Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Un mort şi cinci răniți într-un accident rutier petrecut în Teleorman

Publicat

pe

O femeie a murit și alte 5 persoane, printre care și un copil, au fost rănite în urma unui accident, în după-amiaza acestei zile, pe DJ 701, Gratia – Corbi, județul Teleorman.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori și un elicopter SMURD. Micuțul rănit împreună cu mama lui au fost transportați la spital, înainte de sosirea ambulanțelor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Doi oameni au murit striviți în cabina unui autocamion încărcat cu lemne

Publicat

pe

Doi oameni au murit, în această seară, în urma unui groaznic accident de circulație petrecut pe DN 51 A, în zona Alexandria-Furculești.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentul Alexandria. Salvatorii au avut parte de imagini de coșmar. Un autocamion încărcat cu lemne intrase într-un copac de pe marginea carosabilului. În urma impactului, cabina autovehiculului a fost pur și simplu zdrobită. Cei doi ocupanți au fost scoși fără viață, cu foarte mare dificultate, dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru șofer și pasagerul din dreapta. Leziunile suferite erau incompatibile cu viața.

Cauza probabilă a acestui accident tragic se pare că a fost viteza neadaptată la condițiile de drum.

Citește în continuare

Dâmboviţa

309 locuri de muncă disponibile în județul Dâmbovița, prin AJOFM

Publicat

pe

de

AJOFM Dâmboviţa înregistrează în baza de date 309 locuri de muncă, din care: 24 pentru persoanele cu studii superioare; 226 pentru meseriași și 59 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: mecanic auto, sudor, preparator lacuri și vopsele, confecționer articole textile, cofetar, lucrător gestionar, lăcătuș mecanic, agent curățenie, strungar, electrician, controlor calitate, stivuitorist,mecanic utilaj, constructor – montator structuri metalice, oficiant poștă, vânzător, agent vânzări, operator introducere validare date, șofer, manipulant mărfuri, agent securitate, casier, operator calitate flux tehnologic, lucrător comercial, administrator rețea, șef sector industria prelucratoare, inginer automatist, inginer autovehicule rutiere, tehnician mentenanță, organizator spectacole, formator, director agenție turism, secretară, contabil, asistent manager, șef birou, inginer de cercetare în știința materialeor, consilier orientare în carieră, inginer mecanic, specialist în recrutare și muncitor necalificat.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM Dâmbovița (www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea persoane fizice/locuri de muncă vacante) sau la sediul instituției (Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A), precum și punctele de lucru din Pucioasa, Găești, Băleni și Titu. Telefon: 0245.615.932.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!