Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Staţiunea Peştera-Padina din Bucegi, promovată pe Signpost-ul de la Pardorama, Austria!

Publicat

pe

Asociaţia Turistică Peştera-Padina, reprezentată de fostul senator Valentin Calcan, a reuşit, cu sprijinul preşedintelui companiei Silvrettaseilbahn AG ISCHGL care administrează peste 238 Km de pârtii de schi perfect întreținute (515 hectare), cu 45 de instalații de transport pe cablu, să monteze un indicator-schi cu numele Staţiunii Peştera-Padina din Bucegi în cel mai vizibil loc din domeniul schiabil Silvretta Arena Ischgl-Samnaum, pe Signpost-ul făcut din schiuri vechi de la Pardorama, Austria (2.600 m altitudine).

„Este o foarte bună oportunitate pentru a promova stațiunea noastră care peste câteva zile va împlini un an de când Guvernul României a declarat-o de interes național.

Într-o zi bună, în Silvretta Arena schiează circa 23.000 de persoane și pe lângă Signpost-ul Pardorama trec cel puțin 6.000. Câteva sute se opresc zilnic pentru poze!”, precizează Valentin Calcan.

Acum, rămâne de văzut dacă turiştii care trec pe lângă respectivul indicator îşi propun să ajungă în România, la Peştera-Padina, şi dacă autorităţile noastre se vor învrednici să realizeze măcar drumul de acces, care să fie deschis tot timpul anului. plus că avem nevoie, repede, şi de pârtii de schi şi alte facilităţi absolut necesare unei staţiuni turistice montane.

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ziua Mondială a apei, marcată şi la Târgovişte!

Publicat

pe

Stația de Epurare Târgoviște Sud și-a deschis porţile, astăzi – 22 martie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei, pentru elevi și studenți, cărora le-a fost prezentat traseul apei uzate care, odată curăţată, ajunge înapoi în râuri.

Ziua Mondială a Apei este un eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea individuală în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Iată câteva sfaturi pentru evitarea risipei de apă:
• Nu lasați apa să curgă continuu atunci când vă spălați pe mâini sau pe dinți. Un robinet care curge consumă peste 6 litri de apă pe minut
• Faceti duș în loc să umpleți cada! Economisiți apa și și explicați-le celor din jur de ce trebuie să facă acest lucru!
• Nu aruncați gunoaie în toaletă
• Nu lăsați apa să curgă mai mult decât ai nevoie! Sunt oameni pe planetă care suferă de sete!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!