Connect with us

Dâmboviţa

Deputat Cezar Preda, bilanţ de activitate la finalul sesiunii parlamentare

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a anunţat, anul trecut, că la finalul mandatului de parlamentar, în decembrie 2020, se va retrage la pensie, considerând că, la 61 de ani, este cel mai potrivit moment să lase loc tinerilor să se afirme în politică. Asta nu înseamnă că, în prezent, este mai puţin implicat în viaţa comunităţilor din judeţ. Dimpotrivă, răspunde imediat solicitărilor care-i sunt adresate şi întreprinde demersuri pentru rezolvare, evident folosindu-se de pârghiile pe care i le oferă calitatea de deputat.

La finalul lunii iunie, când s-a încheiat sesiunea parlamentară, adică după doi ani şi jumătate de mandat, raportul de activitate al deputatului Cezar Preda arată că nu a stat degeaba. Acesta a depus 56 de întrebări şi interpelări, pe teme de interes local şi general. Ne oprim asupra celor din ultimele 6 luni, care se referă la infrastructura rutieră din judeţ, educaţie şi sănătate, respectiv:
– consolidarea pasarelei de la Găeşti, care pune în pericol siguranţa circulaţiei pe DN 61
– modificarea programelor şcolare pentru gimnaziu
– salarizarea personalului didactic din cadrul CJRAE
– alocarea de fonduri pentru finanţarea învăţământului
– Programul pentru şcoli (corn, lapte, fructe)
– aprobarea planului de şcolarizare
– formaţiunile de studiu în învăţământul preuniversitar
– lipsa de medici la Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite