Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Alexandru Oprea ar putea fi instalat la şefia CJ Dâmboviţa săptămâna viitoare

Publicat

pe

Consilierul judeţean Alexandru Oprea, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, are, astăzi, două motive de bucurie. Primul ar fi legat de decizia de validare a excluderii din PSD a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu. Documentul a ajuns, în această dimineaţă, pe masa de lucru a prefectului Antonel Jîjîie şi poartă semnătura liderului PSD Liviu Dragnea şi a secretarului general Codrin Ştefănescu.

A doua satisfacţie pentru Alexandru Oprea este aceea de a vedea dacă zvonurile lansate în ultimul timp, cum că nu ar mai fi dorit preşedinte la CJ, se adeveresc sau nu. Cert este că am auzit voci care spuneau că, pentru a nu se inflama spiritele şi pentru a nu fi divizată şi mai mult organizaţia, s-ar fi decis instalarea la cârma Consiliului Judeţean Dâmboviţa a lui Alexandru Oprea, singurul care poate face faţă cu brio problemelor actuale din administaţia judeţeană, chiar în şedinţa de săptămâna viitoare.

Prefectul judeţului are la dispoziţie maximum 30 de zile pentru a promova acţiunea de schimbare din funcţie a şefului Consiliului Judeţean. Nu sunt excluse nici variantele de contestaţie la care ar putea să recurgă Daniel Comănescu, dar, din câte am aflat pe surse, acesta nu s-ar mai angaja într-un asemenea demers.

Decizia de validare a hotărârii Comitetului Executiv Judeţean Dâmboviţa nr. 199/ 09.02.2019 a fost luată de CEX PSD în data de 25 martie 2019, ieri, 9 aprilie, a fost înregistrată la PSD Dâmboviţa, iar astăzi a fost prezentată prefectului.

Documentul este simplu, concis, câteva fraze, semnături. Nu există ataşată o motivaţie clară a deciziei de excludere. Două articole. Primul în care se precizează că s-a validat hotărârea şi cel de-al doilea în care se aminteşte că Daniel Comănescu îşi pierde calitatea de membru PSD, ca urmare a sancţiunii de excludere.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Premii pentru cele mai frumoase și curate asociații de proprietari din municipiul Pitești

Publicat

pe

Primarul Cristian Gentea i-a premiat, astăzi – 20 mai 2022, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local prilejuită de „Zilele municipiului Pitești”, pe câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Municipiul Pitești”, ajuns la ediția cu numărul 10.

„Organizat de Primăria Municipiului Piteşti, având la bază voluntariatul, concursul a contribuit la îmbunătăţirea aspectului orașului și a mobilizat un număr mare de piteșteni în acțiunea de curățare, reamenajare și înfrumusețare a locului pe care îl numesc „acasă”.

Îi felicităm pe toți cei care s-au implicat în această competiție, câștigători sau doar participanți, pentru entuziasmul lor și pentru munca prin care au dorit și au reușit să facă din Pitești un oraș mai frumos, pentru noi toți!”, se precizează într-un comunicat de presă.

Premiul pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”, în valoare de 10.000 lei, a fost obținut de către asociația de proprietari ,, J10 BC’’ – Războieni, iar premiile pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din fiecare cartier”, în valoare de 2.000 de lei, au fost câștigate de următoarele 10 asociații: „Dorobanților 10” bloc 49 – cartier Craiovei, „Narcisa” bloc A3, scara A – cartier Tudor Vladimirescu, „Uraniu” bloc B24 – cartier Prundu, ,,Paul” bloc H4 – cartier Războieni, ,,Exercițiu PD4B” bloc PD4, scara B – cartier Exercițiu, „Trivale P1” bloc P1 – cartier Trivale, „Antim Ivireanu G4-G5” bloc G4-G5 – cartier Găvana, „Făgăraș Nord D2-D3” bloc D2-D3 – cartier Negru Vodă, „Crinul” bloc 27 – Calea București, „Casa Noastră” bloc D30, scara B – Cartier Popa Șapcă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a aprobat la finanțare 19 proiecte, în prima sesiune din 2022

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 19 mai 2022, primele 19 contracte de finanțare nerambursabilă din bugetul județului pentru cele 19 proiecte din domeniile sport, tineret, promovarea turismului și protecția mediului, educație civică și social care au fost selectate în cadrul primei sesiuni din acest an.

Beneficiarii acestui program sunt asociații, cluburi sportive și organizații non-guvernamentale care realizează activități în domeniile menționate, iar valoarea celor 19 proiecte depășește 432 de milioane de lei.

„Pentru mine, un astfel de eveniment nu poate fi decât un moment de bucurie, deoarece semnarea contractelor de finanțare pentru aceste inițiative înseamnă că un număr important de activități din domeniile sportului, tineretului, turismului, protecției mediului, educației civice au primit șansa de a fi implementate, iar, prin aceasta, visurile acelora care le-au gândit, dar și ale celor care vor participa la implementarea lor vor putea deveni realitate.

În același timp, fac apel la dumneavoastră să respectați ghidul de finanțare și termenii contractelor. Nu în ultimul rând, sunt convins că dumneavoastră – inițiatorii, cei care vă veți implica în realizarea acestor proiecte, dar și grupurile-țintă ale acestor proiecte – sunteți ambasadori potriviți în ceea ce privește promovarea județului Dâmbovița, iar pentru acest lucru vă mulțumesc și vă urez mult succes!”, a spus președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Cele 19 proiecte aprobate în cadrul primei sesiuni de finanțare din 2022 se împart astfel:
– 7 din domeniul sportului, în valoare totală de 175.528 lei;
– 4 din categoria tineret, în valoare totală de 76.700 lei;
– 3 pentru promovarea turismului și protecția mediului, cu o valoare cumulată de 60.000 lei;
– 5 din categoria educație civică și social, în valoare totală de 120.000 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT