Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Şi-a violat timp de 1 an fiica vitregă, cazată într-un centru social din Târgovişte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dreamgeek.ro)

Un târgoviştean, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut aseară, sub acuzaţia de viol, după ce testul ADN a relevat faptul că este tatăl copilului pe care l-a născut, la începutul acestui an, fiica de 13 ani a concubinei sale. Bărbatul va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Tânăra pe care a violat-o este imobilizată într-un scaun cu rotile.

În acest caz s-a autosesizat şi Instituţia Avocatul Poporului, care efectuează o anchetă la Centrul pentru persoanele fără adăpost „Sfânta Maria” din Târgovişte, acolo unde erau cazaţi, din luna noiembrie 2017, fata violată, împreună cu mama sa, concubinul acesteia şi cei cinci fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi de angajaţii Centrului, însă tânăra a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu o rudă a mamei sale. Abia după ce a născut a spus că tatăl copilului este concubinul mamei sale, care ar fi violat-o timp de 1 an de zile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Vişina s-a aruncat în puțul din curtea casei!

Publicat

pe

Foto arhivă

Tragedie, în această dimineață, în comuna Vişina, județul Dâmbovița. Un tânăr de 28 de ani a ales sa-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în puțul din curtea casei.

Pompierii sosiți la fața locului l-au extras din puț, însă a fost prea târziu pentru a-i mai putea salva viața. Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicală.

Polițiştii fac investigații pentru a stabili circumstanțele care l-au împins pe dâmbovițean la acest gest.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Valea Lungă: S-au finalizat lucrările la podul peste pârâul Tinoasa, afectat de inundaţii

Publicat

pe

Foto: CJ Dâmboviţa

Lucrările de refacere a podului peste pârâul Tinoasa, din comuna Valea Lungă, afectat de inundaţiile din 2018, au fost recepţionate astăzi, 26 iunie 2019. S-au investit 610.823 de lei, din care 350.000 de lei – fonduri alocate de GUvern şi 260.823 de lei – din bugetul localităţii.

Investiţia a constat în: refacerea podului existent, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă acestuia, refacerea rampelor de acces şi a racordurilor cu terasamentele, precum şi amenajarea albiei.

Foto: CJ Dâmboviţa

„Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m”, se arată într-un comunicat remis de Con siliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!