Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Şi-a violat timp de 1 an fiica vitregă, cazată într-un centru social din Târgovişte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dreamgeek.ro)

Un târgoviştean, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut aseară, sub acuzaţia de viol, după ce testul ADN a relevat faptul că este tatăl copilului pe care l-a născut, la începutul acestui an, fiica de 13 ani a concubinei sale. Bărbatul va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Tânăra pe care a violat-o este imobilizată într-un scaun cu rotile.

În acest caz s-a autosesizat şi Instituţia Avocatul Poporului, care efectuează o anchetă la Centrul pentru persoanele fără adăpost „Sfânta Maria” din Târgovişte, acolo unde erau cazaţi, din luna noiembrie 2017, fata violată, împreună cu mama sa, concubinul acesteia şi cei cinci fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi de angajaţii Centrului, însă tânăra a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu o rudă a mamei sale. Abia după ce a născut a spus că tatăl copilului este concubinul mamei sale, care ar fi violat-o timp de 1 an de zile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa au ales astăzi noul președinte al acestui for, în persoana lui Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgoviște, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în prezent director al Complexului Turistic de Natație Târgovişte. Contracandidatul lui Prisăcaru pentru această funcție a fost Ionuț Iugulescu.

„Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil!

Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături!

Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmboviţa. Doamne ajută!”, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

În echipa noului președinte al AJF Dâmbovița se regăsesc: Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor, George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Augustin Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană și Constantin Badea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!