Connect with us

ALEGERI

Eurocandidaţii ALDE, un mix între experienţa politică a seniorilor şi energia tinerilor!

Publicat

pe

Tudor Tim Ionescu

Tudor Tim Ionescu, vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret ALDE, consilier la Primăria Capitalei şi secretar general adjunct al partidului, s-a aflat astăzi la Târgovişte, la invitaţia liderului judeţean Ionel Petre. Tânărul Ionescu are şi calitatea de candidat ALDE pentru Parlamentul European, ocupând locul 10 pe o listă ce conţine 43 de nume importante din formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Vicepreşedintele TLDE ne-a spus că este onorat că poate candida la europarlamentare, că formaţiunea politică din care face parte şi-a pus încrederea în el şi în alţi colegi de generaţie. Pe lista ALDE pentru Parlamentul European se regăsesc 23 de tineri, semn că seniorii partidului mizează pe capacitatea lor şi vor să îi pregătească serios pentru activitatea politică, pentru luptele ce vor urma.

„Cred că prezentăm, la aceste alegeri, cea mai bună listă de candidaţi, printr-un mix între experienţa numelor celebre, cu greutate din partidul nostru, şi energia şi vigoarea tinerilor care vin în sprijinul viitorilor europarlamentari. Noi ne dorim să scoatem, pe 26 mai, un scor cât mai bun şi să trimitem cât mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul European”, a declarat Tudor Tim Ionescu.

A mai precizat tânărul politician că selecţia candidaţilor ALDE a fost una riguroasă, bazată pe criterii bine stabilite şi pertinente.

„S-au avut în vedere: CV-ul politic, CV-ul profesional, cunoaşterea limbilor străine de circulaţie europeană şi, nu în ultimul rând, proiectul cu care fiecare dintre candidaţi a înţeles să meargă în Parlamentul European”.

Tudor Tim Ionescu este mândru să spună că, pe primele locuri, se regăsesc politicieni cu experienţă, activişti de frunte ai partidului, oameni care au obţinut rezultate deosebite în domeniul în care activează, oameni care au forţa şi prestanţa de a reprezenta cu cinste România în înaltul for legislativ european. Îi numim aici pe Norica Nicolai – europarlamentar în funcţe, cu o experienţă vastă în domeniul Justiţiei, Daniel Barbu – conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe politice, Renate Weber – activistă în zona drepturilor cetăţenilor şi pe foştii miniştri Ovidu Silaghi – Transporturi, Varujan Vosganian – Economie şi Andrei Gerea – Energie.

 

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats