Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Ciocnire violentă între un microbuz şi un TIR, la Lucianca. Şase persoane sunt rănite

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață pe DN 1A, pe teritoriul localității Lucianca, comuna Butimanu. Primele informaţii arată că un microbuz și un tir s-au tamponat, din cauza unei depășiri neregulamentare. Şase persoane, pasageri în microbuz, au fost rănite. Din fericire, nu se vorbește că ar fi decedat cineva în urma acestui eveniment.

Foto: IPJ Dâmboviţa

La fața locului s-au deplasat echipaje sporite de la ISU și Serviciul de Ambulanță, Buftea, Moreni, Târgoviște, Cornesti și Titu, pentru a acorda sprijin celor răniți. Autovehiculul de transport persoane se deplasa spre Buftea și era condus de un tânăr de 29 de ani, din Mărceşti.

O persoană în stare gravă a fost transportata la Spitalul din Târgoviște, după ce a fost scoasă dintre fiarele mașinii.

UPDATE: Încă două persoane au fost transportate la spital. În microbuz se aflau numai bărbaţi. Probabil era o cursă specială, care îi ducea la locul de muncă. 

Dâmboviţa

Tânăr din Vişina s-a aruncat în puțul din curtea casei!

Publicat

pe

Foto arhivă

Tragedie, în această dimineață, în comuna Vişina, județul Dâmbovița. Un tânăr de 28 de ani a ales sa-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în puțul din curtea casei.

Pompierii sosiți la fața locului l-au extras din puț, însă a fost prea târziu pentru a-i mai putea salva viața. Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicală.

Polițiştii fac investigații pentru a stabili circumstanțele care l-au împins pe dâmbovițean la acest gest.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Valea Lungă: S-au finalizat lucrările la podul peste pârâul Tinoasa, afectat de inundaţii

Publicat

pe

Foto: CJ Dâmboviţa

Lucrările de refacere a podului peste pârâul Tinoasa, din comuna Valea Lungă, afectat de inundaţiile din 2018, au fost recepţionate astăzi, 26 iunie 2019. S-au investit 610.823 de lei, din care 350.000 de lei – fonduri alocate de GUvern şi 260.823 de lei – din bugetul localităţii.

Investiţia a constat în: refacerea podului existent, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă acestuia, refacerea rampelor de acces şi a racordurilor cu terasamentele, precum şi amenajarea albiei.

Foto: CJ Dâmboviţa

„Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m”, se arată într-un comunicat remis de Con siliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!