Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

CAS Dâmboviţa a oferit materiale pentru terapia copiilor cu autism şi sindrom Down

Publicat

pe

FOTO: CAS Dâmboviţa

Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa au organizat, cu prilejul „Zilei intenaţionale a copilului” – 1 iunie, o colectă de fonduri şi au achiziţionat materiale didactice specifice pentru terapia celor 60 de beneficiari de la Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria” din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgoviște.

„Am ales acest centru întrucât își propune să asigure îmbunătățirea calității vieții copiilor, precum și a familiilor acesora, să prevină abandonul și instituționalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de îngrijire, educație, abilitare-reabilitare, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a depriderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională pentru copii, cât și activități de sprijin, consiliere, educare pentru părinți sau reprezentanți legali ai acestora, precum și pentru alte persoane care au în îngrijire copii”, se arată într-un comunicat remis de CAS Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenţie! Se întrerupe furnizarea apei în comunele Lucieni, Raciu şi Ulmi

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro/)

Joi – 27 februarie 2020, se opreşte furnizarea apei în comunele Lucieni, Raciu şi Ulmi – satele Dumbrava, Viişoara, Udreşti, Colanu, între orele 08:00-15:00, din cauza lipsei de energie electrică la staţiile de repompare (Lucrări programate S.C. Electrica S.A.).

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale. Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute”, se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT