Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL Târgovişte reclamă abuzuri incalificabile la meciul Chindia – FC Viitorul

Publicat

pe

Foto: https://www.fanatik.ro

Liberalii târgovişteni îi acuză pe reprezentanţii Fotbal Club Chindia că au solicitat jandarmilor să interzică accesul suporterilor care purtau tricouri galbene inscripţionate cu mesajul „Vrem stadion nou! Târgoviștea merită! Respectați-vă promisiunile!” pe stadion, deşi aceştia şi-au achiziţionat bilete şi au făcut deplasarea la Ploieşti (Nota redacţiei: Chindia joacă la Ploieşti meciurile acasă) pe cheltuială proprie. „FC Chindia nu este proprietatea și nici jucăria electorală a majorității PSD din Primăria Târgoviște”, precizează PNL Târgovişte.

„Din cei 34 de suporteri, doar 9 au reușit să intre pe stadion până la intervenția dl. Clipea și a jandarmilor. PNL Targoviște condamnă cu fermitate astfel de practici și le supune oprobiului public. Având în vedere că, în procent de 95 % F.C Chindia este susținută financiar din fonduri publice, că este un bun și o emblemă a orașului, transparența decizională , inclusiv privind modul de cheltuire a banilor sunt obligatorii.

În consecință, PNL Targoviste solicită public un răspuns clar la următoarele întrebări:
• Cine a dat ordin ca grupului de suporteri, „vinovat” doar pentru că a dorit să transmită un mesaj, să-i fie interzis accesul pe stadion?
• Pe ce considerente legale s-a cerut intervenția jandarmilor, din moment ce grupul de suporteri s-a comportat absolut civilizat?
• Are cineva suficient curaj să își asume acest act de cenzură de o gravitate fără precedent în ultimii ani?

PNL Târgoviște constată cu amărăciune că, după ce principalele instituții publice deconcentrate au fost subordonate direcțiilor regionale de la Ploiești, pană și echipa de fotbal fanion a județului a ajuns să joace meciurile de acasă pe terenul «gazărilor», întregind imaginea dezolantă a decăderii municipiului Targoviște la vechiul statut de raion al Regiunii Ploiești”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PNL Târgovişte.

ACTUALITATE

Olandezul a ajuns în Gura Şuţii pe un drum pe care nici dâmboviţenii nu-l ştiu bine!

Publicat

pe

Sursa foto: omroepbrabant.nl

Necunoscutele în cazul olandezului care a ucis o copilă de 11 ani, din comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu şi-au găsit încă rezolvarea. După diseminarea în spaţiul public a informaţiei cum că ucigaşul ajuns în ţara de origine s-a sinucis, intrând cu autoturismul personal într-un autotren, românii au devenit şi mai circumspecţi. Puţini sunt cei care cred că lucrurile stau întocmai aşa. Oamenii cred că cineva încearcă să pună batista pe ţambal, să închidă ancheta, prin clasare cu decesul principalului suspect.

Cetăţenii nu pot fi convinşi cu una cu două că olandezul a bântuit singur prin localităţile dâmboviţene, că a ştiut chiar aşa cu exactitate drumurile. Pe unde să intre şi să iasă la Gura Şuţii. Să nu aibă niciun fel de teamă… Ipoteza că ar fi avut complici, eventual indivizi care se ocupă cu traficul de persoane şi proxenetismul, nu a căzut, dimpotrivă, este tot mai pregnantă.

După toate informaţiile, criminalul pedofil a intrat de pe DN 71, Bucureşti-Târgovişte, spre Nucet. A trecut calea ferată Titu-Târgovişte, a străbătut satul de centru, a intrat pe DC 57, a traversat râul Dâmboviţa pe podul construit de autorităţile de la Gura Şuţii, care este cunoscut ca o punte pietonală pe care nu pot intra decât autoturismele nu foarte mari. Poliţiştii au cules inclusiv imaginele de pe camerele video montate de Primăria Nucet.

Olandezul nostru a cunoscut acest traseu pe care nu îl nimeresc cu uşurinţă mulţi dintre dâmboviţeni, prin Olari, cartierul de romi din Nucet. Culmea! A ieşit exact în marginea satului Gura Şuţii, în zona unde locuia Adriana. A sosit şi la ţanc. Exact când fata se întorcea de la şcoală. Ba mai mult, individul a cules-o de pe stradă în perimetrul în care nu mai există cameră de luat vederi. Cum a ademenit-o pe fată să se urce în maşină, ce s-a întâmpat în acele momente nu se ştie…

Este clar că fetiţa nu a fost urcată cu forţa în maşină, fiindcă ar fi ţipat, s-ar fi opus. Ori mai era cineva cunoscut în autoturism, pe bancheta din spate, ori individul a ademenit-o cu vorbe mieroase sau i-a spus că este de la vreo fundaţie străină, a venit cu ajutoare, nu ştie pe unde este şcoala şi trebuie să ajungă acolo. Aşa cum au spus oamenii din sat, Adriana era o fată cu foarte mult bun simţ. Cu siguranţă, la o astfel de cerere, venită de la un străin care face pe binefăcătorul, a cedat.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Olandezul suspectat că a omorât fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii s-a sinucis!

Publicat

pe

Sursa foto: https://evz.ro

Ancheta în cazul fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, care a fost omorâtă şi aruncată pe câmp de un pedofil, a fost preluată de Parchetul General. Suspect pentru acest omor este un cetăţean olandez, care a părăsit ţara sâmbătă, cu o cursă de avion Bucureşti-Amsterdam.

În momentul de faţă, mediul virtual este încins de comentarii pe seama cazului de la Gura Şuţii. Se lansează speculaţii, ipoteze, se crează piste de anchetă. Unii cititori au sugerat anchetatorillor să verifice şi o serie de fundaţii şi asociaţii care, de-a lungul anilor, şi-au cam făcut veacul prin localităţile din zonă, venind prin instituţiile de învăţământ şcolar şi preşcolar cu o serie de ajutoare umanitare. Oamenii se întreabă dacă nu cumva în spatele acestor entităţi sunt şi cetăţeni olandezi. Este greu de crezut pentru mulţi români că respectivul individ a nimerit în Gura Şuţii întâmplător.

Potrivit unei ştiri de ultimă oră, olandezul pedofil s-ar fi sinucis. Pare ceva cusut cu aţă albă. A omorât un copil nevinovat, a fugit acasă şi, având mustrări de conştiinţă, şi-a pus capăt zilelor, intrând cu maşina în faţa unui autotren… În presa din Olanda s-a scris astăzi că individul era cunoscut de autorităţi cu antecedente de pedofil.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!