Conectați-vă cu noi

POLITIC

Rareş Bogdan: Angajările la stat, pe bază de carnet de partid, trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare, a criticat, la Târgovişte, faptul că la nivelul instituţiilor administraţiilor publice locale şi judeţene şi prin deconcentrate, reprezentanţii puterii au făcut şi fac angajări doar pe bază de relaţii, de pile, de clientelă de partid! A spus eurocandidatul că aceste practici trebuie să înceteze şi că el va lupta pentru ca acest lucru să se întâmple.

„Este o chestiune extrem de gravă şi jignitoare pentru marea masă a cetăţeanului onest din România. Sunt îndepărtaţi oanmenii de calitate, de valoare, oamenii profesionişti, pentru a fi aduşi cei care au carnet de partid sau care sunt apropiaţi partidului de guvernământ.

Există un şantaj la nivelul angajaţilor care lucrează în sectorul public şi aici mă refer la spitale, şcoli,primării sau diverse deconcentrate de unde primim semnale că se fac presiuni foarte mari pentru ca aceştia să intre să facă campanie electorală sau să garanteze un vot pentru partidul stat”, a declarat Rareş Bogdan.

Rprezentantul PNL a spus că vrea ca, în România, să se vorbească şi despre altceva, despre lucrurile bune, despre ceea ce trebuie făcut pentru îmbunătăţirea vieţii românilor, despre proiecte, nu numai despre infractori, coduri penale, violatori şi despre eliberarea acestora din puşcării, aşa cum se procedează de mai bine de doi ani.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Apele sunt din ce în ce mai învolburate în PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Ședința CEx al PSD Dâmbovița de vinei, 21 iunie, a început cu o oră mai târziu pentru că președinta Rovana Plumb nu a ajuns la timp la Târgoviște. Spun sursele noastre că întâlnirea a fost una deosebit de tensionată. Rovana Plumb nu a percutant la problemele ridicate de unii participanți, nici nu a răspuns favorabil cererii de convocare a unei conferințe județene de alegeri solicitată de vicepreședintele Radu Popa.

Câțiva primari dâmbovițeni l-au atacat pe Corneliu Ștefan și l-au înfierat pentru atitudinea sa, dar au fost destui membri care i-au luat apărarea. Corneliu Ștefan, la un moment dat, a vrut să ia cuvântul pentru a-și exprima poziția și a se apăra. Lidera PSD Dâmbovița nu i-a permis tânărului deputat să-și exprime un punct de vedere.

A urmat un schimb de replici dure, dar Rovana Plumb tot nu a cedat. Primarul comunei Şotânga, Cristi Stroe, ironic, văzând cum stau lucrurile, i-a propus președintei să îi dea afară din partid pe Corneliu Ștefan și pe Constantin Ana și să rămână în organizație Andrei Plumb să se ocupe de tot, că poate este mai bine aşa!

Ședința se pare că s-a încheiat fără niciun rezultat, nicio decizie nu a fost votată. Ne-au spus unii participanți că Rovana Plumb ar fi dorit să treacă la excluderi, dar acest lucru nu este pe voia Bucureștiului, conducerea centrală urmărind cu atenție ceea ce se întâmplă în Dâmbovița.

Viorica Dăncilă şi alți lideri ai partidului se pare că vor tranşa în cadrul întâlnirii de la Neptun și situația din Dâmbovița. Se virbeşte că ar urma să aibă convorbiri chiar cu nemulțumiții din PSD Dâmbovița. Cert este că apele sunt din ce în ce mai învolburate în PSD Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Florin Popescu: Nu sunt şi nu am de gând să devin membru PSD!

Publicat

pe

Foto: https://www.puterea.ro

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, fost deputat şi lider al PDL, Florin Popescu, în ultimul timp, a fost bănuit de unii social-democraţi dâmboviţeni că sprijină şi oferă consultanţă politică echipei europarlamentarei Rovana Plumb, şefa PSD Dâmboviţa.

Popescu a ţinut ne contacteze, după ce şi-a văzut astăzi numele folosit într-o postare pe Facebook a primarului Pucioasei, Constantin Ana, material preluat de presă, şi să ne spună că nu are nicio treabă cu PSD-ul, nu le oferă liderilor locali ai partidului nici un fel de consiliere şi nici nu a devenit membru al acestei formaţiuni politice.

Mai precizează Florin Popescu că apariţiile sale alături de unii social-democraţi, în unele locaţii, au fost pur şi simplu întâmplătoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!