Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul de Dâmboviţa Titus Corlăţean nu este deloc iubit de şeful statului!

Publicat

pe

Sursa foto: psnews.ro

Era de aşteptat ca preşedintele Klaus Iohannis să fie împotriva numirii senatorului PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean, ca vicepremier în Guvernul României pentru implementarea parteneriatelor strategice. Totuşi, atitudinea preşedintelui a fost una jignitoare şi deosebit de dură. Modul în care s-a exprimat, ura care se simţea în vocea lui Iohannis nu îi face cinste, ţinând cont de faptul că ocupă funcţia supremă în stat.

Titus Corlăţean este unul dintre politicienii cu bun simţ şi pregătit în politicile externe pe care îl are PSD. Este ciudat faptul că senatorul Corlăţean a fost băgat în seamă de premierul Viorica Dăncilă, de restul colegilor după ieşirea de pe scena politică a lui Liviu Dragnea. O vreme, a fost monitorizat, unii grei din PSD considerându-l apropiat de Adrian Ţuţuianu.

„Am primit propuneri pentru miniştri, mă refer doar la una. Imaginaţi-vă că PSD-ul nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să mi-l propună pe Corlăţean, artizanul catastrofei din strainătate de la alegerile din 2014. Nu-i suficient că PSD-ul şi-a batut joc de români în 2014, apoi în 2019, îndrăzneşte să mi-l propună acum pe artizanul catastrofei din 2014. Această propunere va fi clar respinsă. Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a spus Klaus Iohannis.

Declaraţia preşedintelui ţării referitoare la respingerea lui Corlăţean a fost criticată de mai mulţi analişti politici. Aceştia consideră că Iohannis nu vrea cu nici un chip ca PSD să mai închege un cabinet puternic, forţând astfel demisia Guvernului Dăncilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

120 de drone au dansat pe cerul Târgoviștei într-o coregrafie desăvârșită!

Publicat

pe

Târgoviște. 5 decembrie 2022. Centrul municipiului. Locul unde timp de o lună de zile bucuriile, speranțele, zâmbetele și candoarea se vor contopi pentru a hrăni spiritul nemuritor al sărbătorilor.

Câteva mii de târgovișteni s-au adunat în această seară pe platoul Prefecturii, transformat într-o cetate a luminii, a jucăriilor de tot soiul, a aromelor de turtă dulce, porumb fiert, mere coapte și vin fiert cu scorțișoară. Toate acestea gravitatau parcă în jurul bradului care aștepta să se umple de mii de licurici.

Toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de lasere cum nu a mai fost vreodată. O armonie de culori, raze de toate nuanțele ce săgetau văzduhul într-un dans ritmic, lumini ce parcă îmbrățișau cald întregul decor. Și nu a fost totul. Pentru prima dată, pe cerul Târgoviștei un nemaivăzut recital al dronelor. Într-o coordonate milimetrică, superfinuțele dispozitive de zbor echipate pentru spectacol au creat imagini uluitoare. Pur și simplu, au dansat în aer într-o coregrafie desăvârșită.

O adevărată artă a timpurilor pe care le trăim. Tot micuțele obiecte de zbor au pornit numărătoarea inversă pentru aprinderea bradului și a tuturor instalațiilor de lumini din orășelul Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de miile de târgovișteni, au trăit acest moment unic primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

„A fost un spectacol foarte frumos în această seară în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Am avut lasere și, pentru prima dată, 120 de drone au făcut un spectacol extraordinar. Mă bucur să văd atât de multă lume. Mă bucur că, iată, am reușit să oferim târgoviștenilor un moment de bucurie.

Surprizele nu se opresc aici. În data de 16 decembrie vine Moș Crăciun! Va rămâne trei zile în Piața Tricolorului. Va veni cu parada, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. De asemenea, Moșul va oferi daruri și la Primăria Târgoviște. Iată, intrăm, oficial, în cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats