Connect with us

ACTUALITATE

Şi a bătut primul gong pentru Festivalul Babel 2019…

Publicat

pe

Astăzi, a bătut primul gong pentru Babel FAST, cea mai mare dezlănțuire de forțe ale teatrului contemporan desfășurate vreodată în județul Dâmbovița și una dintre puținele manifestări ale artei dramatice care se întâmplă în România, ba chiar și în Europa.

Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului a adus anul acesta la Târgoviște trupe de artiști din 21 de țări ale lumii. Pentru mai multe zile, tradițiile, specificul artei teatrale, viziunile regizorale, scenografice și coregrafice se contopesc la Târgoviște, dând naștere unui spectacol unic. Anul acesta, Babel FAST se derulează sub egida imaginii, ca reper al artei teatrale.

Astăzi, în sala Teatrului Tony Bulandra, în prezența a numeroși invitați, a iubitorilor de cultură, a adolescenților și tinerilor voluntari, regizorul Mc Ranin, managerul teatrului târgoviștean și sufletul acestui eveniment ajuns la cea de-a IX-a ediție, a deschis Festivalul Babel. Alături de el, s-a aflat actorul Liviu Cheloiu – directorul artistic al festivalului.

Mc Ranin a vorbit despre rolul imaginii în teatru, despre importanta acestei valori în decodificarea mesajelor artistice. A urmat o scurtă prezentare a participanților la festival, după care s-a tras cortina!

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț finalizare proiect Grant capital de lucru SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL

Publicat

pe

de

18.01.2022

SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ” Grant 2 Transport Samoilă S.R.L.” pentru capital de lucru, proiect nr. RUE M2- 15448 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv nr. M2- 15448 din 27.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;
– menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 60.433,1325 lei(valoare totală) din care: 52.550,55 lei grant și 7.882,5825 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:
SAMOILA FLORIN-DANIEL
dan83florin@yahoo.com
0765347113

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT