Conectați-vă cu noi

POLITIC

Dialog TV tensionat între Liviu Dragnea şi Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: captură Antena 3

Virgil Guran, de obicei spirit echilibrat şi neconflictual, obişnuit cu provocările din studiourile TV, s-a aprins peste limite aseară, la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Liderul liberal a afirmat că Liviu Dragnea, pe când era ministru al Dezvoltării, ar fi semnat un protocol cu instituţiile de forţă.

Liviu Dragnea, care probabil a urmărit emisiunea sau a fost anunţat de consilierii săi despre ceea ce se întâmplă pe platoul cunoscutei televiziuni, a ţinut să intre în direct, telefonic, pentru a infirma această informaţie. Evident, între cei doi politicieni a urmat un schimb de replici tensionante.

„Guran: Când erați ministru, chiar la televiziune. Dacă vreți, mâine vă prezint exact situația. Am văzut protocolul prezentat.

Dragnea: Guran, minți cu nerușinare! S-a spus pe televizor, s-a arătat la televizor. A fost Semnătura lui Sevil Shhaideh.

Guran: Nu am obiceiul, Liviu Dragnea, să mint cu nerușinare, stai liniștit, că n-am acest obicei, ci am obiceiul să spun adevărul.

Dragnea: E semnătura lui Sevil Shhaideh. Termină cu minciunile!

Guran: Termină tu cu minciunile, că eu nu mă ocup de treaba asta”.

Astăzi, în conferinţa de presă ţinută la sediul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a explicat că nimeni nu poate semna pentru cineva fără să obţină, anterior, acordul persoanei respective. Cu alte cuvinte, Sevil Shhaideh a semnat cu acordul ministrului Dragnea. În caz contrar, şi el, Virgil Guran, ar putea să se ducă la Ministerul Dezvoltării şi să semneze în locul ministrului că alocă toţi banii judeţului Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PNL Dâmboviţa și-a desemnat candidații pentru Parlament

Publicat

pe

Biroul Politic Județean al PNL Dâmbovița a votat, astăzi – 16 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. În frunte îi regăsim pe Virgil Guran – la Senat și Gabriel Plăiaşu – la Camera Deputaților. Amândoi au mai activat în trecut în forul legislativ al țării.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Senat

1. Virgil Guran
2. Ion Sorin
3. Grigorescu Silviu Aurelian
4. Sima Cristina
5. Vîrjoghe Maria.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaților

1. Plăiașu Gabriel
2. Balint Liviu-Ioan
3. Grozavu Ion-Gabriel
4. Mocanu Adrian
5. Ionescu Lavinia-Roxana
6. Mihalache Valentin
7. Duțu George
8. Preda Ionuț Adrian
9. Dragotă-Zamfir Ana Maria.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița: Nu voi face pasul către PRO România

Publicat

pe

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmboviţa, a anunțat, astăzi – 16 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va face pasul către PRO România, nefiind de acord cu fuziunea prin absorbție.

„Voi face politică, așa cum am făcut până acum, cu plăcere. Nu voi întreprinde nimic în nici un proiect în care nu mă regăsesc, în care nu cred cu tărie. Sunt și voi rămâne liberal, sunt și voi rămâne un om de afaceri, sunt și rămân în lumea afacerilor și nu mă voi dezice pentru meschinării”.

A mai spus Ionel Petre că și-a expus punctul de vedere și în cadrul Biroului Executiv, și în Biroul Politic Central, și în Delegația Permanentă ALDE.

„Nu cred că este corect ca ALDE să fie absorbit de către un partid care are, la nivel național, cam același procent. Mi-aș fi dorit o alianță politică, mi-aș fi dorit o fuziune fie și de genul PLR-PC, mi-aș fi dorit ca partenerii să aibă drepturi egale, mi-aș fi dorit ca mâinile să fie strânse chiar dacă principiile, pe unii dintre lideri, îi îndepărtează”.

Liberal convins, Ionel Petre nu vrea să fie într-o relație de vasalitate cu nimeni și va acționa în consecință. Cât privește demisia de onoare ca urmare a faptului că organizația pe care o conduce nu a atins pragul electoral la alegerile din 27 septembrie, nu mai este cazul să o scrie, pentru că, pe 8 noiembrie, data Congresului Extraordinar ALDE, partidul nu va mai exista.

„Nu voi face pasul către PRO România, nu voi face pasul către un partid anume, însă cine va ține cont de proiectele mele de reformă, pe care le-am prezentat înainte de începutul campaniei, și anume reforma în educație, 300 de parlamentari, reforma în sănătate – sănătatea trebuie să fie salvată și să fie într-adevăr un pilon principal care să primească bani de la buget, infrastructură și investiții, dacă proiectele mele vor reprezenta pentru cineva anume un punct de plecare atunci voi face politică.

Vreau să fac politică, vreau să fac politică adevărată, o politică în centrul căreia să fie cetățeanul, omul care să simtă bunăstarea, omul care să simtă că este respectat de către autoritățile statului român. Nu voi participa la Congresul Reunit ALDE-PRO România, pentru că eu sunt membru ALDE și pentru asta trebuie să faci o adeziune pentru PRO România.

Da, voi face politică în continuare, pentru că îmi place, dar nu mă voi regăsi decât într-un proiect în care voi crede și care îmi va da libertatea să duc la bun sfârșit tot ce mi-am propus să fac pentru cei care au așteptări de la adevărații oameni politici, nu de la oamenii care își caută în politică un loc de muncă, care își caută o poziție pentru familie sau pentru amante, care își caută locuri călduțe fără să dovedească vreodată în viața lor profesională că au performat, au avut locuri de muncă doar atunci când entitatea politică din care face parte a fost la guvernare și și-a permis să dea unora anumite poziții mai călduțe”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița – Ionel Petre.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!