Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rareş Bogdan şi Ludovic Orban se întâlnesc cu alegătorii din Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: Libertatea

Jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare din luna mai, şi preşedintele PNL Ludovic Orban vor întreprinde, miercuri – 10 aprilie, o vizită în judeţul Dâmboviţa, la Titu, Braniştea şi Târgovişte. Alături de cei doi va fi şi Aurelian Cotinescu – preşedintele liberalilor târgovişteni şi candidat la europarlamentare, dar şi alţi reprezentanţi ai partidului.

La ora 17:15, la sediul PNL Dâmboviţa, se va oganiza o conferinţă de presă, după care, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Rareş Bogdan şi Ludovic Orban sunt aşteptaţi de alegătorii şi simpatizanţii PNL.

Se estimează că vor fi prezente, la această întâlnire preelectorală, peste 1.000 de persoane. Mulţi cetăţeni vin special pentru a-l cunoaşte pe renumitul realizator de televiziune care a optat pentru politică, dorind să reprezinte România în înaltul for european.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT