Connect with us

Dâmboviţa

PNL Târgovişte reclamă abuzuri incalificabile la meciul Chindia – FC Viitorul

Publicat

pe

Foto: https://www.fanatik.ro

Liberalii târgovişteni îi acuză pe reprezentanţii Fotbal Club Chindia că au solicitat jandarmilor să interzică accesul suporterilor care purtau tricouri galbene inscripţionate cu mesajul „Vrem stadion nou! Târgoviștea merită! Respectați-vă promisiunile!” pe stadion, deşi aceştia şi-au achiziţionat bilete şi au făcut deplasarea la Ploieşti (Nota redacţiei: Chindia joacă la Ploieşti meciurile acasă) pe cheltuială proprie. „FC Chindia nu este proprietatea și nici jucăria electorală a majorității PSD din Primăria Târgoviște”, precizează PNL Târgovişte.

„Din cei 34 de suporteri, doar 9 au reușit să intre pe stadion până la intervenția dl. Clipea și a jandarmilor. PNL Targoviște condamnă cu fermitate astfel de practici și le supune oprobiului public. Având în vedere că, în procent de 95 % F.C Chindia este susținută financiar din fonduri publice, că este un bun și o emblemă a orașului, transparența decizională , inclusiv privind modul de cheltuire a banilor sunt obligatorii.

În consecință, PNL Targoviste solicită public un răspuns clar la următoarele întrebări:
• Cine a dat ordin ca grupului de suporteri, „vinovat” doar pentru că a dorit să transmită un mesaj, să-i fie interzis accesul pe stadion?
• Pe ce considerente legale s-a cerut intervenția jandarmilor, din moment ce grupul de suporteri s-a comportat absolut civilizat?
• Are cineva suficient curaj să își asume acest act de cenzură de o gravitate fără precedent în ultimii ani?

PNL Târgoviște constată cu amărăciune că, după ce principalele instituții publice deconcentrate au fost subordonate direcțiilor regionale de la Ploiești, pană și echipa de fotbal fanion a județului a ajuns să joace meciurile de acasă pe terenul «gazărilor», întregind imaginea dezolantă a decăderii municipiului Targoviște la vechiul statut de raion al Regiunii Ploiești”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PNL Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Victor Bucuroiu, polițistul pe care dâmbovițenii îl simt aproape!

Publicat

pe

Copii, tineri sau bătrâni, dâmbovițenii îl știu pe polițistul Victor Bucuroiu de la școală, de pe stradă, din parc sau din alte locuri unde a organizat activități de informare pentru descurajarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Agentul principal de poliție Victor Bucuroiu, de la Compartimentul Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Dâmbovița, crede cu tărie că problemele se pot rezolva prin informare și dacă oamenii conștientizează pericolele la care se expun printr-o secundă de neatenție ori printr-o decizie pripită.

Între proiectele de succes pe care le-a realizat și implementat în județul Dâmbovița, începând cu anul 2009, amintim: „Dincolo de aparențe”, „Împreună putem schimba lumea” și „Atenție! E viața ta!”.

Pasiunea de care a dat dovadă în toți acești ani este „ingredientul secret” care l-a ajutat să atragă numeroși parteneri împreună cu care să efectueze această muncă de prevenire atât de importantă pentru siguranța cetățenilor și, totuși, neglijată de foarte mulți…

Anterior ocupării funcției din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în perioada 1 decembrie 1991 – 1 ianuarie 2015, Victor Bucuroiu și-a desfășurat activitatea la Poliția Municipiului Târgoviște, având atribuții ca polițist de proximitate sau de ordine publică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 3.000 de tineri au scris istorie sfântă la Târgoviște

Publicat

pe

Ușile marii sărbători care umple, în fiecare an, inima municipiului Târgoviște cu drept credincioși veniți din toate colțurile județului să se închine la racla cu moaştele Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, s-au deschis în această după-amiază, când străzile Vechii Cetăți de Scaun a Țării Românești au fost acoperite de valul suav, blând, fremătând a rugăciune, alcătuit din peste 3.000 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei sosiți special pentru a semăna încredere și credință.

„Ce poate fi mai frumos decât să vezi peste 3.000 de tineri rugându-se și mergând împreună în pelerinaj? Și nu oriunde, ci la Târgoviște, într-un oraș cu multiple rezonanțe istorice, culturale și religioase!

În această seară, am avut deosebita bucurie să particip, alături de Înaltpreafințitul Părinte Mitropolit Nifon, la seara dedicată tinerilor din cadrul ceremoniilor prilejuite de sărbătoarea Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești. O seară fabuloasă, ce îmi dă speranțe uriașe că viitorul acestei țări nu are cum să se piardă în zonele nesemnificative ale istoriei. O mare de tineri rugându-se cu mult entuziasm, tinerețe și bucurie.

Tinerii reprezintă uriașa forță a Bisericii și a țării noastre și pentru bucuria, entuziasmul și frumusețea lor, avem datoria de a le dărui mereu exemple demne de urmat, dar mai mult, de a le înlesni viața, creându-le condițiile cele mai bune pentru ca ei să poată să se manifeste cu exuberanța specifică vârstei lor, pregătindu-se spre a fi cei ce vor purta pe umerii lor datoria și responsabilitatea vremurilor ce vor veni.

Am văzut pe chipurile lor reflectată acea bucurie și speranță ce l-a însuflețit oarecând pe Sf. Voievod Neagoe Basarab, atunci când și-a pus speranța și credința în slujba Bisericii și a neamului, sub călăuzirea Sf. Ierarh Nifon.

Am primit prin vocile lor certitudinea că tot ceea ce este bun și frumos în lume se poate construi numai cu entuziasmul tinereții, iar noi, cei aflați la o altă vârstă a tinereții, avem multe de învățat de la copiii noștri!

Prin tot ceea ce fac ei mărturisesc măreția vieții și frumusețea existenței! Iar, în această perspectivă, credința este la loc de cinste! Le mulțumesc pentru tot, îi apreciez enorm și-i încurajez să dea frâu bucuriei, speranței și credinței lor”, este mesajul vicarului eparhial Ionuț Ghibanu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT