Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rezoluții „bombă” adoptate de PSD Voineşti! Adrian Țuțuianu cerut înapoi în partid!

Publicat

pe

PSD Voineşti este, din nou, în prim-plan! De această dată nu doar printr-o activitate politică susținută, dovedită cu rezultatele obținute, ci prin faptul că are curajul să vorbească atunci când ceilalți tac, deşi ar trebui să lupte împotriva persoanelor care, prin jocuri de culise şi diferite tertipuri, au pus mâna pe organizație şi se comportă ca şi cum ar fi stăpâni, călcându-i în picioare pe oamenii care au muncit pentru ca PSD Dâmbovița să fie una dintre cele mai puternice filiale din țară.

Astăzi – 1 septembrie 2019, în cadrul conferinței de alegeri pentru desemnarea noii conduceri a PSD Voineşti, la inițiativa primarului Dănuț Gabriel Sandu, social-democrații din localitate au adoptat trei rezoluții „bombă”. Aceştia cer anularea hotărârilor Comitetului Executiv Național de excludere din partid a lui Adrian Țuțuianu – fostul preşedinte al PSD Dâmbovița şi Daniel Comănescu – fostul preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

În ceea ce-l priveşte pe Daniel Comănescu, în cadrul întâlnirii de astăzi, s-a accentuat faptul că nimeni nu a văzut decizia de excludere. De altfel, nu este prima dată când sunt discuții de acest tip, în spațiul public vehiculându-se că, de fapt, nu a fost luată o astfel de hotărâre în cadrul CEx.

Cea de-a treia rezoluție adoptată astăzi de PSD Voineşti are ca subiect susținerea candidaturii deputatului Corneliu Ştefan pentru funcția de preşedinte al PSD Dâmbovița, la alegerile din 13 septembrie.

Reamintim faptul că, inițial, conferința județeană de alegeri a fost programată pentru 6 septembrie şi a fost amânată pentru o săptămână din cauza agendei de lucru foarte încărcate a liderilor centrali ai partidului.

Toate cele trei rezoluții au fost adoptate în aplauze. Suntem curioşi să vedem câte organizații locale vor urma exemplul de la Voineşti. Nemulțumiți de ceea ce se întâmplă azi în PSD Dâmbovița sunt mulți, dar câți vor avea curajul să ia, în sfârşit, atitudine? VOM REVENI.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!