1 iulie, laboratoarele și mașinile de transport au fost nebulizate (dezinfectate) de către o firmă profesională, însă acestea vor rămâne închise pentru o perioadă de 14 zile, așa cum prevede cadrul legal.

Îndemn pe absolut toată lumea să respecte normele legale de prevenire recomandate de autorități în vederea protejării celor din jur și a neexpunerii altor persoane la consecințe medicale, financiare sau de altă natură, indiferent care sunt urmările în plan personal.

Responsabilitatea socială este esențială în aceste vremuri, mai mult decât oricând!

Valentin Lixandroiu,
Director SC HAPPY DAY SRL

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!