Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa vrea o campanie electorală fără atacuri sub centură

Publicat

pe

Corneliu Ştefan, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, o propunere pentru mediul politic dâmboviţean care, de obicei, în preajma campaniilor electorale, se inflamează peste măsură, declanşându-se un adevărat război al atacurilor la persoană, ajungându-se la jigniri şi lovituri insultătoare, care nu au nicio legătură cu politica modernă europeană.

Tânărul deputat face apel către toţi liderii politici dâmboviţeni, pentru a elimina din câmpul public ura, atacul suburban, şi de a lupta cu armele adevărate ale politici, bazate pe idei, argumente, dialog civilizat şi proiecte.

„Îmi doresc o campanie electorală în care să nu fie denigrate anumite persoane sau partide, o campanie bazată pe lucruri bune. Trebuie să spunem dâmboviţenilor ceea ce ne dorim să realizăm pentru ei.

Trebuie să le spunem că vrem să ne ducem reprezentanţii la Bruxelles pentru ca ei să se bată pentru toate proiectele privind infrastructura din judeţul Dâmboviţa, cele cu finanţare europeană.

Îmi doresc o campanie electorală curată în judeţul nostru, nu una bazată pe insulte, pe aspecte care nu duc decât la învrăjbirea cetăţenilor”, a precizat Corneliu Ştefan.

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!