Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ionel Petre, lider ALDE: Românii aşteaptă să le spunem ce proiecte vom avea în PE

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, deşi ne aflăm în campanie electorală şi, de obicei, în astfel de situaţii, politicienii au tendinţa de a falsa, de a altoi realitatea cu poveşti despre ce vor face şi ce vor drege, nu a renunţat la sinceritatea care îl caracterizează, la modul corect de a privi cum stau lucrurile.

Ionel Petre, care umblă mult prin localităţile din judeţ, a realizat că cetăţenii sunt nemulţumiţi de clasa politică. Oamenii sunt reticenţi la mesajul expus de politicieni, de candidaţi. Sunt neîncrezători. 

Liderul ALDE Dâmboviţa le recomandă tuturor membrilor clasei politice să înveţe din greşelile trecutului, să nu mai lanseze în eter promisiuni deşarte, lucruri care nu se pot realiza. Să încerce să fie cât mai oneşti cu putinţă, pentru a recăpăta încrederea oamenilor. În caz contrar, zidul apărut între politician şi cetăţean se va înălţa şi mai mult.

Ionel Pete este nemulţumit şi de modul în care unele formaţiuni politice desfăşoară campania electorală pentru alegerile europarlamentare, în care proiectul de bază, reprezentat de ceea ce vrea să întreprindă fiecare candidat în forul legislativ european pentru România, pentru cetăţenii acestei ţări, a fost abandonat în favoarea certurilor cu adversarul politic.

„Campania pentru alegerile din 26 mai nu se desfăşoară pe ceea ce ne dorim pentru România şi pentru români, nu pe ceea ce ar trebui să facă fiecare trimis al ţării, prin partidele politice, în Parlamentul European, şi anume să sprijine şi să respecte România.

Se pare că ducem o politică de denigrare a celuilalt. Pe unde am umblat, prin sate, prin oraşe, prin târguri, am constatat că oamenii aşteaptă să afle ce vrem noi să facem pentru România în Europa”, a mărturisit Ionel Petre.

Candidaţi ALDE pentru Parlamentul European:
1. Norica Nicolai
2. Renate Weber
3. Varujan Vosganian
4. Radu Silaghi Dumitrescu
5. Horia Victor Toma
6. Daniel Constantin Barbu
7. Ovidiu Ioan Silaghi
8. Andrei Dominic Gerea
9. Popa Pistru
10. Tudor Tim Ionescu

 

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!