Connect with us

Dâmboviţa

Respect, domnule președinte!

Publicat

pe

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a decis, în urmă cu două săptămâni, să-l excludă din partid pe preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu şi să acorde vot politic de încredere lui Alexandru Oprea, pentru a reveni la conducerea administraţiei judeţene.

Claudiu Popa, preşedintele Organizaţiei PSD Voineşti şi viceprimar al comunei, a votat, alături de primarii Dănuţ Gabriel Sandu (Voineşti) şi Constantin Pătru (Tătărani) împotriva eliminării lui Comănescu. Au mai existat, de asemenea, şase abţineri.

Astăzi, Claudiu Popa îi mulţumeşte public lui Daniel Comănescu pentru că și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții de la nivelul județului, dar şi pentru că, în toţi anii, a fost trup şi suflet alături de echipa PSD Voineşti.

„Acum un an, în numărul din luna februarie al «Gazetei de Voinești», vă aduceam la cunoștință, cu entuziasm, faptul că, la data de 15 februarie 2018, domnul dr. ing. Daniel Comănescu, directorul S.C.D.P. Voinești, a devenit președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Om de valoare indubitabilă, în care ne puneam toate speranțele, nu doar noi, voineștenii, ci și dâmbovițenii, a demonstrat că profesionalismul și caracterul dau rezultate deosebite în orice domeniu, dar mai ales în administrația publică. În anul care s-a scurs, «voineșteanul nostru» și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții la nivelul județului.

După cum poate că o parte dintre dumneavoastră ați aflat deja, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița din data de 9 februarie 2019, a fost luată hotărârea de excludere din partid a domnului Daniel Comănescu și, implicit, pierderea funcțiilor de președinte al CJ Dâmboviţa, consilier județean, dar și a calității de membru de partid și președinte al Organizatiei PSD a satului Voinești. Motivele retragerii sprijinului politic au fost enunțate în plenul ședinței, apărând mai apoi în presa județeană sub diverse forme, în multe variante.

Nu facem comentarii, ci doar precizarea că domnul Comănescu a participat «trup și suflet», alături de echipa PSD Voinești, la toate competițiile electorale din ultimii patru ani, obținând împreună rezultate la care alții doar visează. Om de echipă, cu un caracter deosebit și o pregătire impecabilă, a fost mereu alături de oameni, cunoscând până în amănunt sensul cuvintelor seriozitate, devotament, respect, prietenie și muncă.

Noi, membrii Organizației PSD Voinești, îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru voineșteni și dâmbovițeni în scurtul mandat, fiind ferm convinși de atașamentul și sprijinul pe viitor, asigurându-l totodată de toată considerația noastră. Respect, domule președinte!”, a scris Claudiu Popa – președintele Organizației PSD Voinești, în buletinul informativ „Gazeta de Voineşti”.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT