Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Demnitar ALDE îl numeşte pe Iohannis „Bulibaşa de la Cotroceni”!

Publicat

pe

Dana Rozalia Varga, şefa Departamentului de Minorităţi din cadrul ALDE, consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi, a participat astăzi, la Târgovişte, la o dezbatere privind strategia naţională a romilor. Înainte de întâlnirea de la Prefectură, a susţinut o conferinţă de presă la sediul ALDE, alături de preşedintele filialei – Ionel Petre.

Reprezentanta ALDE s-a dovedit a fi un militant credincios partidului, un om care ştie ce vrea şi care doreşte schimbarea în bine a României, care doreşte ca ţara noastră să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni de valoare.

Dana Rozalia Varga a mărturisit că întreaga sa carieră politică o datorează preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi europarlamentarei Norica Nicolai, doi oameni dedicaţi liberalismului adevărat, doi luptători pe târâmul libertăţii şi democraţiei.

„Călin Popescu Tăriceanu şi Norica Nicolai sunt cei care mi-au acordat încrederea lor, când mulţi alţii gândeau, în acel moment al anului 2005, că ţiganii nu pot fi decât o masă de manipulat voturi”.

Dana Rozalia Varga este convinsă că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este cel mai indicat om de pe eşicherul politic naţional pentru a deveni preşedintele ţării, „un preşedinte pentru o Românie corectă, demnă şi cinstită”.

Consiliera premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi consideră că politica pe care o desfăşoară astăzi PNL este o bulibăşeală coordonată de Klaus Iohannis, pe care îl numeşte „bulibaşa de la Cotroceni”.

„Cinci ani de zile, lui marele bulibaşa de la Cotroceni nu i-a păsat nici de popor, nu i-a păsat nici de romi. Nu i-a păsat decât de călătoriile sale, mereu cu zâmbetul său ironic şi arogant”. A mai spus Dana Varga şi că Ludovic Orban a devenit o marionetă a marelui „bulibaşa de la Cotroceni”.

Şefa departamentului minorităţi din cadrul ALDE nu l-a iertat nici pe jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi PNL pentru Parlamentul European. Varga este de părere că Rareş Bogdan a fost bun ca jurnalist, avea notorietate, era respectat, dar, ca politician, nu promite prea mult şi a dovedit că nu are nici coloană vertebrală. Astăzi, se pupă cu cei pe care ieri îi înjura. „Ieri, nu avea încredere în liberali, iar astăzi umblă cu ei pe stradă”.

Politiciana ALDE a avut chiar o replică haioasă la adresa capului de listă al PNL pentru Bruxelles. „Eu cred că Rareş Bogdan o să fie un fel de Macovei în pantaloni”.

Nici pe jurnalista Carmen Avram, candidată pe lista PSD, nu a ocolit-o curajoasa membră ALDE, spunând că are şi dumneaei o mapă bună ca jurnalist, dar mai uşor cu comentariile în politică.

Dana Varga, într-un cuvânt, a lăsat să se înţeleagă că nu este de acord cu oamenii care şi-au trădat profesiunea, menirea, rolul pe care îl aveau în societate, pentru a obţine o funcţie politică, unde nu se ştie dacă vor excela.

 

 

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!