Connect with us

POLITIC

Primarul de la Voineşti, dezvăluiri despre jocurile de culise din PSD Dâmboviţa. VIDEO

Publicat

pe

Peste 100 de membri PSD din comuna Voineşti s-au adunat astăzi, în sala de festivităţi de pe lângă Primărie, pentru a participa la conferinţa locală de alegere a unei noi conduceri. Alături de preşedintele organizaţiei, viceprimarul Claudiu Popa, s-au aflat primarul Dănuţ Gabriel Sandu, fostul deputat Radu Popa, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa – Claudiu Mănescu, consilierii locali PSD, liderii organizaţiilor săteşti şi ai structurilor de tineret şi de femei.

CITEŞTE ŞI: Rezoluţii „bombă” adoptate de PSD Voineşti! Adrian Ţuţuianu cerut înapoi în partid!

Trist, edilul de la Voineşti a ţinut să sublinieze faptul că este prima conferinţă de acest gen care se ţine în ultimii 11 ani când nu participă preşedintele PSD Dâmboviţa sau alţi lideri din conducerea judeţeană a partidului. Gestul este, după părerea noastră, unul incalificabil şi arată dezordinea şi lipsa de conlucrare care există la nivelul PSD Dâmboviţa în momentul de faţă. De altfel, preşedinta Rovana Plumb nu a participat se pare la nicio conferinţă de alegeri în judeţ.

Trecând peste problematica specifică unor astfel de conferinţe de alegeri, am remarcat discursul dur, tăios, dar realist, al primarului Dănuţ Gabriel Sandu – fost vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, funcţie din care şi-a dat demisia în decembrie 2018, în semn de protest faţă de de modul cum este condusă organizaţia.

Edilul le-a povestit concetăţenilor şi colegilor săi de partid cum merg acum treburile în PSD Dâmboviţa, de ce a căzut organizaţia într-un timp aşa de scurt la un nivel atât de jos.

VIDEO 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Titus Corlățean s-au întâlnit cu participanții la un curs important de comunicare strategică

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean a avut ieri, 11 iunie 2024, o întâlnire cu participanții la programul de formare profesională intitulat “Building Resilience to Disinformation in a Changing Communication Environment”, aflați în vizită la Senatul României. De precizat că respectivul programul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe, în colaborare cu Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid).

“Building Resilience to Disinformation in a Changing Communication Environment” se adresează specialiștilor în comunicare din cadrul administrațiilor centrale ale statelor din regiunea Africa Sub-sahariană și celor din instituțiile române cu domenii de activitate relevante pentru tematica cursului.

Președintele Comisiei pentru Politică Externă, Titus Corlățean, în discursul său, a evidențiat necesitatea acordării unei atenții deosebite provocărilor de securitate generate de campaniile de dezinformare și de acțiunile de destabilizare de tip hibrid întreprinse de actori statali și non-statali din afara spațiului euro-atlantic. Parlamentarul a exemplificat cu situația războiului de agresiune purtat de Federația Rusă împotriva Ucrainei. Titus Corlățean a mai subliniat rolul comunicării strategice în consolidarea rezilienței instituționale și societale la campaniile de dezinformare, precum și cel al programelor de formare și educație dedicate creșterii gradului de conștientizare a riscurilor provocate de acest fenomen, inclusiv riscurile de subminare a respectului față de drepturile omului și față de sistemul de drept internațional, bazat pe reguli, precum și față de setul de principii și valori pe care este întemeiată orice societate democratică.

„Cursul “Building Resilience to Disinformation in a Changing Communication Environment” se derulează în perioada 11-14 iunie 2024 și face parte din programul de activități de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară. Ediția din acest an a reunit cursanți provenind din Mauritania, Ghana, Mozambic, Kenya, Nigeria, R.D.Congo, Senegal, Tanzania, Africa de Sud, Namibia, Etiopia și Uniunea Africană și ai instituțiilor publice din România”, se precizează într-un comunicat transmis de Senatul României.

Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru Politică Externă, l-a avut ca invitat, la întâlnirea cu cursanții, pe ambasadorul Daniel Fried, fost diplomat american, fost asistent pentru afaceri europene și eurasiatice al secretarului de stat al SUA în perioada 2005-2009.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Titus Corlățean, senator: Performanța politică și administrativă a fost răsplătită prin vot masiv de cetățenii Dâmboviței

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, prim-vicepreședinte al PSD Dâmbovița, a ținut să îi felicite pe toți reprezentanții partidului angrenați în campania electorală, pe primarii și consilierii locali care au dovedit că sunt dedicați comunităților locale, implementării proiectelor de interes, reușind astfel să acumuleze încredere, iar cetățenii i-au răsplătit prin vot masiv la scrutinul desfășurat pe 9 iunie 2024. După scorul politic obținut, PSD Dâmbovița se află pe locul doi, la nivel național, după județul Olt, dar foarte aproape.

„Îmi aduc aminte că, acum două luni, la momentul depunerii de către Corneliu Ștefan a dosarului de candidatură pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, mi-am îngăduit să fac o afirmație în care spuneam, pe scurt, că la Dâmbovița vom obține un scor istoric la aceste alegeri locale.

Nu a fost niciun fel de aroganță, nu a fost, în termeni creștini, nici măcar un mesaj profetic, a fost o chestiune strict obiectivă, a fost o evaluare obiectivă a performanțelor politice și administrative ale echipei PSD Dâmbovița.

Am spus la acel moment că cetățenii vor aprecia în Dâmbovița performanța politică și administrativă. Astăzi, suntem în fața unui scor istoric pe care l-am obținut prin aleșii noștri locali”, a precizat Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite