Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rezoluții „bombă” adoptate de PSD Voineşti! Adrian Țuțuianu cerut înapoi în partid!

Publicat

pe

PSD Voineşti este, din nou, în prim-plan! De această dată nu doar printr-o activitate politică susținută, dovedită cu rezultatele obținute, ci prin faptul că are curajul să vorbească atunci când ceilalți tac, deşi ar trebui să lupte împotriva persoanelor care, prin jocuri de culise şi diferite tertipuri, au pus mâna pe organizație şi se comportă ca şi cum ar fi stăpâni, călcându-i în picioare pe oamenii care au muncit pentru ca PSD Dâmbovița să fie una dintre cele mai puternice filiale din țară.

Astăzi – 1 septembrie 2019, în cadrul conferinței de alegeri pentru desemnarea noii conduceri a PSD Voineşti, la inițiativa primarului Dănuț Gabriel Sandu, social-democrații din localitate au adoptat trei rezoluții „bombă”. Aceştia cer anularea hotărârilor Comitetului Executiv Național de excludere din partid a lui Adrian Țuțuianu – fostul preşedinte al PSD Dâmbovița şi Daniel Comănescu – fostul preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

În ceea ce-l priveşte pe Daniel Comănescu, în cadrul întâlnirii de astăzi, s-a accentuat faptul că nimeni nu a văzut decizia de excludere. De altfel, nu este prima dată când sunt discuții de acest tip, în spațiul public vehiculându-se că, de fapt, nu a fost luată o astfel de hotărâre în cadrul CEx.

Cea de-a treia rezoluție adoptată astăzi de PSD Voineşti are ca subiect susținerea candidaturii deputatului Corneliu Ştefan pentru funcția de preşedinte al PSD Dâmbovița, la alegerile din 13 septembrie.

Reamintim faptul că, inițial, conferința județeană de alegeri a fost programată pentru 6 septembrie şi a fost amânată pentru o săptămână din cauza agendei de lucru foarte încărcate a liderilor centrali ai partidului.

Toate cele trei rezoluții au fost adoptate în aplauze. Suntem curioşi să vedem câte organizații locale vor urma exemplul de la Voineşti. Nemulțumiți de ceea ce se întâmplă azi în PSD Dâmbovița sunt mulți, dar câți vor avea curajul să ia, în sfârşit, atitudine? VOM REVENI.

ALEGERI

PMP Dâmbovița îndeamnă alegătorii să meargă la vot pentru Klaus Iohannis

Publicat

pe

Partidul Mişcarea Populară Dâmbovița le mulțumeşte alegătorilor pentru încrederea acordată candidatului PMP Theodor Paleologu în primul tur de scrutin şi îi îndeamnă să meargă şi duminică, 24 noiembrie, la vot pentru Klaus Iohannis.

Este un vot rațional pentru o Românie normală, care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice, spune Liliana Nițu – preşedinte PMP Dâmbovița.

“Echipa PMP Dâmbovița îşi va continua demersul de construire a unei organizații mai puternice, pentru a obține rezultate şi mai bune la alegerile locale de anul viitor”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Plângere prealabilă pentru salvarea zonei sălbatice din Parcul Natural Bucegi

Publicat

pe

Trei parlamentari USR, Allen Coliban (senator de Braşov), Mihai Goțiu (senator de Cluj) și Dumitru Lupescu (deputat de Dâmboviţa), au depus, săptămâna aceasta, o plângere prealabilă către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Consiliul Local și Primăria Moroieni, pentru salvarea zonei sălbatice de pe platoul Parcului Natural Bucegi.

Practic, se solicită revocarea deciziilor de mediu și a deciziilor de încadrare care au stat la bază eliberării autorizațiilor de construire pentru drum și pentru casele de vacanță din zona Piatra Arsă, precum și a autorizațiilor de construire în sine.

Cu două luni în urmă, cei trei parlamentari s-au adresat şi ministrului Apelor şi Pădurilor, sperând să descâlcească iţele acestei afaceri. De asemenea, în data de 28 septembrie au participat la protestul organizat de activiştii pentru mediu în Munţii Bucegi, sub forma unei drumeţii la Piatra Arsă, menită să atragă atenţia autorităţilor că muntele este al tuturor, nu doar al unora.

Reamintim că Primăria Moroeni a aprobat dezvoltarea unui complex rezidenţial, turistic şi de agrement pe 10 hectare de teren, în apropiere de cabana Piatra Arsă. După izbucnirea scandalului, dezvoltatorul a declarat la Europa Liberă că renunţă la proiect.

Citește în continuare

Promovare electorală

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web