Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Cu ocazia „Zilelor orașului Fieni”, evident, au ajuns la manifestări și politicieni ai partidului de guvernământ, după cum sunt stabilite protocoalele. Presa, mai puțină sau deloc, fiindcă edilul acestei urbe nu mai invită jurnaliștii la evenimentele pe care le organizează. Pe vremuri, când activa în PDL, Iulian Tătulescu parcă era mai atent și mai comunicativ. Îi acordăm o bilă neagră pentru aceste „scăpări”.

Revenind la ceea ce s-a consumat politico-declarativ la Fieni, este de reținut poziția deputatului PSD Corneliu Ștefan, expusă în ședința festivă a Consiliului Local, desfășurată la Centrul Cultural „Mihail Lupescu”.

Parlamentarul social-democrat a avut un discurs despre proiectele derulate în oraș și cele care urmează a fi materializate, dar a fost și ușor acuzator la adresa unor colegi de partid, veniți mai nou în organizație, dar care, conform spuselor fostului președinte executiv al PSD Dâmbovița, au început să-și aroge din ce în ce mai multe merite.

După cum a vorbit Corneliu Ștefan, este clar că săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița și că tânărul deputat își susține în continuare ideile expuse în momentul în care și-a depus demisia din funcția de președinte executiv. Nu este greu de intuit la cine s-a referit Corneliu Ștefan când a spus că sunt unii care își asumă proiecte pentru care ani și ani nu au mișcat un deget, inclusiv în Fieni, pe unde nu trec decât atunci când se duc la distracție, la munte.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să particip în fiecare an la Zilele Orașului Fieni. (…) Vă asigur că vom duce la bun sfârşit toate proiectele de infrastructură pe care le avem în orașul Fieni. (…)
Transmit, cu această ocazie, şi un mesaj unora care trec prin Fieni doar când merg spre Sinaia, folosind aplicația Waze, să nu-și mai asume proiecte care nu au nicio legătură cu persoanele lor”, a spus Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Locuri de muncă disponibile în judeţul Dâmboviţa, prin AJOFM

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.monitorulcj.ro)

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 253 locuri de muncă, din care:
– 5 pentru persoanele cu studii superioare;
– 182 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii;
– 66 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: electrician, instalator, mecanic auto, rectificator universal, galvanizator, fierar-betonist, reprezentant comercial, șef atelier, inginer mecanic, secretar, agent turism, agent de securitate, maistru mecanic, șef recepție hotel, lucrător comercial, magaziner, agent vânzări, ospătar, bucătar, lucrător bucătărie, confecționer articole textile, vânzător, șofer, femeie de serviciu, ambalator manual, croitor, factor poștal, diriginte poștă, operator mașini-unelte comandă numerică, muncitor necalificat în industria metalurgică și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine:
– site: www.anofm.ro;
– sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu, tel. 0245/615932.

Sursa: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Locuitorii din Doiceşti nu primesc apă potabilă de zeci de ore

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro/)

Un locuitor al comunei Doiceşti, judeţul Dâmboviţa, ne-a sesizat, în această dimineaţă, că, de mai bine de 36 de ore, le-a fost întreruptă furnizarea apei potabile.

Omul întreabă, pe bună dreptate, cât timp o să mai dureze până ce va fi remediată avaria.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT