Connect with us

POLITIC

Dialog TV tensionat între Liviu Dragnea şi Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: captură Antena 3

Virgil Guran, de obicei spirit echilibrat şi neconflictual, obişnuit cu provocările din studiourile TV, s-a aprins peste limite aseară, la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Liderul liberal a afirmat că Liviu Dragnea, pe când era ministru al Dezvoltării, ar fi semnat un protocol cu instituţiile de forţă.

Liviu Dragnea, care probabil a urmărit emisiunea sau a fost anunţat de consilierii săi despre ceea ce se întâmplă pe platoul cunoscutei televiziuni, a ţinut să intre în direct, telefonic, pentru a infirma această informaţie. Evident, între cei doi politicieni a urmat un schimb de replici tensionante.

„Guran: Când erați ministru, chiar la televiziune. Dacă vreți, mâine vă prezint exact situația. Am văzut protocolul prezentat.

Dragnea: Guran, minți cu nerușinare! S-a spus pe televizor, s-a arătat la televizor. A fost Semnătura lui Sevil Shhaideh.

Guran: Nu am obiceiul, Liviu Dragnea, să mint cu nerușinare, stai liniștit, că n-am acest obicei, ci am obiceiul să spun adevărul.

Dragnea: E semnătura lui Sevil Shhaideh. Termină cu minciunile!

Guran: Termină tu cu minciunile, că eu nu mă ocup de treaba asta”.

Astăzi, în conferinţa de presă ţinută la sediul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a explicat că nimeni nu poate semna pentru cineva fără să obţină, anterior, acordul persoanei respective. Cu alte cuvinte, Sevil Shhaideh a semnat cu acordul ministrului Dragnea. În caz contrar, şi el, Virgil Guran, ar putea să se ducă la Ministerul Dezvoltării şi să semneze în locul ministrului că alocă toţi banii judeţului Dâmboviţa.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT