Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Hotelul Peştera îşi suspendă activitatea în cadrul protestului „România vrea autostrăzi!

Publicat

pe

Hotelul Peştera, din Munţii Bucegi, judeţul Dâmboviţa, se alătură protestului „România vrea autostrăzi” iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi (patronul restaurantelor Spartan), astfel că, în data de 15 martie, de la ora 15:00, îşi va suspenda activitatea pentru 15 minute.

„Sperăm ca, pe lângă mult promisa autostradă București-Brașov, să avem drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște, așa cum avem nevoie de drumul asflatat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu.

CITEŞTE ŞI: România vrea autostrăzi! protest inedit al unui om de afaceri

Și mai este ceva important: pe 15 martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca stațiune de interes național.

CITEŞTE ŞI: Firmele Soceram şi Neptun se alătură protestului „România vrea autostrăzi” şi îşi suspendă activitatea!

Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina autoritățile să facă din nou ce trebuie!”, a scris fostul senator Valentin Calcan, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

ACTUALITATE

Porţi ie? Ai acces gratuit în muzeele din judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Vineri – 21 iunie 2019, Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte va prezenta publicului, cu prilejul Zilei Universale a Iei, sărbătorită pe 24 iunie, cele mai valoroase elemente de port popular pe care le are în colecţii. Evenimentul va fi organizat în aer liber, în zona din fața Muzeului Tiparului și al Cărții Vechi Românești, începând cu ora 11:00.

„În același spațiu, de la ora 10.00 se va derula atelierul Drumul firului de lână, în cadrul căruia o delegație de educatoare din Republica Moldova, dar și copii curioși de la Hera Kids Târgoviște vor descoperi etapele prin care trece lâna (tuns, spălat, scărmănat, caier, tors, țesut), până ajunge obiect de îmbrăcăminte.

Totodată, luni – 24 iunie, Casa Atelier Gabriel Popescu și Căminul Cultural Izvor de Apă Vie din Vulcana Pandele vă invită să descoperiți cele mai frumoase ii din Vulcana, în cadrul unui program ce se va desfășura la muzeu (Povești de Sânziene) și la Primărie.

Pentru a încuraja și mai mult reîntoarcerea la tradiții, sâmbătă – 21 iunie și duminică – 22 iunie 2019, oferim acces gratuit în muzee tuturor celor care poartă ie sau cămașă bărbătească”, se arată într-un comunicat remis de Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Casa de Asigurări de Sănătate încheie acte adiţionale cu furnizorii, pentru luna iulie

Publicat

pe

Contractele pe care furnizorii de medicamente, servicii şi dispozitive medicale le au încheiat cu Casa de Asigurări de sănătate, în vigoare la data de 30 iunie 2019, se prelungesc prin acordul părţilor până la data de 31 iulie 2019, prin acte adiţionale, dacă se îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege.  Termen: 28 iunie.

„Procesul de contractare pentru perioada august 2019- decembrie 2019, pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente cu și fără contribuție în tratamentul ambulatoriu, dispozitive medicale, pe toate domeniile de asistență socială, se desfășoară în luna iulie 2019”, se arată într-un comunicat remis de CAS Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!