Connect with us

ACTUALITATE

Copiii din centrele DGASPC Dâmboviţa, ajutaţi să descopere lumea poveştilor

Publicat

pe

Cercul Militar din Târgoviște a găzduit, ieri – 31 iulie 2019, un eveniment de suflet: lansarea a trei cărţi dedicate copiilor. De asemenea, proiectul „România citeşte” a primit, graţie autoarei Flori Bungete, o nouă dimensiune, întrucât cea mai parte a lucrărilor vor fi dăruite copiilor aflaţi în centrele din subordinea DGASPC Dâmboviţa.

„Ce altceva ar putea fi mai presus de acest gest nobil?! Cine nu a visat să se poată întâlni cu autorul poveștilor preferate sau cu personajele din paginile colorate măcar o dată în viață!? Autoarea a creat o legătură dublă între tinerii cititori și domnia sa.

Odată cu acest gest, autoarea i-a responsabilizat pe cei mici, nu doar că vor citi cu mare interes cărțile, dar vor căuta să îi calce pe urme – acum știu că totul este posibil dacă ai pasiune și talent.

Întotdeauna voi fi parte a proiectelor educaționale și voi susține cu tărie orice inițiativă care să îi determine pe copiii noștri să citească și să-și descopere talentul. O felicit pe doamna Flori Bungete și îi doresc multă inspirație pentru viitoarele lucrari”, este mesajul deputatei Claudia Gilia – unul dintre prietenii care au ajutat autoarea să pună în practică acţiunea caritabilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Muzeele din județul Dâmbovița sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

de

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naționale a României, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță un program special de vizitare pentru toate muzeele din Târgoviște, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi şi Peştera Ialomiţei.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 9:00 – 17:00;
– Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 și 16:00.

Vă aşteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats