Connect with us

POLITIC

A rămas pe dinafară! Rovana Plumb nu va fi nominalizată comisar european

Publicat

pe

Premierul Viorica Dăncilă nu vrea să o nominalizeze comisar european din partea României pe Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmbovița – potrivit Adevărul. Asta în ciuda faptului că cele două au afişat o relație de strânsă prietenie şi contrar promisiunii publice făcute de Liviu Dragnea, că Rovana Plumb va fi propunerea României pentru funcţia de comisar european! Între timp, Dragnea a ajuns după gratii, iar în partid s-a adoptat soluția înlăturării oamenilor pe care i-a susținut acesta. Altfel spus, s-a ales praful de „Țara lui Liviu Dragnea”!

Conform Adevărul, Guvernul Dăncilă revendică portofoliul Transporturilor, unde premierul intenţionează să-l propună pe ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici. A doua opţiune pentru Guvernul Dăncilă e portofoliul pentru Extindere, pentru care ar putea fi nominalizat fostul lider PSD Mircea Geoană, cu care a discutat săptămâna trecută, la Guven. Pe locul trei ar fi portofoliul Agenda Digitală, iar varianta României ar fi Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, schimbat din Guvern la insistenţele lui Liviu Dragnea.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite