Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Hotelul Peştera îşi suspendă activitatea în cadrul protestului „România vrea autostrăzi!

Publicat

pe

Hotelul Peştera, din Munţii Bucegi, judeţul Dâmboviţa, se alătură protestului „România vrea autostrăzi” iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi (patronul restaurantelor Spartan), astfel că, în data de 15 martie, de la ora 15:00, îşi va suspenda activitatea pentru 15 minute.

„Sperăm ca, pe lângă mult promisa autostradă București-Brașov, să avem drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște, așa cum avem nevoie de drumul asflatat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu.

CITEŞTE ŞI: România vrea autostrăzi! protest inedit al unui om de afaceri

Și mai este ceva important: pe 15 martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca stațiune de interes național.

CITEŞTE ŞI: Firmele Soceram şi Neptun se alătură protestului „România vrea autostrăzi” şi îşi suspendă activitatea!

Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina autoritățile să facă din nou ce trebuie!”, a scris fostul senator Valentin Calcan, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

ACTUALITATE

S-a deschis o nouă sesiune de depunere cereri pentru prima împădurire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariaslanicmoldova.ro)

13 decembrie 2019, ora 14:00, este termenul până la care se primesc cereri de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” – informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dâmboviţa.

Alocarea financiară pentru cea de-a patra sesiune este de 15.000.000 euro. Condițiile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, pot fi consultate pe site-ul APIA. (Link aici).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prim-adjunctul de la IJJ Argeş, lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO din Italia

Publicat

pe

Prim-adjunctul inspectorului șef al IJJ Argeș, col. Toma Marius-Cezar, a fost selectat să fie lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia, care organizează, în perioada 16-20 septembrie 2019, un nou curs de pregătire. Col. Toma Marius-Cezar nu este la prima activitate de acest gen.

Este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice. De asemenea, a urmat cursuri post-universitare în domeniile ştiinţe penale, securitate naţională şi teologie. În Jandarmerie a intrat în anul 2000, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti. A fost pe rând comandant de pluton, ofiţer specialist, împuternicit prim-adjunct şi, din anul 2016, prim-adjunct. Pentru o perioadă de două luni, în anul 2017, a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al IJJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!