Connect with us

Dâmboviţa

475 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: http://www.observatorbn.ro

Agenţia pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Dâmboviţa are înregistrate, astăzi, în baza de date, 475 de joburi vacante, din care 7 pentru absolvenţii de studii superioare, 405 pentru persoanele calificate în diverse meserii şi 70 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: auditor intern; consilier orientare în carieră; inginer construcții civile; inginer industria alimentară; inginer mecanic; referent de specialitate financiar-contabil; asistent medical; agent vânzări; agent securitate; lucrător comercial; gestionar depozit; coafor; operator chimist; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; electromecanic; mașinist pod rulant; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituţiei – www.anofm.ro; sau direct la sediul AJOFM din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1 A.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT