Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Conducerea CJ Dâmboviţa, tot sub zodia incertitudinii şi a jocurilor de culise!

Publicat

pe

Faptul că Alexandru Oprea, consilier judeţean PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei, a apărut în cadrul unei conferinţe de presă la partid, după ce s-au lansat în spaţiul public diverse zvonuri cu privire la faptul că nu ar mai fi agreat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost o mişcare bună.

S-a mai risipit un pic din tensiunea existentă şi starea de disconfort ce s-a creat în rândul membrilor PSD, care nu mai ştiu ce să înţeleagă şi de la cine să primească ordinul intern. Dar este şi o dovadă că Alexandru Oprea nu mai are de gând să accepte mult timp această stare de incertitudine în ceea ce priveşte siuaţia sa, mai ales că i s-a promis că va reveni în fruntea Consiliului Judeţean şi se întârzie prea mult. Plus că îl supără şi zvonurile că s-ar încălzi altcineva! După cum îl cunoaştem, fire războinică, nu va accepta în ruptul capului să fie tras pe sfoară.

Dar suspiciunea că nu va fi numit şef al Consiliului Judeţean Dâmboviţa încă persistă, iar unii oameni politici fac chiar şi pariuri că nu va fi pus, că altele sunt jocurile.

Cert este că, deocamdată, nu a fost confirmată validarea de către CEX al PSD a deciziei social-democraţilor dâmboviţeni de a-l exclude din partid pe Daniel Comănescu, actualul preşedinte al CJ. Şi, mai mult decât atât, Comănescu nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de şef al Consiliului Judeţean.

Sursele noastre spun că procesul acesta s-ar putea prelungi până după alegerile europarlamentare. Şi, dacă se va ajunge până acolo, este clar că Alexandru Oprea nu va mai fi desemnat şef la Consiliul Judeţean. Numele celor care ar putea ajunge la cârma CJ Dâmboviţa, vehiculate în spaţiul public, respectiv ale consilierilor judeţeni Luisa Greaca şi Claudiu Popescu, nu sunt întâmplătoare.

Este avansată de unii şi dată ca sigură posibilitatea ca Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, prima pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, să vrea linişte în organizaţie în această perioadă şi multă concentrare pe campanie, deci, ar putea grăbi numirea lui Oprea la CJ.

Trebuie să recunoaştem Alexandru Oprea este un bun strateg, un bun comunicator şi serviciile sale în campania electorală ar fi indispensabile. Nu mai vorbim de faptul că Oprea are şi capacitatea de a mobiliza lângă el şi un segment important din media. În concluzie, nu ar fi de dorit să ţi-l faci duşman în plină campanie electorală!

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT