Connect with us

ALEGERI

Demnitar ALDE îl numeşte pe Iohannis „Bulibaşa de la Cotroceni”!

Publicat

pe

Dana Rozalia Varga, şefa Departamentului de Minorităţi din cadrul ALDE, consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi, a participat astăzi, la Târgovişte, la o dezbatere privind strategia naţională a romilor. Înainte de întâlnirea de la Prefectură, a susţinut o conferinţă de presă la sediul ALDE, alături de preşedintele filialei – Ionel Petre.

Reprezentanta ALDE s-a dovedit a fi un militant credincios partidului, un om care ştie ce vrea şi care doreşte schimbarea în bine a României, care doreşte ca ţara noastră să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni de valoare.

Dana Rozalia Varga a mărturisit că întreaga sa carieră politică o datorează preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi europarlamentarei Norica Nicolai, doi oameni dedicaţi liberalismului adevărat, doi luptători pe târâmul libertăţii şi democraţiei.

„Călin Popescu Tăriceanu şi Norica Nicolai sunt cei care mi-au acordat încrederea lor, când mulţi alţii gândeau, în acel moment al anului 2005, că ţiganii nu pot fi decât o masă de manipulat voturi”.

Dana Rozalia Varga este convinsă că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este cel mai indicat om de pe eşicherul politic naţional pentru a deveni preşedintele ţării, „un preşedinte pentru o Românie corectă, demnă şi cinstită”.

Consiliera premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi consideră că politica pe care o desfăşoară astăzi PNL este o bulibăşeală coordonată de Klaus Iohannis, pe care îl numeşte „bulibaşa de la Cotroceni”.

„Cinci ani de zile, lui marele bulibaşa de la Cotroceni nu i-a păsat nici de popor, nu i-a păsat nici de romi. Nu i-a păsat decât de călătoriile sale, mereu cu zâmbetul său ironic şi arogant”. A mai spus Dana Varga şi că Ludovic Orban a devenit o marionetă a marelui „bulibaşa de la Cotroceni”.

Şefa departamentului minorităţi din cadrul ALDE nu l-a iertat nici pe jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi PNL pentru Parlamentul European. Varga este de părere că Rareş Bogdan a fost bun ca jurnalist, avea notorietate, era respectat, dar, ca politician, nu promite prea mult şi a dovedit că nu are nici coloană vertebrală. Astăzi, se pupă cu cei pe care ieri îi înjura. „Ieri, nu avea încredere în liberali, iar astăzi umblă cu ei pe stradă”.

Politiciana ALDE a avut chiar o replică haioasă la adresa capului de listă al PNL pentru Bruxelles. „Eu cred că Rareş Bogdan o să fie un fel de Macovei în pantaloni”.

Nici pe jurnalista Carmen Avram, candidată pe lista PSD, nu a ocolit-o curajoasa membră ALDE, spunând că are şi dumneaei o mapă bună ca jurnalist, dar mai uşor cu comentariile în politică.

Dana Varga, într-un cuvânt, a lăsat să se înţeleagă că nu este de acord cu oamenii care şi-au trădat profesiunea, menirea, rolul pe care îl aveau în societate, pentru a obţine o funcţie politică, unde nu se ştie dacă vor excela.

 

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats