Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Încă o primărie din Dâmboviţa se alătură protestului „România vrea autostrăzi”!

Publicat

pe

Foto: targovistelive.ro

Primarul oraşului Găeşti, Grigore gheorghe, a anunţat astăzi că administraţia locală pe care o conduce se alătură protestului „România vrea autostrăzi. Şî eu!”. Prin urmare, va întrerupe lucrul pentru 15 minute, în data de 15 martie 2019, la ora 15:00.

„Este necesar mai mult ca oricând o centură ocolitoare a oaşului găeşti, traficul devenind sufocant. De asemenea, se impune o intervenţie urgentă pe DN 61, în special în zona pasarelei, care reprezintă un real pericol, atât pentru maşinile aflate în trafic cât şi pentru cetăţenii din zonă.

Fac menţiunea că, pentru centura ocolitoare, există studiu de fezabilitate aprobat din anul 2011 şi în acest moment se lucrează la finalizarea cadastrării în vederea exproprierii titularilor de terenuri pentru culoarul pe care va fi amplasată centura”, a precizat primarul Grigore Gheorghe.

Reamintim că Primăria Găeşti este a doua din judeţul Dâmboviţa, după Primăria Răcari, care se alătură protestului iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova, între Putna şi Voroneţ, investiţie care va fi inaugurată în data de 15 martie, la ora 15:00.

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ziua Mondială a apei, marcată şi la Târgovişte!

Publicat

pe

Stația de Epurare Târgoviște Sud și-a deschis porţile, astăzi – 22 martie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei, pentru elevi și studenți, cărora le-a fost prezentat traseul apei uzate care, odată curăţată, ajunge înapoi în râuri.

Ziua Mondială a Apei este un eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea individuală în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Iată câteva sfaturi pentru evitarea risipei de apă:
• Nu lasați apa să curgă continuu atunci când vă spălați pe mâini sau pe dinți. Un robinet care curge consumă peste 6 litri de apă pe minut
• Faceti duș în loc să umpleți cada! Economisiți apa și și explicați-le celor din jur de ce trebuie să facă acest lucru!
• Nu aruncați gunoaie în toaletă
• Nu lăsați apa să curgă mai mult decât ai nevoie! Sunt oameni pe planetă care suferă de sete!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!