Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Ziua Europei” la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa organizează, joi – 9 mai, un amplu program dedicat Zilei Europei:
– ora 9:00 – „Alo! Parlamentul European? Aici cetăţenii europeni!” – complex de activităţi şi concursuri desfăşurate de Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte
– ora 13:30 – Concursul de cunoştinţe şi abilităţi – „EU şi UE – cetăţenie europeană activă”, destinat elevilor de liceu.

Activităţile se vor desfăşura în Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa, Str. Stelea, Nr. 2.

ACTUALITATE

SDEE Muntenia Nord – SDEE Târgovişte, anunț luare decizie emitere acord de mediu

Publicat

pe

de

SDEE MUNTENIA NORD – SDEE TÂRGOVIȘTE anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul „INT comuna Gura Foii, localitățile Catanele, Făgetu, Bumbuia, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Gura Foii, satele Catanele, Făgetu, Bumbuia, județul Dâmbovița.

Proiectul acordului de mediu si informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, in zilele de luni-joi, între orele 09:00-15:00 și vineri între 09:00-13:00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta observații / comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției de Protecția Mediului Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Calendar admitere la Facultatea de Teologie de la Târgoviște

Publicat

pe

de

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității „Valahia” din Târgoviște organizează Examen de Admitere, pentru următorul an universitar, studii universitare de Licență și Master, după următorul calendar:
– Licență:
– 8-28 iulie: înscrierea candidaților
– 29 iulie: Examenul de Admitere
 – Master:
– 8 iulie-21 septembrie: înscrierea candidaților
– 22 septembrie: Examenul de Admitere

Pentru obținerea binecuvântării Chiriarhului, candidații vor transmite pe adresa de e-mail: invatamant@arhtgv.ro sau la nr. de WhatsApp 0762.222.300, în format electronic, documentele afișate pe site-ul Facultății: ftose.valahia.ro.

Calendarul complet al Examenului de Admitere, actele necesare pentru înscriere, detalii despre modul de desfășurare a probelor de concurs, despre criterii de admitere și despre criterii de departajare, se regăsesc afișate, de asemenea, pe site-ul Facultății.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!