Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgul de apicultură de la Ciulniţa l-a inspirat pe liderul ALDE Dâmboviţa!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, s-a afat, în aceste zile, împuternicit de partid, într-o acţiune de control tematic la filiala ALDE din judeţul Ialomiţa. Cu această ocazie, liderul ALDE a fost invitat să participe şi la prima ediţie a Târgului naţional al producătorilor de stupi, accesorii şi unelte pentru confecţionarea stupilor. Evenimentul a fost organizat în localitatea Ciulniţa.

„A fost o manifestare reuşită, chiar dacă s-a aflat la prima ediţie şi au mai existat sincope în ceea ce priveşte organizarea. Alături de cei care se ocupă de confecţionatul stupilor, s-au aflat la târg şi producători şi distribuitori de tratamente pentru combaterea bolilor la albine, producători de miere şi produse derivate, veniţi la Ciulniţa din toată ţara.

Un lucru foarte important a fost că, la târg, au fost invitate şi şcolile din zonă. Elevii au putut vedea, pe viu, specificul acestei frumoase îndelenticiri care este apicultura. Totodată, copii au putut afla, de la specialiştii în domeniu, cum se obţine mierea şi care este rolul deosebit de important pentru natură al polenizării realizate de albine”, ne-a precizat Ionel Petre, care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Totodată, liderul ALDE Dâmboviţa, şi-a exprimat disponibilitatea de a se implica pentru realizarea unui târg al stupăritului şi în judeţul Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!