Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Femeile rome, sărbătorite cu fast la Târgovişte

Publicat

pe

Aseară, la Restaurantul Royal Residence din Târgovişte, a fost sărbătoare pentru femeile din comunitatea romă. Tudorică Răducanu – liderul Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte şi Teodora Ion – preşedinta Organizaţiei de Femei le-au invitat pe doamnele şi domnişoarele din filială, şi nu numai, să petreacă câteva ore de voie bună, cu muzică şi antren, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

La petrecere au venit, în calitate de oaspeţi şi câţiva reprezentanţii ai PSD Dâmboviţa, care au vrut să le ureze celor prezente un călduros „La mulţi ani!” şi să le transmită femeilor rome salutul social-democraţilor şi mesajul preşedintei organizaţiei – ministrul Rovana Plumb. La eveniment, au fost prezenţi deputata Carmen Holban – lidera OFSD Târgovişte, vicepreşedintele Sebi Marin, consilierii judeţeni PSD Luisa Greaca şi Cezar Popescu şi Niculina Sandu – director economic CJAS Dâmboviţa.

„A fost o sărbătoare pe cinste, aşa cum numai noi, romii, ştim să organizăm astfel de manifestări dedicate doamnelor şi domnişoarelor. Am arătat că nu ne abatem de la tradiţiile naţionale, că suntem uniţi, că suntem o forţă.

Această seară a fost un bun prilej pentru femeile noastre de a ieşi din rutina zilnică, de a socializa, de a întări comunicarea dintre noi. Ne-am bucurat că reprezentanţii PSD ne-au onorat cu prezenţa, ceea ce demonsteză clar că noi colaborăm cu acest partid politic, că suntem pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte problematica socială”, ne-a declarat Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vicepremierul Daniel Vasile Suciu, vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa: https://specialarad.ro

Miercuri – 27 martie, vin în judeţul Dâmboviţa, într-o vizită de lucru, Daniel Vasile Suciu – vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Admninistraţiei Publice, Rovana Plumb – ministrul Fondurilor Europene şi preşedinta PSD Dâmboviţa, Adrian Ionuţ Gâdea – secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Liviu Muşat – director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Prima parte de vizitei se va consuma la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde se vor implementa, cu fonduri europene nerambursabile, două proiecte deosebit de importante pentru unitatea medicală şi pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa. Apoi, se va desfăşura, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doamna primar Floarea Rădulescu a fost un om bun. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său!

Publicat

pe

de

Senatorul Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional, este alături de familia greu încercată a primăriţei comunei Cornăţelu, Floarea Rădulescu, care s-a stins din viaţă ieri, după o lungă şi grea suferinţă. Ţuţuianu a colaborat extrem de bine cu regretata edilă, pe vremea când era lider la PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu, a plecat dintre noi lăsând urmele puternice ale unui OM care a dat totul pentru comunitate. Cadru didactic și primar de vocație, am cunoscut-o și am colaborat foarte bine în relația primar – președinte al Consiliului Județean.

A fost un om bun, un om cu credință în Dumnezeu și cu o aplecarea sufletească extraordinar de puternică pentru semeni. Un om care lasă urme adâci în dezvoltarea comunei pe care a păstorit-o. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!