Conectați-vă cu noi

POLITIC

Liviu Dragnea, răpus de curentul îndurat la Casa Sindicatelor din Târgovişte!

Publicat

pe

Frigul pe care l-a indurat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ieri, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, și-a făcut din plin efectul. Liderul social-democraților, după ce a stat câteva ore pe scaun în fața cortinei, îmbrăcat la costum, la Conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, suportând cu stoicism curentul rece care, este știut de ani de zile, bate cu forță dinspre culise, astăzi, a ajuns la spital.

Se pare că Dragnea a cedat la Conferința județeană a PSD Ilfov, unde nu a mai putut să stea nici în picioare, acuzând puternice dureri în zona lombară. De fapt, când a venit la microfon, ieri, la Târgoviște, prima sa replică a fost că l-a terminat frigul. Uite că nu a fost a bună!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Nosferatu

    martie 17, 2019 at 1:34 pm

    Târgoviștea l-a terminat pe Ceașcă cu pastile de 7,62. Cum, in 2019 nu se mai poate prescrie o astfel de medicație, s-a ales alta varianta pentru tratarea dictatorului, curentul de la Casa Sindicatelor. Stane, ai imbulinat-o daca se scoală Mustăciosul de pe masa de operatie, roaga-te să-i tremure medicului mana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Andrei Plumb: Nu sunt interesat de nicio funcţie politică!

Publicat

pe

Andrei Plumb, coordonatorul campaniei PSD Dâmboviţa pentru alegerile europene din luna mai, a ţinut să aibă un punct de vedere vizavi de articolul publicat de Incomod Media cu privire la revenirea lui Alexandru Oprea în fruntea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ne-a spus că nu a fost interesat de nicio funcţie politică, prin urmare nu a candidat pentru obţinerea unei astfel de poziţii. Tânărul Plumb le mulţumeşte colegilor din PSD Dâmboviţa, care l-au mandatat, prin vot, să coordoneze campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi îi asigură că îşi va îndeplini cu profesionalism această îndatorire.

Cât priveşte situaţia actuală de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, coordonatorul campaniei pentru europarlamentare a spus că are încredere deplină în raţionamentul preşedintei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, şi că nici măcar nu cunoaşte care sunt procedurile de schimbare din funcţie a unui preşedinte de Consiliu Judeţean.

Se pare că Andrei Plumb a fost deranjat de reacţia preşedintelui executiv al PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, care, după apariţia articolului nostru, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ţinând cont de funcţia pe care o deţine în partid, i-a sfătuit pe colegi să nu mai lanseze speculaţii care nu fac bine organizaţiei, „scăzându-i prestigiul şi credibilitatea în ochii alegătorilor”, mai ales că astfel de probleme nu s-au discutat statutar, democratic, în cadrul şedinţelor PSD Dâmboviţa.

La rândul său, Andrei Plumb îi roagă pe colegi, inclusiv pe preşedintele executiv Corneliu Ştefan, să nu se mai exprime pe conturile de socializare, ci în cadrul partidului, statutar, cu probe şi argumente.

Citește în continuare

POLITIC

Europarlamentar PSD, critic la adresa lui Dragnea?

Publicat

pe

Foto: https://www.caleaeuropeana.ro

Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European şi fost ministru al Apărării în Guvernul Adrian Năstase, se pare că a fost neplăcut surprins de lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare, altfel nu se explică ieşirea sa oarecum nervoasă într-o postare pe Facebook. Ţinta, dacă analizăm bine textul, este chiar Liviu Dragnea – preşedintele PSD.

„Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?”, a scris Paşcu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!