Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SURSE: Se anunţă revoltă în PSD Dâmbovița şi conferinţă județeană extraordinară de alegeri?

Publicat

pe

Rezultatul în alegerile europarlamentare din 26 mai este considerat total nesatisfăcător de mulţi dintre reprezentanţii PSD Dâmbovița: primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni. Pe surse, am aflat că unii dintre aceştia vor să ceară conducerii să convoace o şedinţă în care să fie analizată la rece întreaga situaţie. Ba mai mult, se doreşte organizarea unei conferinţe extraorinare de alegeri, care să se desfăşoare conform statutului PSD, prin vot secret, fără derogări de la centru.

În momentul de faţă, ar fi în faza de pregătire un document care să fie semnat de primari şi preşedinţii de filiale locale, în care se va solicita convocarea conferinţei judeţene.

Scorul cu care PSD Dâmboviţa a câştigat alegerile europarlamentare nu este deloc unul încurajator. 32% la nivel de judeţ, faţă de 50% în 2014, tot la alegerile europarlamentare!

Arestarea liderului Liviu Dragnea reprezintă încă o bomboană pe coliva formaţiunii social-democrate. Degringolada existentă în partid în momentul de faţă, faptul că busola de la Bucureşti nu mai arată nordul şi nu se ştie clar cine mai este căpitanul vasului aflat în derivă, măreşte şi mai mult distanţa dintre partid şi electorat.

Ne-au spus unii membri PSD că nu neapărat realizările în plan economic, social şi edilitar au contat în ochii alegătorilor la scrutinul din 26 mai, ci prestanţa liderilor, imaginea lor publică.

„Aţi văzut. Am mărit salarii, pensii, am implementat o sumedenie de proiecte. Am schimbat faţa localităţilor. Economia stă bine. Studenţii au primit diferite facilităţi. Nu s-a ţinut cont de toate aceste lucruri. Oamenii ne-au privit ca pe o haită, ca pe un grup strâns unit în jurul lui Dragnea, care, pentru nimic în lume, nu s-ar urni de la putere.

Am fost taxaţi pentru joca cu prim-miniştrii, pe care i-am dat jos când a avut Dragnea chef. Au fost, de asemenea, miniştri schimbaţi cu duiumul pentru incompetenţă şi apoi puşi la loc de buni. Apoi, oameni de bază, lideri cu vână au fost daţi afară din partid pentru delicte de opinie. Am ţinut-o lungă cu justiţia…

Nimeni nu a avut curajul să sufle în faţa lui Dragnea şi a lui Codrin Ştefănescu. Acum, ei nu mai sunt, iar laşii au prins curaj. Ies în faţă şi se delimitează de Liviu Dragnea! Ieri îl pupau, iar azi îi dau cu flit! Păi, atunci când era nevoie să intervină, de ce nu au făcut-o? Românii văd asta şi ne taxează. Nu îi mai putem minţi”, ne-a spus un membru social-democrat al cărui nume nu îi dăm publicităţii deocamdată.

ACTUALITATE

Nu rata parada medievală de la Târgovişte şi spectacolul istoric „Vlad Ţepeş, răzbunarea”!

Publicat

pe

Curtea Domnească de la Târgovişte a îmbrăcat, de astăzi, haine medievale, exact ca-n vremurile când aici era capitala Ţării Româneşti. Festivalul „Dracula” va continua şi mâine, 16 iunie, începând cu ora 10:30.

La umbra Turnului Chindiei, veţi întâlni meşteşugari pricepuţi, dar şi negustori. De asemenea, sunt organizate ateliere tematice de mânuire a sabiei şi tras cu arcul, spectacole pentru copii, demonstraţii de disciplină şi antrenament de luptă, întreceri haiduceşti şi recitaluri muzicale.

„Este o atmosferă foarte, foarte frumoasă. Cavaleri, domniţe… Două zile de spectacole, două zile de distracţie. Festivalul Medieval Dracula, organizat de Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, este menit să trezească patriotismul local, pentru că, nu-i aşa, Târgoviştea este vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, cetatea celor 33 de voievozi şi, pentru trei secole, a fost principalul centru militar, economic şi cultural al ţării”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

Mâine, de la ora 18:30, sunteţi invitaţi să luaţi parte la parada medievală „Solie la Turnul Cetăţii”, pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Turnul Chindiei. La ora 21:00, este programat spectacolul istoric „Vlad Ţepeş – răzbunarea”. Seara se va încheia cu spectacolul cu foc susţinut de trupa Piro.

PROGRAMUL COMPLET AICI

„Este începutul verii, este începutul distracţiei. Îmi pare rău că adresabilitatea nu este mai mare, dar încă este devreme şi este timp să avem mult mai mulţi târgovişteni, mult mai mulţi dâmboviţeni în interiorul Curţii Domneşti. Mă bucur că s-a oprit ploaia. Aceste activităţi vor continua şi în anii următori”, a precizat Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bravo, copii! Au predat imediat portofelul cu bani pe care l-au găsit în parc!

Publicat

pe

Foto: Cronica de Găeşti

Trei elevi de la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au găsit, în parcul din oraş, un portofel în care se aflau 280 euro , 88,5 lei, carduri bancare şi documente.

Băieţii – Roşca Cosmin Ionuţ, Mihăilă Călin Andrei şi Rusenescu Mihai – au alergat într-un suflet către o patrulă a Poliţiei Locale – scrie Cronica de Găeşti, iar proprietarul a fost identificat în scurt timp. Este un gest pe care nu l-ar fi făcut mulţi adulţi, chiar dacă însuşirea bunului găsit este infracţiune.

“Cei trei minunaţi copii nu s-au gândit nicio clipă să păstreze banii. Erau chiar foarte îngrijoraţi pentru cel care îşi pierduse portofelul. Au dat dovadă de corectitudine”, a declarat Doina Neagu de la Poliţia Locală Găeşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!