Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Alexandru Oprea ar putea fi instalat la şefia CJ Dâmboviţa săptămâna viitoare

Publicat

pe

Consilierul judeţean Alexandru Oprea, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, are, astăzi, două motive de bucurie. Primul ar fi legat de decizia de validare a excluderii din PSD a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu. Documentul a ajuns, în această dimineaţă, pe masa de lucru a prefectului Antonel Jîjîie şi poartă semnătura liderului PSD Liviu Dragnea şi a secretarului general Codrin Ştefănescu.

A doua satisfacţie pentru Alexandru Oprea este aceea de a vedea dacă zvonurile lansate în ultimul timp, cum că nu ar mai fi dorit preşedinte la CJ, se adeveresc sau nu. Cert este că am auzit voci care spuneau că, pentru a nu se inflama spiritele şi pentru a nu fi divizată şi mai mult organizaţia, s-ar fi decis instalarea la cârma Consiliului Judeţean Dâmboviţa a lui Alexandru Oprea, singurul care poate face faţă cu brio problemelor actuale din administaţia judeţeană, chiar în şedinţa de săptămâna viitoare.

Prefectul judeţului are la dispoziţie maximum 30 de zile pentru a promova acţiunea de schimbare din funcţie a şefului Consiliului Judeţean. Nu sunt excluse nici variantele de contestaţie la care ar putea să recurgă Daniel Comănescu, dar, din câte am aflat pe surse, acesta nu s-ar mai angaja într-un asemenea demers.

Decizia de validare a hotărârii Comitetului Executiv Judeţean Dâmboviţa nr. 199/ 09.02.2019 a fost luată de CEX PSD în data de 25 martie 2019, ieri, 9 aprilie, a fost înregistrată la PSD Dâmboviţa, iar astăzi a fost prezentată prefectului.

Documentul este simplu, concis, câteva fraze, semnături. Nu există ataşată o motivaţie clară a deciziei de excludere. Două articole. Primul în care se precizează că s-a validat hotărârea şi cel de-al doilea în care se aminteşte că Daniel Comănescu îşi pierde calitatea de membru PSD, ca urmare a sancţiunii de excludere.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: 450 de cireși japonezi, plantați de-a lungul Bulevardului Ferdinand

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a dat, în această dimineață, startul unei acțiuni de plantare de arbori ornamentali în municipiu. Se vor planta 450 de cireși japonezi de-a lungul Bulevardului Ferdinand (strada care duce la Dâmbovița Mall), care va deveni probabil cea mai frumoasă arteră a orașului.

Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, campania de plantare de arbori va continua în data de 24 aprilie, în noul parc de lângă Complexul Turistic de Natație, cu participarea a câtorva sute de elevi de la școlile din oraș.

De menționat că este prima dată când se plantează cireși japonezi în Târgoviște, iar locația aleasă este una foarte potrivită fiind una in plină dezvoltare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița finanțează 25 de proiecte care contribuie la promovarea județului

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 11 aprilie 2024, contractele de finanțare pentru cele 25 de proiecte de promovare a județului, prin sport, acțiuni pentru tineret, turistice și de educație civică, declarate câștigătoare în prima sesiune deschisă în acest an. În total, au fost depuse 30 de proiecte, din care au fost admise la finanțare 25, respectiv: 8 în domeniul sport, 4 – tineret, 10 – educație civică și 3 – promovare turism local.

Reamintim că administrația publică a județului Dâmbovița susține astfel de activități încă din anul 2021. Consideră președintele Corneliu Ștefan că este foarte important să fie ajutați financiar toți cei care atrag atenția asupra județului într-un mod pozitiv, prin urmare se va continua în această direcție. Spre exemplu, anul acesta va mai exista cel puțin o sesiune de depunere de proiecte.

Proiecte admise în prima sesiune de finanțare deschisă de Consiliul Județean Dâmboviţa în anul 2024

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite