Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Iniţiatorul protestului „România vrea autostrăzi” va fi amendat de autorităţi!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / România vrea autostrăzi

Reprezentanţii statului consideră că Ştefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava, care a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova, între Voroneţ şi Putna, trebuie să răspundă contravenţional pentru faptul că a realizat lucrări de construcţii şi amenajări rutiere fără a deţine autorizaţiile necesare, studiile de fezabilitate, planurile de şantier şi avizele instituţiilor abilitate – scrie cars.ro.

Autorităţile au anunţat că lucrarea s-a realizat ilegal, pe un teren cu destinaţie agricolă a cărui categorie de folosinţă nu putea fi schimbată nici măcar vremelnic. Compartimentul de urbanism al Primăriei Bosanci l-a identificat pe proprietarul terenului, care nu este Ștefan Mandachi, dar despre care primarul consideră că ar putea fi un apropiat al afaceristului. Miron spune că deocamdată nu a dispus sancționarea proprietarului sau beneficiarului pentru executarea unor lucrări neautorizate, dar acest lucru este inevitabil.

Foto: Facebook / România vrea autostrăzi

Iată unde s-a ajuns de la o acţiune de protest menită să atragă atenţia asupra unor lipsuri majore în România! Prin demersul neinspirat al autorităţilor faţă de gestul simbolic al antreprenorului Ştefan Mandachi, românii au înţeles că li se bagă pumnul în gură şi au reacţionat. Mesajele de susţinere curg pe bandă rulantă! „Ştefan Mandachi, nu renunţa. Suntem milioane lângă tine”!

Reamintim că Mandachi i-a provocat pe toţi românii să întrerupă lucrul, în semn de protest, în ziua de 15 martie, la ora 15:00, pentru 15 minute. Deja, numeroase companii, printre care şi mari retaileri, dar şi primării, au anunţat că se alătură campaniei „România vrea autostrăzi. Şî eu”!

VIDEO

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!