Connect with us

Dâmboviţa

Lider PNL Târgovişte: Societatea românească trebuie resetată!

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, este printre primii lideri politici dâmboviţeni care a luat poziţie în ton cu subiectul central al ultimei săptămâni, respectiv tragedia petrecută la Caracal şi ineficienţa autorităţilor în rezolvarea acestui caz care a revoltat întreaga ţară.

Consideră Cotinescu că pentru ceea ce se întâmplă în instituţiile statului, pentru popularea cu oameni slab pregătiţi în varii domenii de activitate, este şi vina noastră, a cetăţenilor.

„Am ştiut, am auzit, am înţeles modul cum funcţionează instituţiile noastre, nu am fost niciodată mulţumiţi, dar am ales tăcerea, am ales să acceptăm abuzurile şi ineficienţa acestor instituţii şi ne-am văzut de viaţa noastră. Ne-am spus de prea multe ori că suntem mici, că nu contăm, că părerea noastră nu este importantă pentru politicieni şi pentru mai marii acestei ţări.

Unii dintre noi am ales să plecăm în afară, iar, în tot acest răstimp, societatea românească s-a degradat în mod constant. Cei care au plecat din ţară pentru un trai mai bun, pentru a-şi întreţine familiile, nu au realizat, într-o primă fază, că îşi lasă copiii şi părinţii într-o societate bolnavă şi că, până la urmă, această societate ne afectează pe toţi”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte.

Liderul liberal crede că românul conştientizează acum că problemele din societate sunt multiple şi greu de rezolvat şi că ne pot lovi în orice moment, dar tot nu se acţionează în mod civic. Există o delăsare, o inactivitate reală.

„Dacă doar discutăm cu câţiva prieteni, dacă doar postăm pe Facebook subiectele zilei, ne facem aşa cât de cât datoria online, ne întoarcemm ulterior la munca de zi cu zi şi, uite aşa, implicarea noastră devine ineficientă”, a punctat Aurelian Cotinescu.

Preşedintele PNL Târgovişte este de părere că societatea românească trebuie resetată. Adevărul, cinstea, corectitudinea, calităţile umane şi profesionale trebuie să primeze, să fie cele mai importante. De asemenea, trebuie făcută lumină în toate cazurile de abuz, de incompetenţă, de corupţie. Să revină la putere valorile, oamenii merituoşi, care pot schimba această ţară. Să se renunţe la favoritismul politic şi la nepotism.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats