Conectați-vă cu noi

POLITIC

Încă 4 parlamentari PSD au trecut la PRO România

Publicat

pe

Foto: www.radioconstanta.ro

Vin vremuri grele pentru PSD. Tot mai mulţi parlamentari dezerteză din partid, nemulţumiţi de modul de relaţionare, de metodele de conducere şi de jocurile de culise care distrug spiritul de echipă şi încrederea. Aleşii se îndreaptă, evident, spre PRO România.

De curând, s-au alăturat formaţiunii politice conduse de Victor Ponta senatorul Nicolae Marin. Acesta a candidat, în data de 2 august, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Galaţi, dar a pierdut în faţa europarlamentarului Dan Nica, susţinut de conducerea centrală şi de alte grupări locale. În atare condiţii, simţindu-se înlăturat, Nicolae Marin a hotărât să treacă la PRO România.

Alţi trei deputaţi PSD şi-au depus demisiile la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Este vorba despre Liviu Ioan Balint, Alexandru Bălănescu şi Florinel Stancu. Şi ei vor activa în cadrul grupului parlamentar PRO România.

ALEGERI

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru Târgovişte: E timpul unei generații de oameni onești

Publicat

pe

de

Dragi târgovișteni,

E timpul schimbării! Este mesajul pe care, împreună, l-am transmis vechii clase politice. În fața asaltului penalilor, voi ați ieșit în stradă și ați oprit OUG13. Nu ne-am dat bătuți când regimul Dragnea părea de neînvins. Un an mai târziu, peste 4.000 de târgovișteni au semnat inițiativa #FărăPenali.

În fața abuzurilor, corupției și prostiei promovate de regimul Dragnea, voi ați răspuns cu mesajul: fără hoție ajungem departe! La alegerile europarlamentare, pentru prima oară după 30 ani, orașul nostru nu mai era unul roșu – Alianța USR PLUS a câștigat alegerile în Târgoviște. Pentru prima oară, avem în Parlamentul European oameni onești care să ne reprezinte cu cinste. Lupta noastră pentru schimbare continuă la alegerile locale. Regimul Dragnea trăiește încă prin baronii PSD înrădăcinați în primării.

Am lucrat 20 de ani în mediul privat și candidez pentru că am înțeles că vechii politicieni nu vor schimba nimic. Echipa Alianței USR PLUS are energia și dorința de a schimba Târgoviște.

Nu mai putem aștepta încă 4 ani! Credem că e timpul unei noi generații de oameni onești, care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Târgoviște orașul modern pe care ni-l dorim.

Începem depesedizarea și reformarea din temelii a administrației locale. Să oprim hoția, nepotismul, cheltuirea banilor publici în interesul unei clici și să fim generația care construiește un oraș în care să ne simțim împliniți personal și profesional.

Timpul incompetenților, traseiștilor și penalilor a trecut. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, să ieșim în număr mare la vot, să le arătăm că vocea noastră contează și să le transmitem un mesaj clar: fără parolă, fără hoție, e timpul schimbării! Aici, în Târgoviște!

Dan Mărgărit,
Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște

Material la comanda Uniunii Salvați România, parte a Alianței USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

ALEGERI

Aurelian Cotinescu, candidat PNL pentru Târgovişte: Veniţi la vot! Este momentul schimbării

Publicat

pe

de

Dragi târgovişteni, am venit în faţa dumneavoastră cu sinceritate, cu dorinţa de a dezvolta acest oraş. V-am propus proiecte care se pot realiza. Nu am venit să vă mint, nu am venit să vă dezamăgesc, nu am venit să vă spun poveşti.

Am creat la Târgovişte o echipă tânără, o echipă compusă din 11 ingineri, 4 profesori, 4 economişti, doctori şi studenţi, oameni care nu au afaceri cu statul, oameni care sunt dedicaţi proiectului nostru de dezvoltare a acestui oraş. Avem dorinţa arzătoare să renaştem ca oraş. Vrem să trăim aici, vrem ca şi copiii noştri să trăiască în acest oraş minunat.

Veniţi la vot! Este momentul schimbării. Veniţi alături de noi, veniţi alături de liberali! Avem o altă mentalitate, avem o altă istorie şi putem să transformăm acest oraş.

Aurelian Cotinescu,
Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!