Connect with us

ACTUALITATE

„Omu’ cu binoclu”, comedie spumoasă pusă în scenă la Piteşti

Publicat

pe

Vineri, 7 iunie 2019, începând cu ora 19:00, Sala Lumina a Centrului Cultural Județean Argeș va găzdui piesa de teatru contemporan „OMU’ CU BINOCLU”, în regia lui Paul Ipate.

„Deși pretindem că trăim într-o lume modernă și civilizată, deseori ne lăsăm conduși de modul în care societatea ne programează încă din copilărie, influențându-ne majoritatea alegerilor, de cele mai multe ori chiar și alegerile inimii.

Tudor și Doris, deși sunt din două lumi diferite, inadaptați ai societății, află că se aseamănă mai mult decât ar fi crezut. Oare poate iubirea să învingă normele societății și o moralitate care de foarte multe ori se confundă cu ipocrizia?

Comedia emoționantă «Omu’ cu binoclu» încearcă să dea răspunsul acestor întrebări, punând față în față rațiunea și iubirea. Oare care dintre ele va câștiga?”, se arată într-un comunicat remis de Centrul Cultural judeţean Argeş.

Distribuția: Paul IPATE și Cătălina GRAMA (Jojo)
Regia: Paul IPATE
Scenografia: Teodora ALEXANDRU
Muzica: Mihai DOBRE
Decor: FOLDO Studio

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș, zilnic între orele 09:00 – 15:00. Costul este 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabăra de vacanță liberală, organizată de OSL Târgoviște, a ajuns la final

Publicat

pe

de

Timp de o săptămână, în perioada 8-12 august, copiii înscriși au avut ocazia să călătorească în lumea satului tradițional. Au vizitat un muzeu de folclor, au descoperit tainele meșteșugurilor românești și obiceiurile transmise din generație în generație, încă din cele mai vechi timpuri.

Într-o societate a vitezei, dominată de tehnologie și gadgeturi, tabăra cu meșteșuguri tradiționale și obiceiuri populare a reprezentat pentru copii o experiență unică. Au învățat lucruri noi, au legat prietenii și au rămas cu o amintire plăcută. Precum bunicii, seniorii liberali au dat dovadă de calm, răbdare și le-au explicat celor mici noțiunile noi, pe înțelesul lor.

“Am ajuns la ultima zi de tabără. Astăzi am învățat dansurile populare și am petrecut românește. Entuziasmul copiilor a fost molipsitor. Ne-am bucurat cu toții de o săptămână deosebită. Copiii au fost minunați, dornici de cunoaștere, captivați de vechile meșteșuguri.

Am încercat să le oferim experiențe interesante și ei ne-au recompensat cu energie lor. Le mulțumesc tuturor colegilor și colegelor care s-au implicat, vom încerca să transformăm tabăra într-un eveniment anual pentru a bucura cât mai mulți copii”, a declarat Dănuț Sandu, președinte OSL Târgoviște.

La finalul taberei, pe lângă experiențele acumulate și noile cunoștințe, copiii au fost recompensați cu daruri și diplome, care să le amintească de această tabără.

Aurelian Cotinescu,
Secretar general PNL Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT