Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Iniţiatorul protestului „România vrea autostrăzi” va fi amendat de autorităţi!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / România vrea autostrăzi

Reprezentanţii statului consideră că Ştefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava, care a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova, între Voroneţ şi Putna, trebuie să răspundă contravenţional pentru faptul că a realizat lucrări de construcţii şi amenajări rutiere fără a deţine autorizaţiile necesare, studiile de fezabilitate, planurile de şantier şi avizele instituţiilor abilitate – scrie cars.ro.

Autorităţile au anunţat că lucrarea s-a realizat ilegal, pe un teren cu destinaţie agricolă a cărui categorie de folosinţă nu putea fi schimbată nici măcar vremelnic. Compartimentul de urbanism al Primăriei Bosanci l-a identificat pe proprietarul terenului, care nu este Ștefan Mandachi, dar despre care primarul consideră că ar putea fi un apropiat al afaceristului. Miron spune că deocamdată nu a dispus sancționarea proprietarului sau beneficiarului pentru executarea unor lucrări neautorizate, dar acest lucru este inevitabil.

Foto: Facebook / România vrea autostrăzi

Iată unde s-a ajuns de la o acţiune de protest menită să atragă atenţia asupra unor lipsuri majore în România! Prin demersul neinspirat al autorităţilor faţă de gestul simbolic al antreprenorului Ştefan Mandachi, românii au înţeles că li se bagă pumnul în gură şi au reacţionat. Mesajele de susţinere curg pe bandă rulantă! „Ştefan Mandachi, nu renunţa. Suntem milioane lângă tine”!

Reamintim că Mandachi i-a provocat pe toţi românii să întrerupă lucrul, în semn de protest, în ziua de 15 martie, la ora 15:00, pentru 15 minute. Deja, numeroase companii, printre care şi mari retaileri, dar şi primării, au anunţat că se alătură campaniei „România vrea autostrăzi. Şî eu”!

VIDEO

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ziua Mondială a apei, marcată şi la Târgovişte!

Publicat

pe

Stația de Epurare Târgoviște Sud și-a deschis porţile, astăzi – 22 martie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei, pentru elevi și studenți, cărora le-a fost prezentat traseul apei uzate care, odată curăţată, ajunge înapoi în râuri.

Ziua Mondială a Apei este un eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea individuală în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Iată câteva sfaturi pentru evitarea risipei de apă:
• Nu lasați apa să curgă continuu atunci când vă spălați pe mâini sau pe dinți. Un robinet care curge consumă peste 6 litri de apă pe minut
• Faceti duș în loc să umpleți cada! Economisiți apa și și explicați-le celor din jur de ce trebuie să facă acest lucru!
• Nu aruncați gunoaie în toaletă
• Nu lăsați apa să curgă mai mult decât ai nevoie! Sunt oameni pe planetă care suferă de sete!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!