Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Conducerea CJ Dâmboviţa, tot sub zodia incertitudinii şi a jocurilor de culise!

Publicat

pe

Faptul că Alexandru Oprea, consilier judeţean PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei, a apărut în cadrul unei conferinţe de presă la partid, după ce s-au lansat în spaţiul public diverse zvonuri cu privire la faptul că nu ar mai fi agreat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost o mişcare bună.

S-a mai risipit un pic din tensiunea existentă şi starea de disconfort ce s-a creat în rândul membrilor PSD, care nu mai ştiu ce să înţeleagă şi de la cine să primească ordinul intern. Dar este şi o dovadă că Alexandru Oprea nu mai are de gând să accepte mult timp această stare de incertitudine în ceea ce priveşte siuaţia sa, mai ales că i s-a promis că va reveni în fruntea Consiliului Judeţean şi se întârzie prea mult. Plus că îl supără şi zvonurile că s-ar încălzi altcineva! După cum îl cunoaştem, fire războinică, nu va accepta în ruptul capului să fie tras pe sfoară.

Dar suspiciunea că nu va fi numit şef al Consiliului Judeţean Dâmboviţa încă persistă, iar unii oameni politici fac chiar şi pariuri că nu va fi pus, că altele sunt jocurile.

Cert este că, deocamdată, nu a fost confirmată validarea de către CEX al PSD a deciziei social-democraţilor dâmboviţeni de a-l exclude din partid pe Daniel Comănescu, actualul preşedinte al CJ. Şi, mai mult decât atât, Comănescu nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de şef al Consiliului Judeţean.

Sursele noastre spun că procesul acesta s-ar putea prelungi până după alegerile europarlamentare. Şi, dacă se va ajunge până acolo, este clar că Alexandru Oprea nu va mai fi desemnat şef la Consiliul Judeţean. Numele celor care ar putea ajunge la cârma CJ Dâmboviţa, vehiculate în spaţiul public, respectiv ale consilierilor judeţeni Luisa Greaca şi Claudiu Popescu, nu sunt întâmplătoare.

Este avansată de unii şi dată ca sigură posibilitatea ca Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, prima pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, să vrea linişte în organizaţie în această perioadă şi multă concentrare pe campanie, deci, ar putea grăbi numirea lui Oprea la CJ.

Trebuie să recunoaştem Alexandru Oprea este un bun strateg, un bun comunicator şi serviciile sale în campania electorală ar fi indispensabile. Nu mai vorbim de faptul că Oprea are şi capacitatea de a mobiliza lângă el şi un segment important din media. În concluzie, nu ar fi de dorit să ţi-l faci duşman în plină campanie electorală!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Gata, târgoviștenii se pot plimba în Piața Tricolorului!

Publicat

pe

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost redată, aseară – 8 august, locuitorilor orașului după ce a fost supusă unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, proiect în valoare de aproximativ 6 milioane de lei derulat de primărie. Vorbim despre prima investiție menită să schimbe aspectul zonei centrale a municipiului. Urmează Cinematograful Independența, Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției – toate aflate în lucru în acest moment.

„Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum… Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția. În orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care, cred eu, este foarte plăcut.

Investiția a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Discutăm de o filadă de fântâni, de aproximativ 9000 de metri pătrați de paviment, avem acum un paviment din granit, rezistent. Referitor la acest aspect, în următoarele două-trei săptămâni urmează să facem încă o etapă importantă, este vorba de un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. Totodată a fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi, toate în cadrul unei investiții care cred eu că este foarte frumoasă.

Este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful Independența va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței Mihai Viteazul, care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De asemenea, vor fi refacute bulevardele Mircea cel Bătrân, Regele Carol, Libertății și Independenței.

„Așadar, spre deosebire de alții, care știu numai să critice pe diferite rețele de socializare, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște și pentru târgovișteni”, a mai spus edilul municipiului Târgoviște.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Directorul ADR Sud Muntenia, garant al profesionalismului primarului de la Voinești

Publicat

pe

Probabil văzând că primarul Gabriel Dănuț Sandu este atacat din toate părțile și culmea, tocmai de unii colegi din partid, care încearcă să îi strice imaginea, directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a sărit imediat să îi ia apărarea. Și nu o face fără argumente solide. Liviu Mușat știe clar ceea ce a realizat primarul de la Voinești, câte obiective a dus la capăt și câte eforturi a depus pentru materializarea acestora.

„Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că, în prealabil, mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu! Și, da, Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Liviu Mușat, lovindu-i dur și cu mult curaj și demnitate pe cei care, în ultimul timp, contestă activitatea edilului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!