Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Respect, domnule președinte!

Publicat

pe

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a decis, în urmă cu două săptămâni, să-l excludă din partid pe preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu şi să acorde vot politic de încredere lui Alexandru Oprea, pentru a reveni la conducerea administraţiei judeţene.

Claudiu Popa, preşedintele Organizaţiei PSD Voineşti şi viceprimar al comunei, a votat, alături de primarii Dănuţ Gabriel Sandu (Voineşti) şi Constantin Pătru (Tătărani) împotriva eliminării lui Comănescu. Au mai existat, de asemenea, şase abţineri.

Astăzi, Claudiu Popa îi mulţumeşte public lui Daniel Comănescu pentru că și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții de la nivelul județului, dar şi pentru că, în toţi anii, a fost trup şi suflet alături de echipa PSD Voineşti.

„Acum un an, în numărul din luna februarie al «Gazetei de Voinești», vă aduceam la cunoștință, cu entuziasm, faptul că, la data de 15 februarie 2018, domnul dr. ing. Daniel Comănescu, directorul S.C.D.P. Voinești, a devenit președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Om de valoare indubitabilă, în care ne puneam toate speranțele, nu doar noi, voineștenii, ci și dâmbovițenii, a demonstrat că profesionalismul și caracterul dau rezultate deosebite în orice domeniu, dar mai ales în administrația publică. În anul care s-a scurs, «voineșteanul nostru» și-a onorat cu demnitate, pricepere și bună credință atribuțiile celei mai înalte funcții la nivelul județului.

După cum poate că o parte dintre dumneavoastră ați aflat deja, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița din data de 9 februarie 2019, a fost luată hotărârea de excludere din partid a domnului Daniel Comănescu și, implicit, pierderea funcțiilor de președinte al CJ Dâmboviţa, consilier județean, dar și a calității de membru de partid și președinte al Organizatiei PSD a satului Voinești. Motivele retragerii sprijinului politic au fost enunțate în plenul ședinței, apărând mai apoi în presa județeană sub diverse forme, în multe variante.

Nu facem comentarii, ci doar precizarea că domnul Comănescu a participat «trup și suflet», alături de echipa PSD Voinești, la toate competițiile electorale din ultimii patru ani, obținând împreună rezultate la care alții doar visează. Om de echipă, cu un caracter deosebit și o pregătire impecabilă, a fost mereu alături de oameni, cunoscând până în amănunt sensul cuvintelor seriozitate, devotament, respect, prietenie și muncă.

Noi, membrii Organizației PSD Voinești, îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru voineșteni și dâmbovițeni în scurtul mandat, fiind ferm convinși de atașamentul și sprijinul pe viitor, asigurându-l totodată de toată considerația noastră. Respect, domule președinte!”, a scris Claudiu Popa – președintele Organizației PSD Voinești, în buletinul informativ „Gazeta de Voineşti”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT