Connect with us

ACTUALITATE

„Topoloveni” a devenit marcă proprie înregistrată la OSIM!

Publicat

pe

Foto: Sonimpex Topoloveni

Toponimul „Topoloveni” a devenit marcă proprie înregistrată la OSIM de către compania Sonimpex, care produce cunoscutele magiunuri de prune, măr, struguri sau dovleac şi gama de zacuşti, bulion de roşii şi dulceţuri Topoloveana.

Reamintim faptul că „Magiunul de prune Topoloveni” este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicaţie Geografică Protejată, de altfel prima certificare de acest fel acordată unui produs tradiţional românesc și cu sprijinul UE în state precum Canada, Republica Singapore și Japonia. Este produsul din portofoliul Sonimpex Topoloveni multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie.

Luna aceasta, firma a lansat pe piaţă „Gemul de fructe Topoloveni”, un produs fără zahăr şi aditivi alimentari care va fi disponibil în curând şi în supermarket-uri. Deocamdată, poate fi achiziţionat din magazinele proprii Sonimpex, iar în acest week-end va fi prezentat va fi prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții organizat în Parcul Izvor din București și la VEGFEST 2019 – primul festival vegan din România ce se desfășoară la Casa Universitarilor din Capitală.

Sonimpex Topoloveni este furnizor al Casei Regale a României.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite