Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Cu ocazia „Zilelor orașului Fieni”, evident, au ajuns la manifestări și politicieni ai partidului de guvernământ, după cum sunt stabilite protocoalele. Presa, mai puțină sau deloc, fiindcă edilul acestei urbe nu mai invită jurnaliștii la evenimentele pe care le organizează. Pe vremuri, când activa în PDL, Iulian Tătulescu parcă era mai atent și mai comunicativ. Îi acordăm o bilă neagră pentru aceste „scăpări”.

Revenind la ceea ce s-a consumat politico-declarativ la Fieni, este de reținut poziția deputatului PSD Corneliu Ștefan, expusă în ședința festivă a Consiliului Local, desfășurată la Centrul Cultural „Mihail Lupescu”.

Parlamentarul social-democrat a avut un discurs despre proiectele derulate în oraș și cele care urmează a fi materializate, dar a fost și ușor acuzator la adresa unor colegi de partid, veniți mai nou în organizație, dar care, conform spuselor fostului președinte executiv al PSD Dâmbovița, au început să-și aroge din ce în ce mai multe merite.

După cum a vorbit Corneliu Ștefan, este clar că săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița și că tânărul deputat își susține în continuare ideile expuse în momentul în care și-a depus demisia din funcția de președinte executiv. Nu este greu de intuit la cine s-a referit Corneliu Ștefan când a spus că sunt unii care își asumă proiecte pentru care ani și ani nu au mișcat un deget, inclusiv în Fieni, pe unde nu trec decât atunci când se duc la distracție, la munte.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să particip în fiecare an la Zilele Orașului Fieni. (…) Vă asigur că vom duce la bun sfârşit toate proiectele de infrastructură pe care le avem în orașul Fieni. (…)
Transmit, cu această ocazie, şi un mesaj unora care trec prin Fieni doar când merg spre Sinaia, folosind aplicația Waze, să nu-și mai asume proiecte care nu au nicio legătură cu persoanele lor”, a spus Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

La mulţi ani, dragi părinţi! La mulţi ani, dragi bunici!

Publicat

pe

de

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. Cu această ocazie, trebuie să ne reamintim cu toți, mai ales reprezentanții clasei politice, cât de prețioși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor!

Această zi, dedicată dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor noştri care aţi ajuns la vârsta înţelepciunii, este un minunat prilej de a vă transmite sentimentele mele pline de respect şi gratitudine, pentru rolul major pe care l-aţi avut în dezvoltarea comunităţilor. Ați fost, rând pe rând, deschizători de drumuri, adevăraţi sprijinitori ai noştri, iar acum ne sunteţi sfătuitori dragi şi plini de învăţăminte.

Nu există altă categorie socială care să înfrunte cu mai mare demnitate şi mai mult stoicism provocările perioadelor dificile traversate de-a lungul timpului! Astăzi, mai mult ca oricând, cred că trebuie să arătam semenilor noştri vârstnici solidaritatea şi sentimentele noastre pline de stimă.

„Cine nu are bătrâni să-i cumpere”, spune un străvechi proverb românesc, iar astăzi consider că este extrem de important să le acordăm seniorilor noștri tot respectul cuvenit. În acest context, reamintesc că PSD a votat pentru majorarea pensiilor cu 40%, așa cum prevede Legea pensiilor aflată în vigoare, însă guvernanții se opun acestei creșteri, de care persoanele vârstnice au cu adevărat mare nevoie.

Personal, am fost tot timpul în mijlocul oamenilor în vârstă din judeţul Dâmbovița, şi îi asigur şi în continuare de tot sprijinul meu. Dumnezeu să vă dea sănătate, o viaţă cât mai lungă şi plină de bucurii, alături de cei dragi!

Carmen Holban,
Deputat PSD de Dâmboviţa

Citește în continuare

ALEGERI

Ionel Petre, lider ALDE Dâmboviţa: Am pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război

Publicat

pe

La alegerile locale din 27 septembrie 2020 a contat doar votul politic, nu oamenii care s-au aflat în spatele siglelor de partid – aceasta este concluzia la care a ajuns Ionel Petre, președintele ALDE Dâmboviţa.

„Mulțumesc colegilor noștri care au reușit să păstreze încrederea membrilor comunităților din care fac parte, în timp ce alți foști colegi ne-au părăsit înainte de bătălie sau pe câmpul de luptă al bătăliei politice, iar gestul lor a afectat toată echipa noastră.

ALDE a pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război, noi, membrii partidului, nu meritam acest lucru. Cu o nouă abordare, cu consecvență și cu hotărâre, ALDE poate merge mai departe.

Nu avem răgazul să analizăm pe-ndelete ce s-a întâmplat pentru că trebuie pregătite următoarele bătălii politice. Mulțumesc din suflet tuturor dâmbovițenilor! Mesajul lor este important pentru mine!”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!