Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Copiii din centrele DGASPC Dâmboviţa, ajutaţi să descopere lumea poveştilor

Publicat

pe

Cercul Militar din Târgoviște a găzduit, ieri – 31 iulie 2019, un eveniment de suflet: lansarea a trei cărţi dedicate copiilor. De asemenea, proiectul „România citeşte” a primit, graţie autoarei Flori Bungete, o nouă dimensiune, întrucât cea mai parte a lucrărilor vor fi dăruite copiilor aflaţi în centrele din subordinea DGASPC Dâmboviţa.

„Ce altceva ar putea fi mai presus de acest gest nobil?! Cine nu a visat să se poată întâlni cu autorul poveștilor preferate sau cu personajele din paginile colorate măcar o dată în viață!? Autoarea a creat o legătură dublă între tinerii cititori și domnia sa.

Odată cu acest gest, autoarea i-a responsabilizat pe cei mici, nu doar că vor citi cu mare interes cărțile, dar vor căuta să îi calce pe urme – acum știu că totul este posibil dacă ai pasiune și talent.

Întotdeauna voi fi parte a proiectelor educaționale și voi susține cu tărie orice inițiativă care să îi determine pe copiii noștri să citească și să-și descopere talentul. O felicit pe doamna Flori Bungete și îi doresc multă inspirație pentru viitoarele lucrari”, este mesajul deputatei Claudia Gilia – unul dintre prietenii care au ajutat autoarea să pună în practică acţiunea caritabilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!