Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița recunoaşte public că există tensiuni în organizație

Publicat

pe

Înțelegem că PSD Dâmbovița „a luat act cu mâhnire de campania de denigrare susținută public cu sprijinul unei publicații locale”, în realitate doar un simplu material de presă despre o posibilă schimbare a europarlamentarei Rovana Plumb de la şefia PSD Dâmbovița, informație transmisă de Incomod Media fără a folosi nici măcar un cuvânt denigrator şi fără a lansa acuze la adresa vreunei persoane.

Comunicatul PSD Dâmbovița, via erată, că nu le-a ieşit din prima, face apoi referire la „foşti membri care ar dori o schimbare la vârful organizației”, continuă cu presupunerea că în spatele articolului sunt „colegi care au creat şi întreținut stări tensionate pe teme artificiale” (În sfârşit, actuala conducere a PSD Dâmbovița recunoaşte public că există tensiuni în sânul organizației, care plesnea, lunile trecute, de la atâta unitate!), pentru ca, în final, să se readucă în atenția membrilor partidului că vor fi sancționați pentru delict de opinie…

Ne-am fi aşteptat ca PSD Dâmbovița să le explice dâmbovițenilor, aşa, ca dovadă de respect, cum a ajuns preşedinta Rovana Plumb să fie implicată în angajarea unei foste dansatoare pe un post de consilier pe fonduri europene, peste noapte şi fără pregatire, după cum titrează presa națională, sau cum şi-a plasat oamenii de încredere în posturi cheie, de la şofer până la secretar de stat, imediat după încheierea campaniei electorale pentru alegerile europene din luna mai. Nu o spunem noi, ci tot jurnaliştii de la Bucureşti!

PS – Aşteptăm cu interes sporit încă un comunicat de presă de la PSD Dâmbovița, să aflăm şi noi cine se află în spatele prezentului material de presă… În rest, urăm PSD Dâmbovița să rămână „fermă în deciziile luate în cadrul forurilor statutare” și să urmeze „calendarul de măsuri stabilit de acestea”. Acum, la modul serios, conducerea PSD Dâmbovița ar face bine să lase mai la o parte fermitatea asta şi să ia contact cu realitatea. Aia de pe ulița satului! Oamenii s-au deşteptat şi, ce să vezi, au învățat să sancționeze la vot…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat lovit în plin de o mașină, la intrare în comuna Ulmi, dinspre București

Publicat

pe

Ora 21:00. Coloană de mașini pe DN 71, la intrare în comuna Ulmi pe sensul de mers spre Sinaia. Un autoturism care circula dinspre București spre Târgoviște a lovit în plin un bărbat de circa 65-70 de ani. Bietul om a fost luat pe parbriz și aruncat cu forță pe asfalt. Din zona capului, începuse să se prelingă pe caldarâm un firicel de sânge. Bărbatul privea speriat. Parcă nu înțelegea ce i s-a întâmplat.

Imediat în jurul bătrânului îmbrăcat în pantaloni scurți rămas chircit pe șosea, s-a strâns o mulțime de oameni. Majoritatea participanți la trafic. Unii i-au ridicat ușor capul. L-au întrebat dacă are dureri. Au încercat să îi țină curajul. Nu l-au mișcat din loc. Alții se întrebau dacă a dat cineva telefon la ambulanță. Din cauza emoției, a panicii se pare că nu s-a apelat imediat 112. Acest lucru l-a făcut până la urmă o doamnă coborâtă dintr-un autoturism înmatriculat în Germania sau Belgia. I-a spus operatoarei că este un accident pe șosea. Nu știa sigur unde. Au venit completările de pe margine: Pe DN71, la intrare în Ulmi. De la celalalt capăt veneau întrebările enervante: E cu victime? Câte? Stare de nervi: Haideți, trimiteți ambulanța mai repede! Este un om căzut pe șosea.

S-a așteptat destul până a sosit echipajul de salvare. Circa 15 minute. Tot cam atât a durat până a sosit și Poliția. Oamenii se întrebau de ce durează așa de mult. Cei care l-au supravegheat atent pe bătrân, probabil lucrau în domeniul medical, le-au spus cadrelor de pe ambulanță, că este posibil să aibă, printre altele, și o fractură de bazin.

Impresionantă solidaritatea umană. Soția victimei era pierdută. Nu mai avea putere să plângă, să spună ceva. Se pare că fuseseră împreună într-o vizită. Chemaseră un taxi pentru a se întoarce la Târgoviște. Taximetristul era și el bulversat. Comunicase cu centrala. Le-a spus că fusese chemat la Ulmi de un client care, din păcate, a fost lovit de o mașină.

După ce bărbatul a fost urcat în ambulanță, au urmat procedurile de stabilizare a victimei, apoi salvarea a demarat spre spital. Se pare că bătrânul nu a fost atent. A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism. A rămas ca circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment să fie elucidate de polițiști.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT