Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Şi-a violat timp de 1 an fiica vitregă, cazată într-un centru social din Târgovişte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dreamgeek.ro)

Un târgoviştean, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut aseară, sub acuzaţia de viol, după ce testul ADN a relevat faptul că este tatăl copilului pe care l-a născut, la începutul acestui an, fiica de 13 ani a concubinei sale. Bărbatul va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Tânăra pe care a violat-o este imobilizată într-un scaun cu rotile.

În acest caz s-a autosesizat şi Instituţia Avocatul Poporului, care efectuează o anchetă la Centrul pentru persoanele fără adăpost „Sfânta Maria” din Târgovişte, acolo unde erau cazaţi, din luna noiembrie 2017, fata violată, împreună cu mama sa, concubinul acesteia şi cei cinci fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi de angajaţii Centrului, însă tânăra a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu o rudă a mamei sale. Abia după ce a născut a spus că tatăl copilului este concubinul mamei sale, care ar fi violat-o timp de 1 an de zile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol în scop caritabil la Târgovişte. Implică-te şi tu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Facebook / Cursuri Dans "All For Dance" Târgoviste‎)

Miercuri – 18 decembrie 2019, Asociaţia Clubul de Dans Sportiv „All for Dance” Târgovişte organizează, împreună cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa, Fundaţia Culturală „Ghiocelul” şi Societatea Astronomică Română de Meteori, spectacolul caritabil „Să fii mai bun”. Colinde, dans, muzică, teatru şi expoziţie de astrofotografie!

Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului şi va începe la ora 18:00, iar intrarea în sală se va face pe bază de donaţii, respectiv produse alimentare neperisabile, care să fie distribuite ulterior unor elevi care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la Târgovişte, în ciuda ploii!

Publicat

pe

A plouat mărunt şi rece la Târgovişte, în această seară, dar asta nu l-a împiedicat pe Moş Crăciun să vină în oraş, unde l-au aşteptat sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Nu au lipsit primarul Daniel Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, administraţia publică locală fiind cea care a înlesnit drumul lui Moş Crăciun către Târgovişte.

Au fost momente de bucurie deplină, iar alaiul de spiriduşi, zâne şi oameni de zăpadă a pornit, cum este obiceiul de câţiva ani încoace, în paradă pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Mihai Viteazul, unde Moşul cel darnic le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi.

Reamintim că Moş Crăciun se va afla în Piaţa Mihai Viteazul şi în următoarele două seri, începând cu ora 17:00, iar de luni, 16 decembrie, va putea fi întâlnit, toată săptămâna viitoare, la sediul Primăriei Târgovişte, unde, de asemenea, va împărţi daruri copiilor.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT