Conectați-vă cu noi

POLITIC

Primarul de la Voineşti, dezvăluiri despre jocurile de culise din PSD Dâmboviţa. VIDEO

Publicat

pe

Peste 100 de membri PSD din comuna Voineşti s-au adunat astăzi, în sala de festivităţi de pe lângă Primărie, pentru a participa la conferinţa locală de alegere a unei noi conduceri. Alături de preşedintele organizaţiei, viceprimarul Claudiu Popa, s-au aflat primarul Dănuţ Gabriel Sandu, fostul deputat Radu Popa, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa – Claudiu Mănescu, consilierii locali PSD, liderii organizaţiilor săteşti şi ai structurilor de tineret şi de femei.

CITEŞTE ŞI: Rezoluţii „bombă” adoptate de PSD Voineşti! Adrian Ţuţuianu cerut înapoi în partid!

Trist, edilul de la Voineşti a ţinut să sublinieze faptul că este prima conferinţă de acest gen care se ţine în ultimii 11 ani când nu participă preşedintele PSD Dâmboviţa sau alţi lideri din conducerea judeţeană a partidului. Gestul este, după părerea noastră, unul incalificabil şi arată dezordinea şi lipsa de conlucrare care există la nivelul PSD Dâmboviţa în momentul de faţă. De altfel, preşedinta Rovana Plumb nu a participat se pare la nicio conferinţă de alegeri în judeţ.

Trecând peste problematica specifică unor astfel de conferinţe de alegeri, am remarcat discursul dur, tăios, dar realist, al primarului Dănuţ Gabriel Sandu – fost vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, funcţie din care şi-a dat demisia în decembrie 2018, în semn de protest faţă de de modul cum este condusă organizaţia.

Edilul le-a povestit concetăţenilor şi colegilor săi de partid cum merg acum treburile în PSD Dâmboviţa, de ce a căzut organizaţia într-un timp aşa de scurt la un nivel atât de jos.

VIDEO 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Iulian Vladu, PMP: Pensiile speciale, un furt care trebuie stopat!

Publicat

pe

Liderul Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița, Iulian Vladu, este unul dintre partizanii eliminării pensiilor speciale care, an de an, supun bugetul de stat la niște eforturi considerabile. Conform calculelor unor specialiști, este nevoie anual de câteva miliarde de lei pentru plata acestor favoruri exorbitante. Și asta se întâmplă în timp ce majoritatea românilor trăiesc cu câteva sute de euro pe lună!

„Pensiile speciale sunt un furt care trebuie stopat, ca orice altă cheltuială inutilă din banul public. Sau utilă doar pentru unii… Voi susține în calitate de parlamentar acest obiectiv, precum și reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru a eficientiza aparatul de stat și pentru a reduce costurile cu sinecuriștii și cu cei care vin doar să doarmă acolo”, a declarat zIukisn Vladu, candidat pentru un post de deputat în Parlamentului României.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Sunt un om de cuvânt, în care puteţi avea încredere şi în viitor!

Publicat

pe

de

Dragi dâmbovițeni,

Voi candida pentru un nou mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Social Democrat Dâmbovița.
În mandatul 2016-2020 am fost un parlamentar activ al judeţului Dâmbovița: 69 de luări de cuvânt în plen, 53 de declaraţii politice, 85 de propuneri legislative iniţiate, din care 36 promulgate legi, 72 de întrebări şi interpelări adresate miniştrilor Guvernului.
Activitatea mea parlamentară din acest mandat poate fi consultată aici:

http://cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=139&cam=2&leg=2016

Am fost parlamentarul care a dus în plenul Camerei Deputaţilor problemele dâmbovițenilor, toate demersurile, întrebările şi interpelările fiind rezultatul contactului direct cu oamenii din municipiul Târgoviște şi din toate localitățile judeţului. Am luat poziţie ori de câte ori a fost nevoie pentru a apăra dreptatea oamenilor, pentru a vă prezenta nemulţumirile şi grijile autorităţilor abilitate, pentru a protesta faţă de nepăsarea guvernamentală la adresa județului Dâmbovița, în limitele prerogativelor şi statutului funcţiei de deputat.

Am fost preocupată îndeosebi de rezolvarea problemelor copiilor, tinerilor şi vârstnicilor, ale persoanelor cu dizabilităţi şi a celor defavorizate. Am ajutat oamenii și autoritățile locale indiferent de culoarea lor politică!

În calitate de profesionist în domeniul farmaciei, am avut numeroase intervenţii, propuneri şi demersuri în cadrul dezbaterilor din Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Cele mai importante acte normative dezbătute în Comisia pentru sănătate şi familie în acest mandat au fost trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, reacordarea indemnizaţiilor însoţitorilor pentru copiii diagnosticaţi cu sindromul Down şi alte dizabilităţi similare. Propunerile legislative analizate de Comisia pentru sănătate și familie s-au concretizat în acte normative benefice pentru starea de sănătate a populaţiei României, precum şi pentru problemele sociale ale familiei, mamei şi copilului, vârstnicilor şi persoanelor cu handicap.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele care îmi dau curajul şi încrederea să merg mai departe, să continui împreună cu oamenii cărora le pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri. Sunt convinsă că Dâmbovița trebuie să fie un judeţ în care tinerii să îşi dorească să rămână, iar investitorii autohtoni şi străini să găsească condiţiile necesare pentru derularea şi dezvoltarea afacerilor.

Sunt un om de cuvânt, în care puteţi avea încredere şi în viitor! Îmi doresc o relaţie strânsă şi prietenească, bazată pe respect, bun simţ şi colaborare cu oamenii!

Numai cunoscând adevăratele doleanţe ale locuitorilor, ale dumneavoastră, un deputat poate iniţia proiecte legislative, acţiuni şi strategii care să ducă la rezolvarea problemelor!

Vă asigur că prioritatea mea veţi fi în continuare dumneavoastră şi preocupările dumneavoastră de zi cu zi
Vă propun să colaborăm împreună pentru ca judeţul nostru să se dezvolte armonios şi să fie locul unde vreţi să vă creşteţi copiii, în pace, linişte şi siguranţă!

Pentru a vă putea reprezenta şi în viitorul mandat din Camera Deputaţilor cu cinste şi onoare, am nevoie de sprijinul vostru, al tuturor.

Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă aştept să fiţi alături de mine şi în această campanie electorală, precum şi în momentul votului din 6 decembrie 2020! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Carmen Holban,
Deputat PSD de Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!