Connect with us

Dâmboviţa

Respect, domnule președinte!

Publicat

pe

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a decis, în urmă cu două săptămâni, să-l excludă din partid pe preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu şi să acorde vot politic de încredere lui Alexandru Oprea, pentru a reveni la conducerea administraţiei judeţene.

Claudiu Popa, preşedintele Organizaţiei PSD Voineşti şi viceprimar al comunei, a votat, alături de primarii Dănuţ Gabriel Sandu (Voineşti) şi Constantin Pătru (Tătărani) împotriva eliminării lui Comănescu. Au mai existat, de asemenea, şase abţineri.

Astăzi, Claudiu Popa îi mulţumeşte public lui Daniel Comănescu pentru că și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții de la nivelul județului, dar şi pentru că, în toţi anii, a fost trup şi suflet alături de echipa PSD Voineşti.

„Acum un an, în numărul din luna februarie al «Gazetei de Voinești», vă aduceam la cunoștință, cu entuziasm, faptul că, la data de 15 februarie 2018, domnul dr. ing. Daniel Comănescu, directorul S.C.D.P. Voinești, a devenit președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Om de valoare indubitabilă, în care ne puneam toate speranțele, nu doar noi, voineștenii, ci și dâmbovițenii, a demonstrat că profesionalismul și caracterul dau rezultate deosebite în orice domeniu, dar mai ales în administrația publică. În anul care s-a scurs, «voineșteanul nostru» și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții la nivelul județului.

După cum poate că o parte dintre dumneavoastră ați aflat deja, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița din data de 9 februarie 2019, a fost luată hotărârea de excludere din partid a domnului Daniel Comănescu și, implicit, pierderea funcțiilor de președinte al CJ Dâmboviţa, consilier județean, dar și a calității de membru de partid și președinte al Organizatiei PSD a satului Voinești. Motivele retragerii sprijinului politic au fost enunțate în plenul ședinței, apărând mai apoi în presa județeană sub diverse forme, în multe variante.

Nu facem comentarii, ci doar precizarea că domnul Comănescu a participat «trup și suflet», alături de echipa PSD Voinești, la toate competițiile electorale din ultimii patru ani, obținând împreună rezultate la care alții doar visează. Om de echipă, cu un caracter deosebit și o pregătire impecabilă, a fost mereu alături de oameni, cunoscând până în amănunt sensul cuvintelor seriozitate, devotament, respect, prietenie și muncă.

Noi, membrii Organizației PSD Voinești, îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru voineșteni și dâmbovițeni în scurtul mandat, fiind ferm convinși de atașamentul și sprijinul pe viitor, asigurându-l totodată de toată considerația noastră. Respect, domule președinte!”, a scris Claudiu Popa – președintele Organizației PSD Voinești, în buletinul informativ „Gazeta de Voineşti”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT