Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

I-au vândut un lichid colorat pe post de motorină!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: IJJ Prahova)

Doi argeşeni, un bărbat şi o femeie, sunt cercetaţi de poliţiştii din comuna Dragodana, judeţul Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, după ce au vândut unui localnic 40 de litri de lichid colorat presupus a fi motorină. Fapta s-a petrecut în data de 9 martie, iar oamenii legii au reuşit, ieri – 1 aprilie, să probeze activitatea infracţională a celor în cauză. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Pentru a nu deveni victima unei înșelăciuni, polițiștii le recomandă cetățenilor:
– Fiţi prudenţi! Nu vă lăsați păcăliți de persoanele rău intenționate!
– Evitați cumpărăturile de la persoane necunoscute sau de la străinii care vă abordează pe stradă sub pretextul de a vă prezenta diferite “oferte”.
– În situația în care decideți să cumpărați bunuri de la persoane necunoscute, adoptați un comportament responsabil și nu vă lăsați încântați de prețul scăzut al produselor.
– Încercați pe cât posibil să verificați autenticitatea bunurilor pe care intenționați să le achiziționați. Dacă au o calitate îndoielnică nu le cumpărați!

ADMINISTRAŢIE

Consilierul judeţean Florin Georgescu îl „înţeapă” pe primarul de la Pietroşiţa

Publicat

pe

Leonard Dicu - primar comuna Pietroşiţa

Maestrul Florin Georgescu, consilier judeţean PSD, locuitor al Pietroşiţei, a luat poziţie în plenul şedinţei împotriva primarului comunei natale, care s-a asociat cu administraţia judeţeană pentru a reabilita doar anumite uliţe.

A spus tenorul că cea mai importantă arteră comunală, drumul ce leagă satul Dealu Frumos de restul comunei, ba chiar cu Runcu, a fost lăsată de izbelişte. A mărturisit îndrăgitul solist de operă, recunoscut pentru spiritul său drept, obiectiv, că respectiva cale rutieră arată ca vai de ea. Microbusul şcolar este şi el dărâmat din cauza traseului nenorocit pe care îl străbate zilnic.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, care îi mai este şi şef pe linie de partid edilului Leonard Dicu, a spus că nu e treaba lui ce drumuri asfaltează primarul.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Consilierii judeţeni, supăraţi că au rămas fără invitaţii la „Crizantema de Aur”!

Publicat

pe

Avocatul Sache Neculaescu şi-a arătat mâhnirea, în cadrul şedinţei CJ Dâmboviţa de ieri – 16 octombrie 2019, cu privire la faptul că, în această seară, începe Festivalul „Crizantema de Aur”, iar invitaţiile s-au epuizat, astfel că nici măcar ei, aleşii judeţeni, nu au nicio şansă de a urmări din sală măcar una din cele trei zile de spectacol.

Explicaţia oferită cu politeţe de maestrul Florin Georgescu că, în anii anteriori, rămâneau locurile goale şi dădeau impresia de festival neatractiv pentru cei care urmăreau la televizor transmisiunea în direct, nu a ţinut. Consilierul PSD Sache Neculaescu a replicat: „păi nici măcar nu ne-au întrebat dacă vrem să mergem sau nu”.

În ultimii ani, mulţi dintre iubitorii de romanţă din Târgovişte au reproşat organizatorilor faptul că au transformat Festivalul naţional „Crizantema de Aur” într-un eveniment cu circuit închis. Biletele de intrare sunt aproape inexistente, iar invitaţiile au fost împărţite cu mare stricteţe. Aşa că târgoviştenii iubitori de romanţe nu au decât să se aşeze în faţa televizoarelor şi să urmărească transmisiile în direct.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web