Connect with us

ACTUALITATE

Elevi din Bucureşti, „Şcoala Altfel” pe traseele montane şi culturale din Dâmboviţa

Publicat

pe

14 elevi de la Şcoala Liberă Waldorf din București, coordonați de profesorul Răzvan Ropotan, un tânăr dascăl cu „rădăcini” dâmbovițene, au participat la multiple activităţi cu specific montan, organizate de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ în zona Padina-Peştera din Bucegi.

Tinerii au vizitat Turbăria Lăptici, tunelul din Cheile Tătarului, Izbucul Coteanu, Cascada Doamnelor, sediul Salvamont Dâmbovița şi Peştera Ialomiţei, unde au susţinut un mini concert de flaut. De asemenea, au fost implicați în activități de alpinism (rapel, cățărare asigurată) în zona Vărăria Mică sau de orientare sportivă, pe bază de busolă.

După trei zile petrecute în munte, au avut parte de momente pline de istorie, la Mănăstirea Dealu și Curtea Domnească de la Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT