Connect with us

ALEGERI

Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa vrea o campanie electorală fără atacuri sub centură

Publicat

pe

Corneliu Ştefan, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, o propunere pentru mediul politic dâmboviţean care, de obicei, în preajma campaniilor electorale, se inflamează peste măsură, declanşându-se un adevărat război al atacurilor la persoană, ajungându-se la jigniri şi lovituri insultătoare, care nu au nicio legătură cu politica modernă europeană.

Tânărul deputat face apel către toţi liderii politici dâmboviţeni, pentru a elimina din câmpul public ura, atacul suburban, şi de a lupta cu armele adevărate ale politici, bazate pe idei, argumente, dialog civilizat şi proiecte.

„Îmi doresc o campanie electorală în care să nu fie denigrate anumite persoane sau partide, o campanie bazată pe lucruri bune. Trebuie să spunem dâmboviţenilor ceea ce ne dorim să realizăm pentru ei.

Trebuie să le spunem că vrem să ne ducem reprezentanţii la Bruxelles pentru ca ei să se bată pentru toate proiectele privind infrastructura din judeţul Dâmboviţa, cele cu finanţare europeană.

Îmi doresc o campanie electorală curată în judeţul nostru, nu una bazată pe insulte, pe aspecte care nu duc decât la învrăjbirea cetăţenilor”, a precizat Corneliu Ştefan.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT