Connect with us

SOCIAL

Ajută un copil să trăiască! Trimite SMS la 8832 cu numele Anastasia!

Publicat

pe

Anastasia nu a cunoscut nici măcar o clipă de bucurie de când a venit pe lume. Cu toate acestea, i-a învățat pe cei dragi să creadă mai mult ca niciodată, să spere și să se susțină reciproc – i-a învățat bunătatea. Alături de părinți putem sta noi toți, putem învăța să dăruim un gram de bunătate, un gram de speranță.

Paralizie cerebrală dischinetică, tulburări în dezvoltare specifice mixte, modificări imagistice crebrale – encefalomacie multichistică fronto-parietală dreaptă și stângă, angiomatozsă leptomeningeală aspect irm cerebral, incontinenția pigmenți, cataractă congenitală – toți acești termini medicali atârnă greu de trupul mărunt al Anastasiei, o copilă care a venit pe lume ca o luptătoare, o luptătoare care învinge cu fiecare respirație.

TRIMITE SMS LA 8832 CU MESAJUL ANASTASIA

Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 August 2019-31 August 2019. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom, Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei „Salvează o inimă”.

Anastasia Ivan are un an și 6 luni, timp în care a îndurat cât nu îndură alții într-o viață întreagă. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a aduna cei 30.000 de euro de care are nevoie pentru operație și tratament, la clinica LIV Hospital și ROMATEM.

Donații se pot face şi în conturile Asociaţiei „Salvează o inimă”:
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Ivan) al copilului pentru care faceți donaţia!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Prins fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate și cu numere false!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un tânăr de 17 ani, din București, care nu deține permis de conducere, a fost prins, azi-noapte, în jurul orei 03:50, pe DJ 711D, în comuna Poiana, la volanul unui autoturism neînmatriculat în circulație. De asemenea, pe mașină erau montate plăcuțe cu număr provizoriu, expirat și care oricum nu fusese atribuit respectivului autoturism.

Polițiștii i-au întocmit tânărului bucureștean dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Muncitorii din construcții lucrează… la risc! Deficiențe multe, găsite de ITM pe șantiere

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Inspectorii de muncă din Dâmbovița au efectuat, recent, 49 de controale pe șantierele de construcții din județ. Cu această ocazie, au fost depistați 29 de muncitori care lucrau fără forme legale, astfel că angajatorii acestora au primit sancțiuni în sumă totală de 580.000 de lei. De asemenea, au mai fost aplicate trei amenzi, în valoare de 4.500 de lei, pentru lipsa evidenței timpului de lucru, și una, în valoare de 5.000 lei, pentru lipsa copiilor contractelor individuale de muncă, la locul de muncă – ne informează ITM Dâmbovița.

„În domeniul Sănătății și Securității în Muncă, au fost depistate 38 de deficiențe, pentru care s-au dispus 38 de măsuri de intrare în legalitate și s-au aplicat 38 de sancțiuni, dintre care 20 de amenzi în valoare de 96.000 de lei și 18 avertismente. La acestea se adaugă sistarea unui echipament de lucru și a două locuri de muncă, întrucât acestea nu îndeplineau condițiile de siguranță pentru lucrători”.

Principalele deficiențe constatate de inspectorii SSM au fost lipsa sprijinirilor de maluri, lipsa echipamentelor de muncă, lipsa măsurilor de protecție colectivă împotriva riscului de cădere de la înălțime (schele neconforme), dar și lipsa instruirii corespunzătoare a lucrătorilor.

„Domeniul construcțiilor ține un nedorit cap de afiș în ceea ce privește accidentele de muncă. Tocmai de aceea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița face apel, atât la angajați, cât mai ales la angajatori, să conștientizeze riscurile la care se expun și să ia toate măsurile pentru intrarea în legalitate și asigurarea condițiilor optime de lucru pentru muncitori”, spune Marius Lixandru – inspector șef ITM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite