Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Sbor la Gorgota”, cântec, joc şi voie bună pe 6 august!

Publicat

pe

Marţi, 6 august 2019, va fi mare sărbătoare la Gorgota, comuna Răzvad. Primăria şi Consiliul Local, organizează, la iniţiativa tânărului edil Emanuel Spătaru, ziua acestui pitoresc sat, sub titulatura „Sbor la Gorgota”, aşa cum s-a păstrat din străbuni.

Vor susţine un extraordinar recital Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu. Pe scena din inima satului, vor mai evolua: Simona, Creola Stanciu, Daiana Berbec, Felix Andrei, Cristina Ilie, Ralu Dimache şi alţi invitaţi surpriză. Cum este obiceiul la astfel de evenimente tradiţionale, în zona de desfăşurare a manifestării îşi vor etala produsele zeci de comercianţi şi meşteşugari. Nu vor lipsi de la petrecere micii şi berea.

„Este un bun moment de regăsire, de socializare, de comunicare şi delectare. Un scurt răgaz în care locuitorii comunei noastre, cei ai satului Gorgota, dar şi oameni din alte aşezări ale judeţului îşi vor mai trage sufletele şi, sperăm noi, se vor simţi bine în compania artiştilor care vor concerta la noi”, spune primarul Emanuel Spătaru.

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!