Connect with us

Dâmboviţa

Săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Cu ocazia „Zilelor orașului Fieni”, evident, au ajuns la manifestări și politicieni ai partidului de guvernământ, după cum sunt stabilite protocoalele. Presa, mai puțină sau deloc, fiindcă edilul acestei urbe nu mai invită jurnaliștii la evenimentele pe care le organizează. Pe vremuri, când activa în PDL, Iulian Tătulescu parcă era mai atent și mai comunicativ. Îi acordăm o bilă neagră pentru aceste „scăpări”.

Revenind la ceea ce s-a consumat politico-declarativ la Fieni, este de reținut poziția deputatului PSD Corneliu Ștefan, expusă în ședința festivă a Consiliului Local, desfășurată la Centrul Cultural „Mihail Lupescu”.

Parlamentarul social-democrat a avut un discurs despre proiectele derulate în oraș și cele care urmează a fi materializate, dar a fost și ușor acuzator la adresa unor colegi de partid, veniți mai nou în organizație, dar care, conform spuselor fostului președinte executiv al PSD Dâmbovița, au început să-și aroge din ce în ce mai multe merite.

După cum a vorbit Corneliu Ștefan, este clar că săbiile nu au fost băgate în teacă în PSD Dâmbovița și că tânărul deputat își susține în continuare ideile expuse în momentul în care și-a depus demisia din funcția de președinte executiv. Nu este greu de intuit la cine s-a referit Corneliu Ștefan când a spus că sunt unii care își asumă proiecte pentru care ani și ani nu au mișcat un deget, inclusiv în Fieni, pe unde nu trec decât atunci când se duc la distracție, la munte.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să particip în fiecare an la Zilele Orașului Fieni. (…) Vă asigur că vom duce la bun sfârşit toate proiectele de infrastructură pe care le avem în orașul Fieni. (…)
Transmit, cu această ocazie, şi un mesaj unora care trec prin Fieni doar când merg spre Sinaia, folosind aplicația Waze, să nu-și mai asume proiecte care nu au nicio legătură cu persoanele lor”, a spus Corneliu Ștefan.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT