Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Accident feroviar cu două victime la Pucioasa!

Publicat

pe

Foto: ISU Dâmboviţa

Două persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut la Pucioasa. Un autoturism de teren a fost lovit de o locomotivă, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere.

Din primele date oferite de Poliţie, se pare că şoferul autovehicului a încercat să treacă calea ferată chiar în momentul în care se apropioa locomotiva. Impactul nu a mai putut fi evitat. Oamenii legii efectuzază cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Pentru scoaterea victimelor din maşină şi asigurarea zonei, au intervenit pompierii de la Detaşamentul Pucioasa.

Foto: IPJ Dâmboviţa

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!