Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgovișteanca Sandra Tudorache, pe podium la European Kids Fashion Week Paris!

Publicat

pe

Sandra Maria Tudorache, elevă a Centrului de Arte Carmina Burana şi a Şcolii Coresi Târgovişte, a participat, sâmbătă – 23 februarie 2019, la European Kids Fashion Week Paris 2019, un eveniment special pentru copiii și designerii români, dar nu numai. Sprijinit de Ambasada României la Paris și Institutul Cultural Român, European Kids Fashion Week Paris a fost găzduit de Hotel Ritz din Place Vendome, o locație plină de eleganță şi stil.

Preocupările Sandrei în domeniul artistic nu se opresc aici. Câştigătoare a numeroase premii la concursurile de interpretare și de instrument (vioară), cu rezultate excepționale la învățătură, cunoscută deja pe catwalkuri celebre și în lumea artistică românească, târgovișteanca, în vârstă de 7 ani, va participa, în luna martie, la concursul „Little Miss & Mister World România”, care constă, printre altele, și în susținerea unei probe de talent.

În cadrul European Kids Fashion Week Paris, au fost prezentate: colecția MM Clothing by Chona Bacaoco – designer filipinez; colecția englezească Smyk – sport și casual; colecția Two kids by Marin Nicoleta – designer; colecția „Joc” by Alina Babcinetchi – designer din Iași, cu piese vestimentare inspirate din portul popular românesc; colecția Nicoleta Negura – un designer foarte în vogă, a cărei imagine este reprezentată de faimoasa prezentatoare Simona Pătruleasa; Princess couture by Georgeta Paval – un brand relativ nou, dar cu mare impact pe piața din străinătate.

„Cunoscută pentru devotamentul și implicarea profesională în organizarea de evenimente de anvergură și cu un puternic impact public și mediatic, Cătălina Buzdun Rafaila – Manager It Kids – Art school & Modelling Agency a reunit la Paris atât nume cunoscute, cât și în curs de afirmare. Printre invitaţii de onoare îi amintesc pe: Rodica Paléologue – fotomodel senior care defilează și pozează pentru cele mai celebre branduri din lume; Marina Anca – scriitore de cărți educaționale pentru copii, stabilită la Paris; Iulia Chealfa – responsabil Institutul Cultural Român; Simona Peres – artist plastic; Roksiel Dan -organizatoare de evenimente; Thierry Saint Germain și Ryan Arbilo – fotografi profesioniști și organizatori de evenimente; Franck Clere – jurnalist, editor Fashion Glam Couture Magazine; Alain Robert – producător, prezentator – C’est vous la STAR; Fabrice Zaady Sullivan – designer Bruxelles/Paris Collection şi Peter Zanni Prada – relații publice”, ne spune mama Sandrei Tudorache – Mihaela.

Felicitări, Sandra, pentru toate realizările de până acum şi mult succes pe mai departe!

 

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Certificatul verde Covid-19 va impune reguli clare și simple pentru a circula în Europa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Scopul certificatului verde Covid-19 care se dorește a fi funcțional la nivelul Uniunii Europene începând cu data de 1 iulie este de a facilita circulația în contextul pandemiei de coronavirus, în baza unor reguli clare, simple și logice – a explicat, astăzi, eurodeputatul Rareș Bogdan, potrivit DC News.

„Sunt 12 milioane de cetățeni europeni care traverseză zilnic frontiera națională pentru a merge la muncă în țara vecină, deci ei nu trebuie să sufere, ei trebuie ajutați. Acesta este scopul, nu altul! Nu va fi un pașaport, să fie limpede! Vom fi extrem de atenți ca articolele 4, 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale din UE să nu fie încălcate!

Referitor la aplicabilitatea certificatelor: nordicii cer ca acestea să fie valabile doar în Spațiul Schengen, lucru cu care, firește, nu putem fi de acord, deoarece dorim să fie valabile în întreaga Uniune Europeană. Libertatea de circulație e un subiect extrem, extrem de sensibil! …Mai ales că poziția Comisarului și a CE este că persoanele care nu vor putea demonstra că au trecut prin boală, că au fost vaccinate sau au test PCR negativ vor sta acasă până când OMS va anunța că s-a încheiat pandemia, că se vor supune restricțiilor din țara unde vor să circule.

Atenție, vor fi acceptate doar cele 4 vaccinuri aprobate de UE, exclus vaccinul rusesc sau cel chinezesc! S-a mai discutat despre gratuitatea adeverințelor (digitale sau pe hârtie), fără discriminare”, a precizat Rareș Bogdan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT