Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Conducerea CJ Dâmboviţa, tot sub zodia incertitudinii şi a jocurilor de culise!

Publicat

pe

Faptul că Alexandru Oprea, consilier judeţean PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei, a apărut în cadrul unei conferinţe de presă la partid, după ce s-au lansat în spaţiul public diverse zvonuri cu privire la faptul că nu ar mai fi agreat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost o mişcare bună.

S-a mai risipit un pic din tensiunea existentă şi starea de disconfort ce s-a creat în rândul membrilor PSD, care nu mai ştiu ce să înţeleagă şi de la cine să primească ordinul intern. Dar este şi o dovadă că Alexandru Oprea nu mai are de gând să accepte mult timp această stare de incertitudine în ceea ce priveşte siuaţia sa, mai ales că i s-a promis că va reveni în fruntea Consiliului Judeţean şi se întârzie prea mult. Plus că îl supără şi zvonurile că s-ar încălzi altcineva! După cum îl cunoaştem, fire războinică, nu va accepta în ruptul capului să fie tras pe sfoară.

Dar suspiciunea că nu va fi numit şef al Consiliului Judeţean Dâmboviţa încă persistă, iar unii oameni politici fac chiar şi pariuri că nu va fi pus, că altele sunt jocurile.

Cert este că, deocamdată, nu a fost confirmată validarea de către CEX al PSD a deciziei social-democraţilor dâmboviţeni de a-l exclude din partid pe Daniel Comănescu, actualul preşedinte al CJ. Şi, mai mult decât atât, Comănescu nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de şef al Consiliului Judeţean.

Sursele noastre spun că procesul acesta s-ar putea prelungi până după alegerile europarlamentare. Şi, dacă se va ajunge până acolo, este clar că Alexandru Oprea nu va mai fi desemnat şef la Consiliul Judeţean. Numele celor care ar putea ajunge la cârma CJ Dâmboviţa, vehiculate în spaţiul public, respectiv ale consilierilor judeţeni Luisa Greaca şi Claudiu Popescu, nu sunt întâmplătoare.

Este avansată de unii şi dată ca sigură posibilitatea ca Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, prima pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, să vrea linişte în organizaţie în această perioadă şi multă concentrare pe campanie, deci, ar putea grăbi numirea lui Oprea la CJ.

Trebuie să recunoaştem Alexandru Oprea este un bun strateg, un bun comunicator şi serviciile sale în campania electorală ar fi indispensabile. Nu mai vorbim de faptul că Oprea are şi capacitatea de a mobiliza lângă el şi un segment important din media. În concluzie, nu ar fi de dorit să ţi-l faci duşman în plină campanie electorală!

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Locuitorii din Pucioasa nu vor mai avea probleme cu apa potabilă

Publicat

pe

Pe rețeaua care alimentează orașul Pucioasa și comunele Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi curge, de astăzi – 1 iunie, apă din munte. Oamenii au scăpat, în sfârșit, de coșmarul care îi bântuia de ani și ani – lipsa apei potabile de calitate. În scurt timp, vor și racordate la acest sistem de distribuție comunele Bezdead și Glodeni, cea din urmă parțial.

„La mai bine de 3 ani de la apariția acestei idei, am ajuns în clipa în care putem spune, cu satisfacție, că am reușit! Am ținut să marcăm acest moment alături de reprezentanții Companiei de Apă, împreună cu edilii localităților Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi, avându-l alaturi și pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, instituție care ne-a fost un partener de nădejde în acest proiect important și căruia îi mulțumim pentru implicare.

Această investiție, de aproximativ 1,5 milioane lei, a cărei recepție am efectuat-o acum câteva săptămâni, a reușit să ne aducă în oraș o apă de o calitate incontestabilă, dovedită prin analizele pe care le facem permanent!

Vă îndemn, vă sfătuiesc și chiar vă rog să renunțați la teamă și să consumați apa de la robinet!

Probabil că va mai dura puțin până în momentul în care rezerva de apă de la Mușa va pierde orice urmă a apei din lacul de acumulare, însă a venit momentul să ne întoarcem la sursa clasică pentru apa de băut: apa ce ajunge în casele noastre, ale tuturor!”, este mesajul primarului Constantin Ana.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!