Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ionel Petre, lider ALDE: Românii aşteaptă să le spunem ce proiecte vom avea în PE

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, deşi ne aflăm în campanie electorală şi, de obicei, în astfel de situaţii, politicienii au tendinţa de a falsa, de a altoi realitatea cu poveşti despre ce vor face şi ce vor drege, nu a renunţat la sinceritatea care îl caracterizează, la modul corect de a privi cum stau lucrurile.

Ionel Petre, care umblă mult prin localităţile din judeţ, a realizat că cetăţenii sunt nemulţumiţi de clasa politică. Oamenii sunt reticenţi la mesajul expus de politicieni, de candidaţi. Sunt neîncrezători. 

Liderul ALDE Dâmboviţa le recomandă tuturor membrilor clasei politice să înveţe din greşelile trecutului, să nu mai lanseze în eter promisiuni deşarte, lucruri care nu se pot realiza. Să încerce să fie cât mai oneşti cu putinţă, pentru a recăpăta încrederea oamenilor. În caz contrar, zidul apărut între politician şi cetăţean se va înălţa şi mai mult.

Ionel Pete este nemulţumit şi de modul în care unele formaţiuni politice desfăşoară campania electorală pentru alegerile europarlamentare, în care proiectul de bază, reprezentat de ceea ce vrea să întreprindă fiecare candidat în forul legislativ european pentru România, pentru cetăţenii acestei ţări, a fost abandonat în favoarea certurilor cu adversarul politic.

„Campania pentru alegerile din 26 mai nu se desfăşoară pe ceea ce ne dorim pentru România şi pentru români, nu pe ceea ce ar trebui să facă fiecare trimis al ţării, prin partidele politice, în Parlamentul European, şi anume să sprijine şi să respecte România.

Se pare că ducem o politică de denigrare a celuilalt. Pe unde am umblat, prin sate, prin oraşe, prin târguri, am constatat că oamenii aşteaptă să afle ce vrem noi să facem pentru România în Europa”, a mărturisit Ionel Petre.

Candidaţi ALDE pentru Parlamentul European:
1. Norica Nicolai
2. Renate Weber
3. Varujan Vosganian
4. Radu Silaghi Dumitrescu
5. Horia Victor Toma
6. Daniel Constantin Barbu
7. Ovidiu Ioan Silaghi
8. Andrei Dominic Gerea
9. Popa Pistru
10. Tudor Tim Ionescu

 

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!