Connect with us

POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă se desparte cu greu de ministrul Rovana Plumb!

Publicat

pe

Prim-ministrul Viorica Dăncilă sare în apărarea ministrului Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, buna sa prietenă, pe care o susţine cu tărie chiar şi în faţa şefului de partid, temutul Liviu Dragnea.

Conform celor spuse de liderul PSD în nenumărate rânduri, Rovana Plumb, prima pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare şi, cu siguranţă, propunerea României pentru postul de comisar european, ar trebui să-şi dea demisia din Guvern înainte de declanşarea campaniei electorale.

Viorica Dăncilă, care nu vrea să se despartă de un ministru cum este Rovana Plumb, a declarat că decizia de retragere din Guvern a Rovanei Plumb va fi luată în cadrul Comitetului Executiv Naţional.

„Rovana Plumb a fost un ministru foarte bun şi este încă, pentru că încă deţine acest portofoliu, la Fonduri Europene. După cum ştiţi, am plecat de la un grad de absorbţie zero al Guvernului Cioloş, am ajuns la media europeană. Nu a fost uşor, nu aveam creditate nici măcar autorităţile de management.

În spatele acestor procente, există o muncă enormă, o apreciez foarte mult pe doamna ministru Rovana Plumb, dar sunt convinsă că va fi un europarlamentar la fel de bun, pentru că deja cunoaşte modul de lucru în Parlamentul European, cunoaşte lucrul între instituţiile europene şi acesta reprezintă un plus. Legat de înlocuitorul ei, nu am discutat încă acest lucru, îl vom discuta în cadrul structurilor de partid, în cadrul Comitetului Executiv Naţional”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Ludovic Orban și-a adus aminte de zăcământul de la Caragele!?

Publicat

pe

S-a trezit Ludovic Orban! Nu din somn, ci din letargia care pare să fi cuprins cel puțin jumătate din clasa politică românească. Cel care a fost premierul României și a pornit așa-zisa liberalizare a pieței la energia electrică și la gaze naturale face acum pe viteazul și spune că România poate să iasă din această situație profitând de resursele interne de gaze naturale. Și dă înainte fostul premier, care ne mințea pe față, spunându-ne atunci, în pragul liberalizării, că această măsură va echilibra piața și va duce la scăderi de prețuri, cu zăcământul de gaze de la Caragele.

Alo, domnul Orban? Despre această resursă imensă tot vorbește deputatul Radu Popa de luni de zile. Nici nu începuse coșmarul prețurilor și social-democratul, care anticipase unde va duce negândita liberalizare a lui Orban și Virgil Popescu, făcea apel la guvernanți, îndemnându-i să treacă la exploatarea zăcământului de la Caragele și a celui din platforma Mării Negre. V-a durut în cot atunci! Iar acum, ieși mata, domnule Orban, și dai înainte cu ceea ce au propus alții pe care la vremea respectivă nu îi băgați în seamă. Cum se cheamă acest mod de a face politică? Mie îmi este rușine să o spun.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

PERPLEX. Cîțu, străin și rece!

Publicat

pe

Ultima declarație a liderului PNL Florin Cîțu m-a luat de cap. Ne-a arătat, de fapt, cât de periculos este acest politician. Rigid, necomunicativ, rece, fără nicio conexiune cu poporul, cu cetățeanul. O vede doar pe a lui. Dacă i s-a pus un cuțit în mână, crede că rolul lui este doar acela de a tăia. În carne vie!

În timp ce o sumedenie de reprezentanți ai clasei politice românești caută soluții pentru a ieși din acest impas generat de explozia fără de precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, Florin Cîțu pune sare pe rană. Parcă îi face o plăcere deosebită să fie pe invers.

A spus Cîțu, vrând să turtească sfaturile unor colegi către populație, de a nu plăti facturile enorme pe care le primesc, că nu avem ce face. Că românul trebuie să plătească consumul la curentul electric și la gaze așa cum îi vine. Să nu se mai ambaleze degeaba. Atenție! Chestia asta o spune președintele Senatului României. Al doilea om în statul român. Cel care ar trebui să fie printre primii care să caute soluții de rezolvare a acestei terori economice la care este supus românul.

Florin Cîțu demonstrează că nu are treabă cu poporul. Parcă se afla și domnia sa în Guvernul care a dat drumul din lanț liberalizării sălbatice a energiei electrice și gazelor naturale?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT