Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL Târgovişte reclamă abuzuri incalificabile la meciul Chindia – FC Viitorul

Publicat

pe

Foto: https://www.fanatik.ro

Liberalii târgovişteni îi acuză pe reprezentanţii Fotbal Club Chindia că au solicitat jandarmilor să interzică accesul suporterilor care purtau tricouri galbene inscripţionate cu mesajul „Vrem stadion nou! Târgoviștea merită! Respectați-vă promisiunile!” pe stadion, deşi aceştia şi-au achiziţionat bilete şi au făcut deplasarea la Ploieşti (Nota redacţiei: Chindia joacă la Ploieşti meciurile acasă) pe cheltuială proprie. „FC Chindia nu este proprietatea și nici jucăria electorală a majorității PSD din Primăria Târgoviște”, precizează PNL Târgovişte.

„Din cei 34 de suporteri, doar 9 au reușit să intre pe stadion până la intervenția dl. Clipea și a jandarmilor. PNL Targoviște condamnă cu fermitate astfel de practici și le supune oprobiului public. Având în vedere că, în procent de 95 % F.C Chindia este susținută financiar din fonduri publice, că este un bun și o emblemă a orașului, transparența decizională , inclusiv privind modul de cheltuire a banilor sunt obligatorii.

În consecință, PNL Targoviste solicită public un răspuns clar la următoarele întrebări:
• Cine a dat ordin ca grupului de suporteri, „vinovat” doar pentru că a dorit să transmită un mesaj, să-i fie interzis accesul pe stadion?
• Pe ce considerente legale s-a cerut intervenția jandarmilor, din moment ce grupul de suporteri s-a comportat absolut civilizat?
• Are cineva suficient curaj să își asume acest act de cenzură de o gravitate fără precedent în ultimii ani?

PNL Târgoviște constată cu amărăciune că, după ce principalele instituții publice deconcentrate au fost subordonate direcțiilor regionale de la Ploiești, pană și echipa de fotbal fanion a județului a ajuns să joace meciurile de acasă pe terenul «gazărilor», întregind imaginea dezolantă a decăderii municipiului Targoviște la vechiul statut de raion al Regiunii Ploiești”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PNL Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Găești s-a dat peste cap cu mașina. Este în stare gravă la spital

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Un tânăr de 19 de ani și-a proptit mașina, în această seară, în zidul unei case de pe strada 1 Decembrie din Găești și a ajuns in stare gravă la spital. Se pare că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Descindere impresionantă a forțelor de ordine peste romii din Pănești

Publicat

pe

Spiritele s-au încins, astăzi, la Mătăsaru, când pe teritoriul romilor au descins comisarii Gărzii de Mediu Dâmbovița, pentru a verifica, preîntâmpina şi, eventual, a-i sancţiona pe cei care poluează mediul.

Se ştie de toată lumea că romii de la Păneşti se ocupă cu valorificarea materialelor feroase. Nu de puţine ori, „extrag” sârma din anvelopele auto uzate. Acest procedeu implică, practic, incendierea cauciucurilor în mijlocul câmpului şi, evident, emanarea în atmosferă a unui fum greu, înecăcios.

Astăzi, au dat foc, spun oamenii din zonă, unui munte de anvelope şi materiale plastice, fumul făcând viaţa amară locuitorilor din satele învecinate. Alte cantităţi impresionante, care au fost ridicate de autorităţi, urmau a fi incendiate.

Potrivit surselor noastre, reprezentanţii Gărzii de Mediu erau aproape singuri în zonă când romii au început să se adune în număr mare, peste 200 de persoane, încercând în acest mod să intimideze organele de control.

Imediat, s-a dat alarma şi pentru ca lucrurile să nu degenereze, la faţa locului s-au deplasat mai multe zeci de poliţişti şi jandarmi, echipaţi corespunzător şi pregătiţi să prevină producerea unor fapte cu violenţă. Prezenţa oamenilor legii a detensionat situaţia.

Într-un comunicat al Gărzii de Mediu Dâmbovița, care însă nu a fost transmis către toate instituțiile media din județ așa cum era normal, şeful instituţiei, Vlad Drugă, a mulţumumit poliţiştilor şi jandarmilor pentru sprijinul acordat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!