Conectați-vă cu noi

Uncategorized

CEX de urgenţă la PSD Dâmboviţa, după demisia preşedintelui executiv!

Publicat

pe

După aflarea veştii că deputatul Corneliu Ștefan și-a dat demisia din funcţia de președinte executiv al PSD Dâmboviţa, invocând o serie de motive care au inflamat puternic spiritele în partid, Rovana Plumb a convocat de urgentă Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița.

Spun sursele noastre că ședința se va ţine mâine, 21 iunie, la ora 17:30. Nu este exclus ca, până atunci, să își mai dea demisia din funcțiile de conducere și alți reprezentanți ai PSD Dâmbovița.

Potrivit unor informaţii care ne-au parvenit din interiorul partidului, Bucureștiul ar fi supărat foc pentru faptul ca Rovana Plumb l-a numit vicepreședinte al PSD Dâmbovița pe fiul său, Andrei, dar și pentru alte lucruri care s-au întâmplat în organizația judeţeană.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Preda Emilian

    iunie 20, 2019 at 8:06 pm

    Niște analfabeți au pus stăpânire pe acest oraș… Cu toate pitipoancele în poze.. Vai de ei.. 🙈 🤪 🤦‍♀️🤥🤥🤥🤥🤥

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Solistul Daniel Iordăchioaie s-a ales cu dosar penal la Târgovişte!

Publicat

pe

Foto: libertatea.ro

În urma unui control de rutină, polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița au depistat în trafic, pe strada Arsenalului din Târgoviște, un bărbat de 50 de ani, din București, care se afla la volan, deși avea permisul suspendat.

Mare le-a fost mirarea oamenilor legii când au constatat că persoana care a încălcat normele legale este cunoscutul interpret de muzică ușoară Daniel Iordachioaie. Solistul a fost condus la sediul Politiei din Târgoviște, unde i s-a deschis dosar penal. Se pare că este pentru a doua oară când Iordachioaie este surprins de polițiști conducând un autoturism având permisul suspendat.

Citește în continuare

Uncategorized

Guvernarea, ca un miting…

Publicat

pe

Eu unul nu cred în mitinguri. În România ultimilor ani, nu au avut efecte de substanţă, au creat tensiune şi au destabilizat normalitatea. Sunt doar manifestări simbolice ale democraţiei, sunt demonstraţii pe care până şi unele regimuri dictatoriale le acceptă de dragul de a da bine la imagine, să arate că au respect pentru valorile libertăţii, că ţin cont de dreptul la exprimare.

Mitingul PSD, al unui partid care se află la putere în România, cu mici excepţii, de prin 2012, nu îmi inspiră prea multă încredere în eficienţa sa. Pare un nonsens. Ceva împotriva firii politice. Este mai mult o măsură de a testa capacitatea de mobilizare a membrilor şi simpatizanţilor acestui partid.

Eu nu vreau de la cei care conduc România mitinguri, marşuri împotriva abuzurilor, împotriva statului paralel format din servicii, procurori, judecători şi politicieni. Eu vreau măsuri, fermitate, curaj, lege! Vreau ca cei vinovaţi să plătească, să fie condamnaţi.

Dacă tu, formaţiune care guvernezi, care deţii majoritatea parlamentară, te pierzi în manifestaţii de stradă, în gălăgie, înseamnă că, de fapt, nu conduci ţara, nu guvernezi. Ce să mai creadă poporul dacă regele pune mâna pe o pancartă şi iese în stradă pentru a protesta împotriva abuzurilor săvârşite de cei care îl slujesc pe el şi ţara?

Mitingul, protestul, era, firesc, o componentă de acţiune democratică a opoziţiei nemulţumită de ceva anume. Dar, văd că piramida normalităţii politice este dărâmată! Opoziţia liberală, culmea, nu vociferează împotriva abuzului, împotriva statului paralel care ne-a transformat în cobai, în ţinte.

Liberalii sunt mulţumiţi de abuz. Pare că le convine situaţia! Stau acum şi rânjesc satisfăcuţi la PSD, partid aflat la putere, teoretic cu toate pârghiile guvernării în mână, care, prin organizarea unui miting, nu îşi arată forţa, ci slăbiciunea…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web