Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Cu ocazia „Zilelor orașului Fieni”, evident, au ajuns la manifestări și politicieni ai partidului de guvernământ, după cum sunt stabilite protocoalele. Presa, mai puțină sau deloc, fiindcă edilul acestei urbe nu mai invită jurnaliștii la evenimentele pe care le organizează. Pe vremuri, când activa în PDL, Iulian Tătulescu parcă era mai atent și mai comunicativ. Îi acordăm o bilă neagră pentru aceste „scăpări”.

Revenind la ceea ce s-a consumat politico-declarativ la Fieni, este de reținut poziția deputatului PSD Corneliu Ștefan, expusă în ședința festivă a Consiliului Local, desfășurată la Centrul Cultural „Mihail Lupescu”.

Parlamentarul social-democrat a avut un discurs despre proiectele derulate în oraș și cele care urmează a fi materializate, dar a fost și ușor acuzator la adresa unor colegi de partid, veniți mai nou în organizație, dar care, conform spuselor fostului președinte executiv al PSD Dâmbovița, au început să-și aroge din ce în ce mai multe merite.

După cum a vorbit Corneliu Ștefan, este clar că săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița și că tânărul deputat își susține în continuare ideile expuse în momentul în care și-a depus demisia din funcția de președinte executiv. Nu este greu de intuit la cine s-a referit Corneliu Ștefan când a spus că sunt unii care își asumă proiecte pentru care ani și ani nu au mișcat un deget, inclusiv în Fieni, pe unde nu trec decât atunci când se duc la distracție, la munte.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să particip în fiecare an la Zilele Orașului Fieni. (…) Vă asigur că vom duce la bun sfârşit toate proiectele de infrastructură pe care le avem în orașul Fieni. (…)
Transmit, cu această ocazie, şi un mesaj unora care trec prin Fieni doar când merg spre Sinaia, folosind aplicația Waze, să nu-și mai asume proiecte care nu au nicio legătură cu persoanele lor”, a spus Corneliu Ștefan.

Dâmboviţa

Scrisoarea… scrisorilor la PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

de

Pe 6 septembrie, este conferință de alegeri la PSD Dâmbovița. S-a ajuns aici din cauza animozităţilor care există în partid, tolerate și amplificate de actuala echipă de conducere, din cauza unor indivizi care și-au descoperit brusc veleitățile de politicieni de stânga și consilieri, din cauza găștilor care au sufocat organizatia, din cauza prea multor jocuri de culise.

Și, cu toate astea, social-democrații dâmbovițeni, sau o parte din ei, din categoria „ghiocei”, au trimis zilele acestea la București, direct la președinta Viorica Dăncilă, un gen de scrisoare, în care organizatia, culmea, pregătită pentru alegeri, gata să își desemneze un nou conducător, își exprimă atașamentul, susținerea față de europarlamentara Rovana Plumb, actualul preşedinte al filialei PSD.

Ca într-o ţidulă comunistă, se spune în document că Rovana Plumb merită să ajungă comisar european. Nu contestăm acest lucru. Că doamna Plumb este un politician bun, am văzut. Știe să-și urmeze parcursul dorit, a rezistat pe scena tumultuoasă a politicii sub atâția președinți. A fost un reprezentant loial partidului. Dar, scrisoarea cu pricina e prea de tot. Pare a fi înjghebată de lingușitori de profesie, care s-au executat la comandă.

Aproape că nu știi ce să mai crezi. În PSD Dâmbovița, prin toate ungherele, miroase a diversiune. Am mai aflat ceva interesant! O serie de lideri locali, reprezentanţi ai unor organizaţii locale cu rezultate, nu se regăsesc pe lista delegaţilor la congresul PSD de mâine…

Citește în continuare

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa se află în plin proces de reorganizare

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, liderul Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, se află în plină campanie de refacere și reconsolidare a filialelor locale ale asociației. Raducanu și-a propus să creeze, în toate localitățile dâmbovițene unde există comunități mai mari sau mai mici de romi, structuri puternice, alcătuite din oameni care să lupte pentru drepturile etniei, oameni capabili să sprijine administrațiile publice locale.

„Este un deziderat pe care mi l-am propus încă de la preluarea funcției de președinte al Partidei Romilor Pro Europa. Trebuie să redevenim puternici şi uniţi, să avem un cuvânt de spus în actul decizional administrativ, să ne putem impune ideile, părerile, să contribuim la bunul mers al comunităților”, ne-a precizat Tudorică Răducanu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!