Connect with us

ALEGERI

Demnitar ALDE îl numeşte pe Iohannis „Bulibaşa de la Cotroceni”!

Publicat

pe

Dana Rozalia Varga, şefa Departamentului de Minorităţi din cadrul ALDE, consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi, a participat astăzi, la Târgovişte, la o dezbatere privind strategia naţională a romilor. Înainte de întâlnirea de la Prefectură, a susţinut o conferinţă de presă la sediul ALDE, alături de preşedintele filialei – Ionel Petre.

Reprezentanta ALDE s-a dovedit a fi un militant credincios partidului, un om care ştie ce vrea şi care doreşte schimbarea în bine a României, care doreşte ca ţara noastră să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni de valoare.

Dana Rozalia Varga a mărturisit că întreaga sa carieră politică o datorează preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi europarlamentarei Norica Nicolai, doi oameni dedicaţi liberalismului adevărat, doi luptători pe târâmul libertăţii şi democraţiei.

„Călin Popescu Tăriceanu şi Norica Nicolai sunt cei care mi-au acordat încrederea lor, când mulţi alţii gândeau, în acel moment al anului 2005, că ţiganii nu pot fi decât o masă de manipulat voturi”.

Dana Rozalia Varga este convinsă că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este cel mai indicat om de pe eşicherul politic naţional pentru a deveni preşedintele ţării, „un preşedinte pentru o Românie corectă, demnă şi cinstită”.

Consiliera premierului Viorica Dăncilă pe probleme de minorităţi consideră că politica pe care o desfăşoară astăzi PNL este o bulibăşeală coordonată de Klaus Iohannis, pe care îl numeşte „bulibaşa de la Cotroceni”.

„Cinci ani de zile, lui marele bulibaşa de la Cotroceni nu i-a păsat nici de popor, nu i-a păsat nici de romi. Nu i-a păsat decât de călătoriile sale, mereu cu zâmbetul său ironic şi arogant”. A mai spus Dana Varga şi că Ludovic Orban a devenit o marionetă a marelui „bulibaşa de la Cotroceni”.

Şefa departamentului minorităţi din cadrul ALDE nu l-a iertat nici pe jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista de candidaţi PNL pentru Parlamentul European. Varga este de părere că Rareş Bogdan a fost bun ca jurnalist, avea notorietate, era respectat, dar, ca politician, nu promite prea mult şi a dovedit că nu are nici coloană vertebrală. Astăzi, se pupă cu cei pe care ieri îi înjura. „Ieri, nu avea încredere în liberali, iar astăzi umblă cu ei pe stradă”.

Politiciana ALDE a avut chiar o replică haioasă la adresa capului de listă al PNL pentru Bruxelles. „Eu cred că Rareş Bogdan o să fie un fel de Macovei în pantaloni”.

Nici pe jurnalista Carmen Avram, candidată pe lista PSD, nu a ocolit-o curajoasa membră ALDE, spunând că are şi dumneaei o mapă bună ca jurnalist, dar mai uşor cu comentariile în politică.

Dana Varga, într-un cuvânt, a lăsat să se înţeleagă că nu este de acord cu oamenii care şi-au trădat profesiunea, menirea, rolul pe care îl aveau în societate, pentru a obţine o funcţie politică, unde nu se ştie dacă vor excela.

 

 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite