Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Lider PNL Târgovişte: Societatea românească trebuie resetată!

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, este printre primii lideri politici dâmboviţeni care a luat poziţie în ton cu subiectul central al ultimei săptămâni, respectiv tragedia petrecută la Caracal şi ineficienţa autorităţilor în rezolvarea acestui caz care a revoltat întreaga ţară.

Consideră Cotinescu că pentru ceea ce se întâmplă în instituţiile statului, pentru popularea cu oameni slab pregătiţi în varii domenii de activitate, este şi vina noastră, a cetăţenilor.

„Am ştiut, am auzit, am înţeles modul cum funcţionează instituţiile noastre, nu am fost niciodată mulţumiţi, dar am ales tăcerea, am ales să acceptăm abuzurile şi ineficienţa acestor instituţii şi ne-am văzut de viaţa noastră. Ne-am spus de prea multe ori că suntem mici, că nu contăm, că părerea noastră nu este importantă pentru politicieni şi pentru mai marii acestei ţări.

Unii dintre noi am ales să plecăm în afară, iar, în tot acest răstimp, societatea românească s-a degradat în mod constant. Cei care au plecat din ţară pentru un trai mai bun, pentru a-şi întreţine familiile, nu au realizat, într-o primă fază, că îşi lasă copiii şi părinţii într-o societate bolnavă şi că, până la urmă, această societate ne afectează pe toţi”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte.

Liderul liberal crede că românul conştientizează acum că problemele din societate sunt multiple şi greu de rezolvat şi că ne pot lovi în orice moment, dar tot nu se acţionează în mod civic. Există o delăsare, o inactivitate reală.

„Dacă doar discutăm cu câţiva prieteni, dacă doar postăm pe Facebook subiectele zilei, ne facem aşa cât de cât datoria online, ne întoarcemm ulterior la munca de zi cu zi şi, uite aşa, implicarea noastră devine ineficientă”, a punctat Aurelian Cotinescu.

Preşedintele PNL Târgovişte este de părere că societatea românească trebuie resetată. Adevărul, cinstea, corectitudinea, calităţile umane şi profesionale trebuie să primeze, să fie cele mai importante. De asemenea, trebuie făcută lumină în toate cazurile de abuz, de incompetenţă, de corupţie. Să revină la putere valorile, oamenii merituoşi, care pot schimba această ţară. Să se renunţe la favoritismul politic şi la nepotism.

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidații PSD Dâmbovița reclamă că nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilor

Publicat

pe

de

Candidații PSD din mai multe secții de votare din județ nu sunt lăsați să asiste la operațiunea de numărare a voturilor.

Trebuie să menționăm ca PSD Dâmboviţa a solicitat încă din data de 24 septembrie admiterea în secțiile de vot a candidaților partidului, în acest sens existând și o cerere către Biroul Electoral Județean Dâmbovița.

Chiar dacă cererile sunt făcute în temeiul legii, în acest sens existând și un răspuns al Autorității Electorale Permanente care arată clar că toți candidații pot asista la procesul de numărare a voturilor până la încheierea proceselor verbale, președinții unor secții de votare din județ le refuză reprezentanților PSD acest drept.

PSD Dâmbovița solicită Biroul Electoral Județean Dâmbovița să ia atitudine în acest caz și să ceară președinților birourilor electorale de circumscripție să respecte legea și să permită candidaților PSD să asiste la procesul de numărare a voturilor.

PSD Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!