Connect with us

Dâmboviţa

Respect, domnule președinte!

Publicat

pe

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a decis, în urmă cu două săptămâni, să-l excludă din partid pe preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu şi să acorde vot politic de încredere lui Alexandru Oprea, pentru a reveni la conducerea administraţiei judeţene.

Claudiu Popa, preşedintele Organizaţiei PSD Voineşti şi viceprimar al comunei, a votat, alături de primarii Dănuţ Gabriel Sandu (Voineşti) şi Constantin Pătru (Tătărani) împotriva eliminării lui Comănescu. Au mai existat, de asemenea, şase abţineri.

Astăzi, Claudiu Popa îi mulţumeşte public lui Daniel Comănescu pentru că și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții de la nivelul județului, dar şi pentru că, în toţi anii, a fost trup şi suflet alături de echipa PSD Voineşti.

„Acum un an, în numărul din luna februarie al «Gazetei de Voinești», vă aduceam la cunoștință, cu entuziasm, faptul că, la data de 15 februarie 2018, domnul dr. ing. Daniel Comănescu, directorul S.C.D.P. Voinești, a devenit președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Om de valoare indubitabilă, în care ne puneam toate speranțele, nu doar noi, voineștenii, ci și dâmbovițenii, a demonstrat că profesionalismul și caracterul dau rezultate deosebite în orice domeniu, dar mai ales în administrația publică. În anul care s-a scurs, «voineșteanul nostru» și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții la nivelul județului.

După cum poate că o parte dintre dumneavoastră ați aflat deja, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița din data de 9 februarie 2019, a fost luată hotărârea de excludere din partid a domnului Daniel Comănescu și, implicit, pierderea funcțiilor de președinte al CJ Dâmboviţa, consilier județean, dar și a calității de membru de partid și președinte al Organizatiei PSD a satului Voinești. Motivele retragerii sprijinului politic au fost enunțate în plenul ședinței, apărând mai apoi în presa județeană sub diverse forme, în multe variante.

Nu facem comentarii, ci doar precizarea că domnul Comănescu a participat «trup și suflet», alături de echipa PSD Voinești, la toate competițiile electorale din ultimii patru ani, obținând împreună rezultate la care alții doar visează. Om de echipă, cu un caracter deosebit și o pregătire impecabilă, a fost mereu alături de oameni, cunoscând până în amănunt sensul cuvintelor seriozitate, devotament, respect, prietenie și muncă.

Noi, membrii Organizației PSD Voinești, îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru voineșteni și dâmbovițeni în scurtul mandat, fiind ferm convinși de atașamentul și sprijinul pe viitor, asigurându-l totodată de toată considerația noastră. Respect, domule președinte!”, a scris Claudiu Popa – președintele Organizației PSD Voinești, în buletinul informativ „Gazeta de Voineşti”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Vindeau droguri în județul Dâmbovița. 48 de persoane au fost săltate de polițiști!

Publicat

pe

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmboviţa au pus în aplicare, duminică – 5 februarie, 24 de mandate de percheziție domiciliară în 10 localități din județ și în municipiul București, într-un dosar de trafic de droguri instrument sub coordonarea procurorilor DIICOT. 48 de persoane au fost conduse la audieri. Cinci dintre acestea au fost reținute, iar astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat, în județul Dâmbovița, în repetate rânduri (peste 900 de acte materiale), droguri de risc (cannabis) – ne informează IPJ Dâmbovița.

În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 15 grame de ciuperci halucinogene, 14.400 de lei și 7.920 de euro, două cântare de precizie, 18 grindere, 17 telefoane mobile și peste 900 de articole pirotehnice din categoriile F1 și F2.

Activitățile s-au derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploiești, București, Pitești, ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiești și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Colaborarea CJ Dâmboviţa cu primăriile din județ, exemplu la nivel național

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, astăzi – 6 februarie 2023, la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, alături de mai mulți primari din județ și de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor – Ionuț Săvoiu.

Printre temele abordate în cadrul discuțiilor la care au luat parte mai mulți miniștri s-au aflat: diminuarea decalajelor dintre mediul urban și cel rural și colaborarea dintre instituțiilor centrale și administrațiile publice locale. După cum a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, rezolvarea acestor probleme nu cade doar în responsabilitatea primarilor. Vorbim despre un proces în care trebuie să se implice toate instituțiile statului.

„Dâmbovița este unul dintre cele mai bune exemple din țară în ceea ce privește colaborarea Consiliului Județean cu primăriile de comune. Programul Județean de Dezvoltare Locală, instrument unic în țară prin care administrațiile locale dâmbovițene beneficiază de sprijin financiar din partea Consiliului Județean Dâmbovița pentru implementarea unor proiecte pe care singure nu le-ar fi putut susține, va intra în al treilea an de funcționare. Sumele au fost prevăzute în bugetul județului pe 2023 și sunt convins că vom realiza multe lucruri bune pentru comunitățile locale dâmbovițene”, a declarat Corneliu Ștefan.

În ultimii 2 ani, Consiliul Județean Dâmbovița a perfectat 107 parteneriate cu 60 de primării, valoarea proiectelor fiind de peste 230 milioane de lei. Cofinanțarea asigurată de Consiliului Județean Dâmbovița a fost de 97 milioane de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats